English Version
This Site Is Available In English

از فرمانبرداری تا فرماندهی تماما تلاش خود شخص می‌باشد

از فرمانبرداری تا فرماندهی تماما تلاش خود شخص می‌باشد

چهاردهمین جلسه از دوره چهل و هفتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی حر به استادی دیده‌بان محترم مسافر عبداللّٰه، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه « از فرمانبرداری تا فرماندهی » در روز شنبه هشتم شهریور ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۴۰ آغاز به کار کرد

سخنان استاد :
سلام دوستان عبداللٌٰه هستم مسافر. خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم. وظیفه اصلی خودم می‌دانم که بابت وجود نازنین جناب مهندس خدا را شاکر باشم، چرا که تفکر ممتاز ایشان برای پیدایش کنگره ۶۰ باعث شد که من و همه شما عزیزان مسیر درمان را پیدا کنیم و به آرامش برسیم. انشااللٌٰه که سایه ایشان مستدام باشد.

دستور جلسه امروز شامل ۲ بخش است که مرحله اول تولد چهاردهمین سال رهایی محمدرضا، یکی از قدیمی‌ترین افراد نمایندگی حر است. من و محمدرضا در یک لژیون بودیم و یکی از اعضایی بود که در این مسیر به خوبی حرکت کرد. دستور جلسه امروز واقعا مصداق محمدرضا است. یکی از محاسن کنگره ۶۰ برای من این بوده که نفر مافوق هم برای خودش یک استاد دارد. هرکس که وارد کنگره می‌شود از پایین‌ترین مرحله شروع می‌کند و باید تلاش کند و در مسیر آموزش قرار گیرد، باید از یک سری خواسته‌های نامعقول و ضدارزش‌ها فاصله بگیرد تا بتواند به مراتع بالاتر دست پیدا کند.

کائنات و هستی هیچ چیزی را بدون بها به انسان نمی‌دهد. برای به دست آوردن هر چیزی باید تلاش کرد. از فرمانبرداری تا فرماندهی تماما تلاش خود شخص می‌باشد. سیستم طوری طراحی شده که هرکس تلاش بیشتری کند به مراتب تلاشش جایگاه بهتری کسب می‌کند. موضوع درمان در کنگره ۶۰ اصلی‌ترین بحث ما است و بعد از مدتی متوجه می‌شویم که این فقط بهانه‌ای بود برای یادگیری هنر درست زندگی کردن.

تمام افتخار کنگره ۶۰ رسیدن یک نفر به حال خوش است. فرمانبرداری در کنگره ۶۰ طوری است که از خیلی مسائل باید بگذری. لذت این فرمانبرداری این است که نتیجه‌اش به منِ مسافر برمی‌گردد. اگر کسی خدمت می‌کند نیاز خودش است. هیچکس در کنگره ۶۰ نیست که استاد نداشته باشد و این یکی از زیبایی‌های کنکره ۶۰ است، زیبایی از این که همیشه یک نفر حواسش به شما است. کنگره ۶۰ به کسی جایگاه نمی‌دهد، این جایگاه است که نفرات را انتخاب می‌کند. باید به خود ببالیم که حضور چنین فرد بزرگی (جناب مهندس دژاکام) در کنگره بالای سر ما است. امیدوارم هرکس به جایگاهی که لیاقتش را دارد، تلاش کند و برسد.

تولد محمدرضا عزیز را تبریک می‌گویم. دوره‌ی مرزبانی را گذراند و حدود ۸ سال لژیون مواد داشت و الان در حال حاضر هفته‌ای یکبار برای تشکیل لژیون ویلیام وایت از کاشان به تهران می‌آید. امیدوارم ماه عسل این خدمت، عاقبت بخیری خودش و خانواده‌ محترم ایشان باشد. در کاشان هم قرار است به زودی نمایندگی افتتاح کنیم و محمدرضا بتواند در آن‌جا خدمت کند. انشاالله هرجا که باشد موفق باشد. ممنون از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید.

مشارکت راهنمای محترم مسافر محمدرضا:
سلام دوستان محمدرضا هستم. خدا را شکر می‌کنم که برای من هم توفیق شد تا بتوانم  تولد چهارده سالگی رهایی خودم را جشن بگیرم. من وقتی که وارد کنگره شدم مثل همه تازه‌واردها حالم خیلی بد بود ابتدا در راس از جناب مهندس تشکر می‌کنم از استاد عزیز دیده‌بان محترم آقای عبدالله ملکی تشکر می‌کنم امروز خیلی خوشحال شدم که چهره‌ دوستان قدیمی را بعد از مدتها می‌بینم خیلی از دوستانم به من می‌گفتند که چرا تولد نمی‌گیری من تا هفت سالگی تولد نگرفتم ولی اولین بار تولد هفت سالگی را جشن گرفتم بنابه مشکلاتی که در آن زمان پیش آمد من دیگر تولد نگرفتم ولی ناامید نشدم و اسرار داشتم که باید تولد بگیرم تا اینکه در هفتمین سال رهایی ام تولد گرفتم این موضوع را برای دوستان سفر اولی و دوستان تازه‌وارد می‌گویم جایی آمدید که قطعا به درمان خواهید رسید

درمان کوچکترین ثمره درخت تنومند کنگره است به شرطی که در مسیر درمان باشید من همیشه این نوید را به مسافر‌ها می‌دهم ولی این مطلب فقط با امید و حرکت امکان پذیر است و اگر فکر و عقل با هم کار کنند خداوند خواسته شما را اجابت می‌کند و انسانهایی را بر سر راهت قرار می‌دهد و آنها به شما در این مسیر کمک می‌کنند برای همه ما این اتفاق افتاد من که با حال خراب به کنگره آمدم خداوند راهنما را بر سر راهم قرار داد تا کمک کند من از این مسیر عبور کنم و روزی بتوانم من هم رها بشوم و تشکر می‌کنم از آقای محمد معصومی به من کمک کرد و بعد از آن سعی کردم تغییر کنم و آن وقت حس‌های من تغییر کرد و جایگاه های خدمتی را انجام دادم و تا امروز که در خدمت شما عزیزان هستم راهنمای لژیون ویلیام ال وایت هستم و این موضوع را به سفر اولی‌ها گفتم، وقتی که به سفر دوم برسید متوجه می‌شوید که چقدر سفر دوم لذت بخش است از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید از همه شما تشکر می‌کنم.

رهایی مسافر علی و محسن رهجوی راهنمای محترم مسافر اکبر ( از بند مواد )

رهایی مسافر داوود رهجوی راهنمای محترم مسافر سعید ( از بند مواد )

رهایی مسافر علی رهجوی راهنمای محترم مسافر رضا ( از بند مواد )

تایپ/ویراستاری:مسافر مهدی
عکس:مرزبـان مسافر مرتضی
بارگـزاری: مسافر سعید
مرزبان کشیک: مسافر اسماعیل

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .