English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی در ورزش

جهان‌بینی در ورزش

جلسه دوم از دور هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی معدن فیروزه با استادی مسافر مهدی و نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه جهان‌بینی در ورزش یکشنبه تاریخ 1404/7/27 ساعت ۱۶ آغاز به کار نمود

خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر
خداوند را شاکرم که یک‌بار بار دیگر توفیق دست داد که در خدمت شما عزیزان باشم تشکر می‌کنم از علی آقا راهنمای خوبم و راهنمایان لژیون‌های ویلیام حسین آقا و آقا رضا که این جایگاه را به من واگذار کردند تا خدمت کنم. و تشکر می‌کنم از تمامی خدمت‌گزاران که با جان‌ودل زحمت کشیدن و این نمایندگی را از فضای باز و از زیر برف و باران به اینجا رساندند و این میسر نبود مگر با تلاش و زحمت همه دوستانی که پای کار ایستادند.
دستور جلسه: جهان‌بینی در ورزش، موضوع درمان کامل اعتیاد برای اولین بار در سطح جهانی توسط کنگره ۶۰ مطرح شد و بسیاری از متخصصین و فعالانی که در حوزه اعتیاد در دنیا مشغول به کار هستند هنوز هم اعتقادی به درمان قطعی و کامل اعتیاد ندارد وبر این باور هستند که برای یک فرد مصرف‌کننده درمان وجود ندارد یا به عبارتی اعتیاد درمان ندارد اما مهندس حسین دژاکام مبتکر و طراح متد دی اس‌تی و نویسنده کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر و بنیان کنگره ۶۰ آسیب‌های بیماری اعتیاد را با صورت مسأله اعتیاد تشریح کردند و متد dsd را اجرا نمودند و زمانی که این متد اجرا شد هزاران نفر به درمان رسیدند و به زندگی برگشتند، کنگره ۶۰ در کنار متد دی اس دی و شربت اوتی از ابزار دیگری هم برای رسیدن به تعادل و درمان اعتیاد استفاده کرد که آن ورزش است نه این که از ورزش به‌عنوان درمان اعتیاد استفاده کند چنین دیدگاهی را اصلاً ندارد بلکه معتقد است که ورزش مکمل درمان است و برای رسیدن به تعادل جسمی و روانی و جهان‌بینی، ورزش را در دستور کار خودش قرارداد.


کنگره ۶۰ به‌عنوان یک نهاد مردمی تشکیلات ورزشی وسیعی دارد که در قالب تربیت‌بدنی کنگره ۶۰ فعالیت می‌کند و دارای ۱۴ رشته ورزشی است که در تمام طول سال این ورزش‌ها ادامه دارند و هرساله در مسابقات ورزشی عقاب طلایی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و با حضور صدها نفر که عضو کنگره ۶۰ هستند برگزار می‌شود که در نوع خودش بی‌نظیر است، ورزشکارانی که در این مسابقات شرکت می‌کنند هیچ رفتار ناشایستی از خود بروز نمی‌دهند و شعار آن‌هااین است بردوباخت مهم نیست یا می‌بازیم یا آموزش می‌بینیم.
در پایان یادآور می‌شوم مسابقات جام عقاب طلایی در پارک ارغوان نیشابور در حال برگزاری است امیدوارم یک تیم خوب و سرافراز از معدن فیروزه در رشته‌های مختلف شرکت کنیم و سربلند بیرون بیاییم و بحث اصلاً بردوباخت نیست مهم آن است که افرادی با تعادل وسط میدان برویم و سربلند از میدان بیرون بیاییم و شعارمان این باشد: باختیم آموختیم، بردیم دلمان شاد شد.
ممنون از این که سکوت کردید و به حرف‌های من نیز گوش دادید
عکاس: مسافر حسین
تایپ: مسافر ابوالفضل
ویراستاری، نگارش متن و ارسال خبر: مسافر حسین لژیون دوم
مرزبان کشیک: مسافر احمد
لژیون خدمتگزار: لژیون ویلیام

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .