وادی پنجم میگوید؛ در جهان ما تفكر؛ قدرت مطلق حل نيست، بلکه توام با رفتن و رسيدن، آن را كامل مینمايد.
همانطور که میدانیم وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی ما را میسازد و در راستای تفکر حرکت میکند. همچنین یاد گرفتیم همه توانمان را روی اصلاح خود و کمکگرفتن از توان خودمان بگذاریم و حتی از خداوند هم هیچ انتظاری نداشته باشیم. برای این کار فقط کافی است که طبق اصول زندگی و هستی حرکت کنیم، البته به ما هشدار میدهد که تمام افکار، گفتار و کردار ما بازخوردی دارد که باید هوشیار باشیم.
در وادی پنجم ساختارهای ذهنی را باید به عمل تبدیل کنیم و راهکارهای مناسبی برای عملیاتیکردن آنها به ما میدهد. من زمانی میتوانم از این تفکرات و اندیشهها به خوبی یاد کنم که آن را به عمل تبدیل کنم. اندیشه و تفکر تا زمانی که وارد مرحله عمل نشود هیچ ارزشی ندارد.
در این وادی یاد میگیریم که چندین جهان وجود دارد از جمله جهان خاکی، که برای همۀ ما کاملاً محسوس است و به صورت خودآگاه در حال زیستن در آن هستیم. جهان دوم جهان خواب، که ظاهراٌ به صورت ناخودآگاه در آن زندگی میکنیم. در آخر جهان ذهنی؛ البته حیاتهای دیگری نیز در این شرایط وجود دارند که فعلاً قابل باور نیستند مثل، هفت اندام در هفت طبقۀ آسمان و غیره. در این وادی هفت راهکار برای ما بیان میشود تا بتوانیم حرکتی درست و اصولی داشته باشیم و به اهدافمان برسیم. این هفت راهکار عبارتند از؛ برگشت از ضدارزشها، خودداری، صبر، قناعت، پرهیز از تجسس، قضاوت و غیبت در تمام سطوح زندگیمان، پسانداز، توکل، رضا و تسلیم.
نویسنده: همسفر افسانه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون یکم)
ویرایش و ارسال: همسفر نگین رهجوی راهنما همسفر عطیه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارتش
- تعداد بازدید از این مطلب :
15