آقای مهندس حسین دژاکام در سیدی «سختیها» به این مسئله اشاره کردند که سه مشکل اساسی اعتیاد، اضافه وزن و سرطان در جهان وجود دارد که از پنجاه سال پیش بوده و هنوز نتوانستند راهحلی برای درمان آنها پیدا کنند؛ اما خوشبختانه ما در کنگره۶۰ توانستهایم این کار را بهراحتی انجام دهیم.
علوم از نظر توصیفی فقط بیماریها را تقسیمبندی کردهاند؛ ولی از درمان خبری نیست. بشر در مهندسی پیشرفت زیادی داشته است؛ ولی در طب و شناخت انسان پیشرفت چندانی نداشته است. ما ٢٨ سال پیش مسئله اعتیاد را در کنگره حل کردیم. درمان اضافه وزن بدون هیچگونه پارگی، عمل و هزینهای انجام میگیرد و افراد از بیماریهای متعدد رها میشوند؛ همچنین راه درمان سرطان را پیدا کردهایم؛ اما چون یک کار پزشکی است، فقط بهعنوان یک محقق در این زمینه تحقیقاتی را انجام میدهم. تمام صحبتهای من بر مبنای مستنداتی است که مقالات آن در آمریکا به چاپ رسیده است.
در ادامه آقای مهندس حسین دژاکام به جهانبینی اشاره کردهاند. ما جهانبینی را یاد میگیریم تا در زندگی خود به آرامش و آسایش برسیم و از بروز بعضی امراض جلوگیری کنیم. بیش از ٢۰۰ نوع بیماری تحت عنوان سایکوسوماتیک یا بیمارهای روانتنی داریم که در اثر افکار پریشان بهوجود آمدهاند. افکار و اندیشههای مختلف بر روی ساختار جسم انسان اثر منفی گذاشته و آن را به تباهی میکشاند.
بالاترین و مهمترین هنر، هنر زندگی کردن است که از هنر آشپزی و موسیقی مهمتر است؛ چون تمام بازیگران آن مخلوقین الهی هستند که در حال اجرای نقشهای خودشان هستند.
در این سیدی مسئله جهان پس از مرگ مطرح شده است که من کاملاً به آن اعتقاد دارم و مثل روز برای من روشن است. انسان موجودی است که پس از مرگ دو مرتبه به حیات خودش ادامه میدهد. برداشت من از درس جهانبینی ایناستکه پس از گذشت ١٢۰ سال از زندگی خود که به بعد دیگر سفر کردیم، در آنجا مشکل نداشته باشیم و این واقعه شوخی نیست. ما باید در مسیری قرار بگیریم که بتوانیم در زندگی خود حلقهها را پشتسر بگذاریم؛ درحالیکه دوران کودکی، جوانی و دنیای بعد از جوانی هر کدام یک مفهومی دارند.
اکنون این سؤال مطرح میشود که چکار کنیم پس از مرگ در بعد دیگر دچار مشکل نشویم؟ راه جنت یا راه آرامش را در پیش بگیریم. جنت از جن میآید؛ یعنی پنهان، چیزی که قابل دیدن نباشد همانند مجنون، جنین و جنت است. انسان زمانی در بهشت قرار میگیرد که در آرامش و آسایش باشد. شرط ورود به بهشت پرهیزگاری و دوری از ضدارزشهاست.
انسانهای مقرب پروردگار در راه درست حرکت و قوانین را اجرا میکنند؛ یعنی دورغ نمیگویند، خیانت نمیکنند، تهمت نمیزنند و در کل از قوانین الهی عدول نمیکنند. تمام این قوانین همانند بوم رنگ عمل میکند؛ یعنی به سمت خود ما باز میگردند؛ درحالیکه باورش برای انسان سخت است.
آقای مهندس حسین دژاکام در ادامه فرمودند: «انسان در رنج آفریده شده است تا در رنجها و سختیها تجربه کند، یاد بگیرد و ساخته شود». در پرتو سختیها توانستیم راه را از چاه پیدا کنیم؛ همچنین گردنبند زیبا در پرتو سختیها به این زیبایی رسیده است. انسان چراغ و کلید را در سختیها پیدا میکند و به راه خود ادامه میدهد. همانطور که میگوئیم: رمزوراز کشف حقیقت در دو چیز است، پیدا کردن راه و آنچه برداشت میکنیم؛ پس رمز، چراغ و کلید، راز است. ناگفته نماند که راهنمایان کنگره۶۰ به خاطر تحمل سختیها، ملامتها و کسب آگاهی و دانایی به این رمزوراز رسیدهاند و تزکیه و پالایش شدهاند.
من در این سیدی یاد گرفتیم که نبايد از قوانین الهی عدول کنم تا در حلقههای بعدی در آرامش باشم. انسان در سختی کارآزموده میشود. تمام کارها و رفتارهای ما همانند بوم رنگ به خودمان باز میگردد؛ یعنی اگر خوبی کنیم، خوبی به سمت ما میآید و بالعکس. در پایان باید بگویم که سیستم و کائنات با کسی شوخی ندارد.
منبع: سیدی (سختیها) از آقای مهندس حسین دژاکام
نویسنده و رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر آرزو (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی جواد گلپایگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
35