English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ در کنگره۶۰ شیشه به راحتی درمان می‌شود

گروه خانواده_ در کنگره۶۰ شیشه به راحتی درمان می‌شود

اولین جلسه از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ابهر به استادی همسفر رقیه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فریده با دستور جلسه «شیشه، تخریب‌های آن و درمان آن با متد DST» روز یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

 دستور جلسه امروز در مورد شیشه و تخریب های آن و درمان آن با متد DST است. یکی از مواد مخدرهایی که خیلی ضرر دارد همین شیشه است که به صورت شیشه خورده‌های ریز یا دانه‌های خیلی ریزی هستند که این روزها در دست جوانان زیاد دیده می‌شود که بسیار خطرناک است و به این مواد آیس، کریستال یا شیشه گفته می‌شود. 

به دلیل این‌که قیمت این مواد پایین است به راحتی قابل تهیه است و مهم‌ترین ترکیب این ماده مخرب آمفتامین است که در زمان جنگ سربازها برای این‌که چند شبانه روز بیدار بودند این ماده را مصرف می‌کردند که انرژی لازم را داشته باشند. از آمفتامین قرصی به نام اکستازی درست می‌کردند که خوشبختانه در کشور ما بسیار کم است. 

مصرف شیشه بیش از هر ماده مخدری مغز انسان را تخریب می‌کند و بخش‌هایی از مغز از جمله هیپوتالاموس که مرکز کنترل احساس و نیروهای جنسی جوانان است از بین می‌برد و باعث می‌شود مصرف‌کنندگان شیشه دچار توهم شوند و در مسائل جنسی، دچار بدبینی نسبت به اطرافیان شوند. 

مصرف‌کنندگان شیشه همیشه احساس می‌کنند که تحت نظر هستند، وقتی دچار توهم می‌شوند جزو خطرناک‌ترین افراد می‌شوند و رفتارهای اشتباهی از آن‌ها سر می‌زند. اتفاقاتی در اطراف ما افتاده که یک مصرف‌کننده‌ای بعد از مصرف فرزند خودش را به چشم یک گوسفند می‌بیند و سر او را می‌برد و بعد که حالش خوب می‌شود متوجه اشتباهش می‌شود و کاری از دستش برنمی‌آید و خودش را هم می‌کشد. 

اگر در یک خانواده‌ای مصرف‌کننده شیشه باشد، همه خانواده با آن مصرف‌کننده درگیر می‌شوند. مسافر من که مصرف‌کننده شیشه بود، برعکس بقیه مصرف‌کنندگان شیشه، بسیار مهربان شده بود و آقای مهندس می‌فرمایند: از هر چند نفر یک نفر دچار این حالت می‌شود. مسافر من از شب تا صبح داخل پارکینگ می‌رفت و کاردستی‌های خیلی خوبی درست می‌کرد و خدا را شکر با آمدن به کنگره به درمان رسید. 

مصرف‌کنندگان همیشه مغرور می‌شوند و قبول نمی‌کنند که مصرف‌کننده هستند و متاسفانه از درمان سر باز می‌دارند. از مهم‌ترین عوارض شیشه اختلال در پروستات است که ادرار و اسپرم با هم دفع می‌شود، آسیب‌های کبدی، جوش‌های صورت و خصوصا برای روده بسیار مضر است و قوای جنسی را مختل می‌کند. 

مصرف‌کنندگان شیشه همیشه به اطرافیانشان بدبین هستند و هیچ وقت حاضر نمی‌شوند با دیگران صحبت کنند و فقط می‌گویند من درست می‌گویم. مصرف‌کنندگان شیشه که خودشان را مصرف‌کننده نمی‌دانند، مصرف کنندگان تریاک را بسیار افراد بی کلاسی می‌دانند و مصرف شیشه را برای خودشان کلاس می‌دانند و وقتی می‌گویی مصرف نکن، می‌گوید این ماده چون متادون ندارد، اعتیاد هم ندارد. 

از دیدگاه کنگره۶۰ هر ماده‌ای که انسان را از تعادل طبیعی خارج کند، مستقیماً روی سیستم ایکس فرد تاثیر می‌گذارد و باعث تخریب مخدرهای طبیعی بدن می‌شود. شیشه از دیدگاه کنگره۶۰ یک ماده مخدر بسیار قوی و خطرناک می‌باشد، که خداراشکر که مصرف کنندگان شیشه بسیار زیادی در اینجا به درمان رسیده‌اند و تنها دارویی که می‌تواند اعتیاد به شیشه را به طور کامل درمان کند داروی OT است. 

حتی پزشکان هم اعتقاد بر این ندارند که شیشه درمان دارد؛ ولی آقای مهندس توانسته این دارو را پیدا کند و به راحتی شیشه را درمان کند. آرزو دارم مصرف‌کنندگانی که کنگره را پیدا نکرده‌اند، به زودی اینجا را پیدا کنند و به درمان برسند و امیدوارم قدر صندلی که در اینجا دارم را بدانم.

تحویل جایگاه نگهبانی و دبیری 

اهداء لوح تقدیر به اعضاء لژیون سردار

مرزبان خبری: همسفر شیدا
تایپیست: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون اول)
عکاس: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر یلدا رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون اول)
همسفران نمایندگی ابهر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .