English Version
This Site Is Available In English

حرمت به معنی احترام و ارزش می‌باشد

حرمت به معنی احترام و ارزش می‌باشد

جلسه هشتم از دوره اول جلسات آموزشی‌ عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی سالار خمین با استادی مسافر حمید و نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر امرالله با دستور جلسه "حرمت کنگره ۶۰ . چرا رابطه کاری ، مالی و فامیلی در کنگره ۶۰ ممنوع است." در روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر  ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ شروع به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد؛

سلام دوستان حمید هستم مسافر
در ابتدا خدا را شاکر و سپاسگزارم که این فرصت به من داده شد تا در این جایگاه خدمت کنم و از شماها آموزش بگیرم.
و در ادامه از تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ ممنون و سپاسگزارم که با تلاش خودشان این بستر را فراهم می‌کنند تا ما بتوانیم با آموزش‌هایی که اینجا می‌گیریم زندگی خوبی داشته باشیم.
اما در مورد دستور جلسه حرمت‌ها.
حرمت‌ها یک سری قوانین می‌باشند که جناب آقای مهندس این قوانین را وضع کرده است و ما باید به تمامی آنها احترام بگذاریم در اجرای آنها کوشا باشیم. کلمه حرمت به معنی احترام ارزش و باید به آن  توجه ویژه‌ای شود.
و حرمت یعنی رعایت کردن. هر سیستم یک سری حرمت دارد یعنی یک سری قوانین دارد که باید به آنها احترام گذاشته شود و کاملاً رعایت شود تا آن سیستم بتواند کار خودش را خوب انجام دهد. در کنگره ۶۰ هم به خاطر اینکه کنگره بتواند به اهداف خود برسد جناب آقای مهندس یک سری از حرمت‌ها و قوانین را وضع کرده است که باید حتماً رعایت شوند. و وقتی که یک شخصی وارد کنگره می‌شود باید حرمت‌ها را آموزش ببیند و آنها را رعایت کند تا بتواند به رهایی و درمان قطعی برسد.
یکی از همین حرمت‌ها می‌تواند پوشش شخص باشد همین که با لباس سفید وارد شعبه می‌شود،یا اینکه سر موقع حضور داشته باشد و یا اینکه به حرف راهنما گوش دهد و گوش به فرمان باشد.و حرمت‌ها هم چیزی نیست که همینطور نوشته شده باشند. حرمت‌ها را در کنگره ۶۰ جناب آقای مهندس بسیار روی آنها تحقیق و با نگرش ویژه آنها را به نگارش درآورده است،یکی دیگر از قوانین که می‌توان گفت به واسطه حرمت‌ها  رعایت می‌کنند همین که سر جلسه کارگاهی با همدیگر صحبت نمی‌کنند و گوشی‌های موبایل را خاموش می‌کنند و یا بی‌صدا. وقتی که می‌گویند کنگره مکان مقدس و می‌باشد به این شکل است همین که ما به مرزبانان راهنمایان و پیشکسوتان احترام می‌گذاریم باعث امر شدن و مقدس بودن اینجا می‌شود. یکی دیگر از قوانین در حرمت‌ها همین که دروغ نگوییم خوب در گذشته وقتی که در تاریکی بودیم ن خود شخص خودم را می‌گویم که چقدر در گذشته از دروغ استفاده می‌کردند ولی اکنون اینطور نیست،دیگر از موارد حرمت‌ها غیبت نکردن و سرزنش نکردن می‌باشد،و از الفاظ ناشایست استفاده نکردن و حرف یکدیگر را قطع نکردند این‌ها هم جز قوانین می‌باشند و اگر رعایت شوند شخص به حال خوب می‌رسد. و همه ما می‌دانیم که آقای مهندس به جهت اینکه ما بتوانیم اینجا راحت روی این صندلی‌ها بنشینیم و آموزش بگیریم زحمت‌های بسیاری را کشیده‌اند و این نیست که بگوییم یک شبه حرمت‌ها نوشته شده است و یا دیگر موارد نه زحمت‌های بسیاری را متحمل شدند تا امروز ما بتوانیم به راحتی آموزش بگیریم و زندگی خوبی داشته باشیم. و همه ما می‌دانیم که قوانین قابل کم و زیاد شدن و یا حذف شدن می‌باشند که با تصمیم آقای مهندس و شورای دیده‌بانان ممکن است قوانین تغییر کنند ولی حرمت‌ها هرگز تغییر نمی‌کنند و ثابت می‌باشند.
و در پایان از خداوند ممنون و سپاسگزارم که مرا در مسیر کنگره قرار داد که آمدم اینجا و توانستم زندگی خوبی داشته باشم و از این فرصت استفاده کنم و به حال خوب برسم.
از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید بسیار ممنون و سپاسگزارم.

نویسنده: مسافر عباس از لژیون سوم آقای طاهر
تنظیم و ارسال: مسافر عباس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .