سلام و عرض ادب خدمت عزیزان همیشه همراه سایت، در رابطه با دستور جلسه «قضاوت و جهالت» گفتوگویی ترتیب دادیم با همسفر عادله رهجوی راهنما همسفر مرضیه لژیون اول که توجه شما را به خواندن آن جلب میکنیم.
همسفر عادله و مسافرشان رضا آخرین آنتیایکس مصرفی شیره کشیدنی وارد کنگره شدند. به مدت ۱۲ ماه با متد DST و داروی OT با راهنمایی مسافر خلیلی و همسفر مرضیه سفر کردند. ورزش هم اکنون ۱۱ ماه است که با دستان پرتوان آقای مهندس از بند اعتیاد آزاد و رها هستند.
واژه قضاوت وجهالت به چه معنی است؟
قضاوت به معنای حکم کردن و جهالت به معنای ندانستن است.
کسانی که دیگران را قضاوت میکنند چه هدفی را دنبال میکنند؟
قضاوت کردن از جهل و نادانی میآید. کسانی که قضاوت میکنند در واقع به دنبال راهی برای پنهان کردن اشتباهات و نقاط ضعف خود هستند و همین موضوع باعث میشود که به راحتی به کارهای خود و دیگران برچسب بزنند.
رابطه قضاوت و جهالت با دانایی چیست؟
این دو کلمه دقیقاً نقطه مقابل یکدیگر هستند؛ چون اگر دانایی ما بالا برود، میتوانیم با زاویههای دید مختلف قضاوتی دقیقتر و درستتر انجام دهیم. امّا در مورد جهالت وقتی دانایی ما بالا برود، جهالت ما هم کمتر میشود و در مورد هر کاری بیشتر تفکر میکنیم.
قضاوت کردن دیگران چه پیامدهایی برای انسان دارد؟
قطعاً پیامدهای خوبی ندارد و باعث به وجود آمدن نیروی منفی در ما میشود، به دنبال آن رابطهها کمرنگتر میشود، کمکم از بین میرود و درگیری ذهنی برای ما پیش میآید.

ما چگونه میتوانیم دوربین افکار و نظریات خود را از دیگران برداشته و روی خودمان زوم کنیم؟
خوب هر کس اگر دوربین روی خودش باشد باعث میشود که نواقص درون و بیرون خود را بهتر ببیند و در حل آنها سعی و تلاش بیشتری کند؛ چون ما هر صفتی را که در وجود انسان دیگری ببینیم، همان صفت در درون ما نیز وجود دارد.
جهالت چه رابطهای با ترس و ناامیدی دارد؟
جهالت با ترس و ناامیدی رابطه خیلی عمیقی دارد؛ چون وقتی آگاهی و دانایی ما کم باشد در مسائل مختلف دچار ترس و اضطراب میشویم؛ چون به مشکلات برمیخوریم و از پس حل کردن آنها بر نمیآییم، به انسانی ناامید تبدیل میشویم و تسلیم مشکلات میشویم. کلام اخر به قول آقای مهندس همه انسانها دو رو دارند و ما تعیین میکنیم که آنها کدام روی خود را به ما نشان دهند. امیدوارم بتوانیم آموزشهای نابی را که در کنگره میگیریم، در زندگی خود کاربردی کنیم و دانایی را بالا ببریم تا تبدیل به دانایی مؤثر شود.
طراح سؤال: همسفر گلثوم رهجوی راهنما همسفر معصومه لژیون دوم
مصاحبه کننده: همسفر گلثوم رهجوی راهنما همسفر معصومه لژیون دوم
ویراستاری و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم) نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی رضوی مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
76