مشارکت همسفران لژیون پنجم نمایندگی الوند قزوین در مورد دستور جلسه: قضاوت و جهالت
.jpg)
همسفر زهرا:
بنام خالق یکتا. قضاوت مخصوص ذات پاک و خاص پروردگار است. قاضی همه موجودات خداست. پیشنیاز قضاوت: حق، عدالت، پاکی، آگاهی، دانایی، آموزش، امنیت، صداقت، اطلاعات، درک، واقعیت و تشخیص است؛ و جهالت پیشنیاز ندارد. جهالت؛ نادانی و ناآگاهی هست. جهالت یعنی نقطه کور، یعنی تاریکیای که هیچ نوری از آن مشاهده نمیشود؛ یعنی؛ نادانی وضدارزش. در کنگره ۶۰ ما یاد گرفتیم که انگشتمان به سمت خودمان باشد و دیگران را قضاوت نکنیم؛ و در کار دیگران کنجکاوی و تجسس نکنیم. سعی کنیم همیشه خودمان را قضاوت کنیم تو نه دیگران را، چون قضاوت، یعنی؛ حکم کردن ورای صادر کردن و ما که از چیزی اطلاعی نداریم نمیتوانیم حکم کنیم؛ و جهالت یعنی عدم آگاهی و نداشتن دانایی. پس ما که آگاهی نداریم و در مورد چیزی اطلاعات و آگاهی نداریم نمیتوانیم کسی را قضاوت کنیم. ما انسانها میتوانیم در جهت رشد و ارتقاء خودمان به قضاوت در مورد خودمان بپردازیم. معنیاش این است که ما باید از قضاوت، بر مبنای جهالت پرهیز کنیم. ما در کنگره ۶۰ یاد گرفتیم، روی خودمان کارکنیم و در زندگی دیگران قضاوت و دخالت نکنیم. در کنگره راهنمایان محترم به مایاد دادند در کار دیگران سرک نکشیم و باانرژی باشیم و حال خوب داشته باشیم. مثلاً به خاطر حال مسافرمان حال خودمان را خراب نکنیم. یا مثلاً تجسس نکنیم که دارویش را خورده است یا نه یا در مورد اینکه مسافرت گریز کرده یا نه به خاطر حالش و یا ظاهرش قضاوت نکنیم؛ و اگر هم اشتباهی کرده خودش میداند باراهنمایش و شاید قضاوت غلط توی همسفر است؛ و مسافرت مشکل نداشته باشد. یا مثلاً شخصی راه رفتن کسی رو قضاوت میکند میگویند باید کفشهای آن را بپوشی تا دلیل راه رفتن او را بدانی چه بوده است. وکسانی که دیگران را قضاوت میکنند، معمولاً در زندگیشان هدف خاصی ندارند. قضاوت کار هرکسی نیست. قضاوت مخصوص خداوند هست؛ و جهالت برای انسان جاهل و نادان است؛ و ما برای اینکه قضاوت نشویم و قضاوت نکنیم به خدای بزرگ پناه میبریم که ما را از جهل و ناآگاهی نجات دهد و در پناه علم و دانایی حفظ کند؛ و ما را به راه صراط مستقیم هدایت کند. سپاس از همهی دوستان کنگره.
همسفر مژگان:
آقای مهندس دژاکام در صحبتهایشان در مورد قضاوت و جهالت فرمودند؛ پیشنیاز قضاوت، آموزش، بیطرفی، صبر، عدالت و آگاهی است. ولی برای جهالت هیچ پیشنیازی، نیاز نیست. معنی جهالت یعنی؛ ناآگاهی، نادانی. برای جهالت نیازی نیست هزینهای پرداخت کنید ولی برای قضاوت باید هزینه پرداخت کنید و زمانی که جهالت باشد؛ منیت، ترس وبخل به سراغتان میآید. مصرفکنندگان مواد مخدر به علت نداشتن ناآگاهی و جهالت بهطرف مواد مخدرو ضد ارزشها کشیده شدند و آمدند تا درکنگره ۶۰ آموزش ببینند و مواد رو کنار بگذارند و زمانی که خداوند انسان را آفرید، فرمودند؛ انسان را از خاک خلق کردم؛ یعنی؛ هر ویژگی که در خاک هست در انسان هم هست. مثل سدیم و کلسیم و بایک ویژگی خاص انسان را آفریدهام که در هیچیک از موجودات مثل نباتات، حیوانات و جامدات وجود ندارد آنهم قدرت اختیار هست یعنی سرنوشت و قدرت اختیار انسان را در اختیار خودش قرار داده است که خودش انتخاب کند که بهطرف تقوا برود یا بهطرف فجور. قضاوت فقط، مختص خود خداوند بزرگ است.
همسفر شهناز:
زمانی که در مورد دیگران قضاوت میکنیم باعث میشود انرژیمان از بین برود. انرژیای که باید صرف کارهای خودمان ازجمله؛ درمان و آموزش شود. قضاوت کردن در مورد انسانها در ما تخریب ایجاد میکند و آرامش و آسایش ما را سلب میکند. انسان همیشه بر سر دوراهی قرار میگیرد، برای مثال: چرا باید این لباس را بپوشی، چقدر چاق شدی، چرا اینجوری راه میروی و ... مثالی معروف در مورد قضاوت وجود دارد: اگر میخواهی درباره راه رفتن کسی قضاوت کنی کمی با کفشهای او راه برو.
کسانی که دائماً در مورد دیگران قضاوت میکنند در زندگی شخصی هدف و برنامه مشخصی ندارند، حتی قضاوت کردن در مورد فرزندان و همسر باید در حدی باشد که وارد حریم خصوصی آنها نشویم.قضاوت رابطه مستقیمی با جهالت دارد. قضاوت به معنای حکم کردن و جهالت به معنای ندانستن است. قضاوت کردن بسیار دشوار است و هرکسی نمیتواند قضاوت نماید. کسی میتواند قضاوت کند و حکم صادر نماید که علم و دانش آن را دارد و درس قضاوت را خوانده باشد و مراحلی را پشت سر گذاشته باشد.هر چه سطح دانایی بالا باشد، قضاوت راجع به دیگران پایینتر است، انسان جاهل بیشتر در مورد دیگران قضاوت میکند و در هر کاری دخالت مینماید.
تایپ: همسفر هستی رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الوند قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
7