English Version
This Site Is Available In English

لژیون‌ها نیرومندترین ژنراتورهای کنگره هستند

لژیون‌ها نیرومندترین ژنراتورهای کنگره هستند

استاد امین در سی‌دی «موج‌ و ذره» فرمودند: تنها پل ارتباطی که می‌توانیم به یک گنجینه دسترسی داشته باشیم و از مطالب آن استفاده کنیم، سایت کنگره۶۰ است. ممکن است سایت کنگره برای ما که هر هفته در جلسات شرکت می‌کنیم مثل یک دسر باشد؛ ولی برای بقیه افراد که از امکانات کنگره برخوردار نیستند، یک اولویت است. اگر به سایت کنگره این‌گونه نگاه کنیم، پیشتاز و جلودار رساندن پیام کنگره۶۰ به تمام انسان‌ها است. مطمئن باشید هر کسی در هر کجای دنیا بخواهد از اعتیاد سر دربیاورد، سایت کنگره۶۰ در مقابلش باز می‌شود؛ بنابراین هر کدام از ما برای این قضیه یک رسالتی بر عهده داریم.

اکنون این سؤال مطرح می‌شود که رسالت ما چیست؟ رسالت ما این‌است‌که اگر در زندگی ما تغییری اتفاق افتاده یا به قول معروف گشایشی به‌وجود آمده و یک تجربه خوبی کسب کردیم، می‌توانیم در جلسه مشارکت کنیم یا اگر راهنما هستیم، به رهجوهای خودمان آموزش می‌دهیم؛ ولی اگر بخواهیم این پیام را به همه دنیا برسانیم، این سایت در اختیار ما قرار دارد؛ پس ما می‌توانیم با یک حرکت بسیار ساده تجربیات خود را در قالب مقاله، دلنوشته، یک مطلب و شعر بنویسیم و در اختیار مسئول سایت قرار دهیم.

اولین لژیون‌های کنگره در سال ١٣۸۰ یا ۱۳۸۱ کم‌کم به‌وجود آمد، ادامه پیدا کرد و نتیجه خیلی خوبی داشت. شاید بتوانیم بگوئیم که لژیون‌ها  نیرومندترین ژنراتورهای کنگره هستند و برق و انرژی کنگره را تأمین می‌کنند؛ اما این قضیه نبایستی باعث شود که ما جلسات را جدی نگیریم و بگوئیم اصل آموزش در لژیون است و من با رفتن در لژیون و استفاده از تجربیات راهنما می‌توانم آموزش بگیرم؛ پس خیلی مهم نیست که در جلسه کنگره شرکت کنم؛ البته ناگفته نماند که این تفکر در کل، تفکر درستی نیست، چرا؟ به‌خاطر این‌که جلسات کنگره و لژیون‌ لازم و ملزوم همدیگر هستند. رهجویی که یکی از این‌ها را جدی نمی‌گیرد، رشد متقارن و درستی پیدا نمی‌کند.

تمام موجودات هستی دارای دو خاصیت ذره‌ای و موجی‌ هستند. هر موجودی با استفاده از خاصیت ذره‌ای موجودیت پیدا می‌کند؛ یعنی در آفرینش برای این‌که موجودی مثل انسان خلق شود‌؛ بایستی موجودیتی داشته باشد. یک موجود در هستی مثل یک ذره می‌ماند، ولی این ذره کاملاً مستقل است؛ یعنی هر مخلوقی را می‌توانیم به‌عنوان یک ذره در هستی در نظر بگیریم؛ پس خاصیت ذره‌ای، مخلوقات را به‌وجود می‌آورد؛ اما یک خاصیت دیگر هم وجود دارد؛ چون این مخلوقات به تنهایی نمی‌توانند به حیات خودشان ادامه دهند.

چیزی که ارتباط بین اجزای هستی را به‌وجود می‌آورد، خاصیت موجی است. خاصیت ذره‌ای به هر موجودی استقلال شخصیت و موجودیت می‌دهد و خاصیت موجی ارتباط و تبادل انرژی بین ذرات هستی را به‌وجود می‌آورد. جمع این دو موضوع در کنار هم باعث می‌شود که هستی به تعادل و حرکت خودش ادامه دهد. هر کجا خاصیت ذره‌ای ضعیف شود، شخص دچار بیماری می‌شود و استقلال، اعتماد به نفس و موجودیتش را کم‌کم از دست می‌دهد، مثل زمانی‌که شخص مصرف‌کننده مواد مخدر می‌شود و آن ماده جایگزین موادی می‌شود که بدن خودش ترشح می‌کند؛ درنتیجه خاصیت ذره‌ای و استقلال شخصیتی فرد از بین می‌رود؛ بنابراین مصرف‌کننده مواد احساس می‌کند دیگر شخصیت و موجودیتی ندارد.

خاصیت ذره‌ای به ما شخصیت و موجودیت می‌دهد که بایستی حفظ شود؛ اما این خاصیت کامل نیست و معنی ندارد؛ چون شخصیت و موجودیت دارد؛ اما این موجودیت بدون ارتباط با موجودات دیگر نمی‌تواند به حیات خودش ادامه دهد.

من بدون این‌که با دیگران تعامل داشته باشم و از دیگران محبت بگیرم، نمی‌توانم به حیات خودم ادامه دهم؛ پس آن ویژگی که باعث می‌شود من با دیگران، راهنما، خانواده و فرزندانم تبادل انرژی داشته باشم، خاصیت موجی من است و این دو خاصیت (موج و ذره) بایستی در کنار همدیگر کار کنند. هر زمان که هر کدام از این‌ها ضعیف شود، تعادل زندگی به هم می‌ریزد.

منبع: سی‌دی (موج و ذره) از آقای امین دژاکام
نویسنده: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر آرزو (عضو لژیون سردار)
رابط خبری: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر آرزو (عضو لژیون سردار)
عکس: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .