English Version
This Site Is Available In English

مشارکت گروهی همسفران لژیون یکم

مشارکت گروهی همسفران لژیون یکم

مشارکت گروهی همسفران لژیون یکم به راهنمایی همسفر لیلا در مورد دستور جلسه «قضاوت و جهالت»:

برداشت همسفر نرگس (ف) از سی‌دی «قضاوت (امین)»:

استاد امین فرمودند: «قوانین علم فیزیک بر‌مبنای تنها یک چیز بنا شده و آن نیرو است و نیرو باعث حرکت اجسام می‌شود». در انسان حس، اولین و مهم‌ترین نیرویی‌ست که عقل را به کار می‌اندازد. وقتی نسبت به شخصی در ما حسی به وجود می‌آید، حال بر حسب یک ویژگی که او دارد و ما او را در ذهن خود قضاوت و محکوم می‌کنیم؛ قطعاً و بدون تردید باید بدانیم و بپذیریم که آن صفت یا ویژگی در خود ما هم وجود دارد.

پس ما در مورد دیگران و صفت‌های بدی که دارند نباید قضاوتی بکنیم. حال اگر من بتوانم این ویژگی را در خودم پالایش کنم و آن را تغییر بدهم، احساس من نیز نسبت به دیگران تغییر پیدا می‌کند. قضاوت‌کردن بیشتر اوقات از روی نادانی و ناآگاهی است پس ما باید به سمت دانایی قدم برداریم تا به آرامش برسیم. قضاوت‌نکردن یکی از مسائل بسیار مهم است که اگر بتوانیم آن را در زندگی خود پیاده کنیم؛ قطعا به آرامش خواهیم رسید.

برداشت همسفر حمیرا از سی‌دی «قضا و قدر»:

قضا و قدر؛ یعنی اینکه انسان گرفتار تاریکی می‌شود و در این حالی که غرق ظلمات است باید رنج‌های زیادی را تحمل کند. اگر او بتواند بر این رنج‌ها فائق آید می‌تواند به روشنایی برسد و در این مرحله است که او کوله باری از تجربه با خود همراه دارد. انسان موجودی آسیب‌پذیر است و قدرت جسم زیادی ندارد و زود از پا درمی‌‌آید. علاوه بر جسم، انسان دارای روح نیز است که روح حرکت‌دهنده جسم اوست و زمان مرگ، روح از جسم خارج می‌شود و جسم‌ دیگر کارش تمام می‌شود.

ما همیشه فکر می‌کنیم که باید آن چیزی پیش بیايد که طبق خواسته ما باشد و باید قضا و قدر زندگی ما بهترین باشد؛ این در حالی است که زندگی ما بر پایه اضداد بنا شده و همین دلیل حرکت و انگیزه انسان برای زندگی شده‌ است در غیر‌این‌صورت زندگی یکنواخت و کسل‌کننده بود. در نهایت ما باید در این قضا و قدر‌های زندگی دست از قضاوت خدا برداریم که چرا خدا برای این من اتفاق افتاد؟ و به جای آن تسلیم خواسته خداوند شده و تلاش و کوشش کنیم و مشکلات را حل کنیم و از آن‌ها آموزش بگیریم.

برداشت همسفر فاطمه از سی‌دی «قضاوت و جهالت»:

انسان برای قضاوت و داوری‌کردن به چند ویژگی نیازمند است: 1) ما اگر از مطلبی جلوتر نباشیم و آگاه به آن موضوع نباشیم، نمی‌توانیم آن را قضاوت کنیم. 2) در مرحله بعد باید تفکری سالم داشته باشیم. 3) صبور باشیم و در تصمیم‌گیری وابستگی به موضوع یا شخصی نداشته باشیم که روی نتیجه قضاوت ما تأثیر‌گذار باشد. 4 ) اشراف کامل نسبت به موضوع. حالا برای جهالت چه چیزهایی مورد نیاز است؟ پیش‌نیاز جهالت، منیت، ترس ‌و ناامیدی است که جزوه جهان‌بینی استاد امین آن‌ها را با مثلث جهالت یاد می‌کنند. قضاوت کار خداوند است. حرص و بُخل خودش عامل ایجاد جهالت است. جاهل‌بودن هیچ خرجی ندارد؛ ولی قضاوت‌کردن هزینه دارد.

منابع: سی‌دی قضاوت از استاد امین، سی‌دی قضا و قدر، سی‌دی قضاوت و جهالت
نویسنده: همسفر نرگس (ف)، همسفر حمیرا، فاطمه (خ) به راهنمایی همسفر لیلا (‌لژیون یکم)
رابط خبری: همسفر عصمت رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون یکم)
ارسال: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون سوم)
نمایندگی همسفران بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .