English Version
This Site Is Available In English

نظمی که در کنگره است از هر دانشگاه و سازمانی بالاتر است

نظمی که در کنگره است از هر دانشگاه و سازمانی  بالاتر است

جلسه هشتم از دوره چهل‌وچهارم سری کارگاه‌های آموزشی، عمومی مسافران و همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی مسافر صفرعلی، نگهبانی راهنمای محترم تازه‌واردین مسافر عباس و دبیری مسافر هادی با دستور جلسه "حرمت کنگره60، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟" در روز پنج‌شنبه دوازدهم تیرماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، صفرعلی هستم یک مسافر
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که امروز این جایگاه خدمتی را نصیب من کرد. از همه خدمتگزاران نمایندگی ملاصدرا و راهنمای عزیزم آقای توکلیان نیز کمال تقدیر و تشکر را دارم.
کنگره60 یک مکان مقدس و امنی است که دارای قوانین و حرمت‌های ویژه‌ای است. اولین شعار و حرمت کنگره، دروغ نگفتن است؛ چراکه سرچشمه اکثر گرفتاری‌ها و مشکلات، همین دروغ و دروغ‌گوئی است. من در زمان مصرف، بی‌اندازه دروغ می‌گفتم و مسبب مشکلات بسیاری برای خود و خانواده‌ام می‌شدم ولی خدا را شکر وقتی وارد کنگره شدم، متوجه شدم که دروغ یک امر ضد ارزش و بازدارنده‌ای است که شکست‌های بی‌شماری را در زنگی وارد می‌کند یا در قسمتی از حرمت کنگره آمده که علیه دیگران صحبت کردن و افراد را سرزنش نمودن یک امر ناپسندی است که با آبروی آن‌ها سروکار دارد. یادم می‌آید که در زمان مصرف به خاطر یک شیشه عسل که به دوستی قول داده بودم که برایش ببرم، هرچند مبلغ آن را پرداخت کرد ولی چون پشت سرش کمی حرف زدم هم او و هم خودم از کنگره دور شدیم. حرمت کنگره60، قوانینی را به ما یاد می‌دهد که می‌توانیم با رعایت آن‌ها به‌خوبی و به‌دوراز هرگونه حاشیه و نگرانی، زندگی راحتی را پشت سر بگذاریم.
حرمت کنگره به ما می‌گوید که نباید باهم معامله و بده و بستان داشته باشیم، زیرا این کارها در ادامه باعث می‌شود که خدای‌ناکرده به هم مظنون شده و مشکلاتی را برای خود و دیگران به‌وجود آوریم.

من به دوستان توصیه می‌کنم که نوشتار حرمت کنگره را روزانه مطالعه نموده و سعی کنیم خود را با این قوانین ناب، وفق دهیم.
همان‌طور که می‌دانیم در هر ساختاری اگر حرمت‌ها رعایت نشود بی‌نظمی و ساختارشکنی بیداد می‌کند و در هر مکانی که نظم و امنیت نباشد برای افرادی که در آن ساختار هستند تخریب به وجود می‌آید. همان‌طور که در وادی به آن اشاره می‌شود :(اهریمن در لامکان نیروهای خود را جمع کرد) شیطان به‌جای خاصی نیاز ندارد این لامکان می‌تواند قلب، ذهن، فکر...باشد و شیطان در هر جا که بی‌نظمی باشد سعی در تخریب و جمع‌کردن نیروهای خود دارد، حال هر جا که مسافر به بی‌نظمی و حرمت‌شکنی کشیده شود بی‌شک به بیراهه می‌رود و سفر خود را خراب می‌کند و آرام‌آرام به ورطه نابودی کشیده می‌شود و چون انسان پایان راه را نمی‌بیند، نمی‌داند در پایان چه چیزی در انتظار اوست و همیشه نیروهای تخریبی حرکتی آرام و خزنده دارند که انسان بی‌نظم متوجه این حرکت نمی‌شود و با ورود به کنگره اولین چیزی که باید یک مسافر به ]ن توجه کند نظم است که ازهرجهت باید موردتوجه قرار گیرد و مسافر طبق نظام خاصی حرکت کرده و به رهایی می‌رسد. من به‌شخصه هیچ مکان و تشکلی را ندیده‌ام که این‌چنین هماهنگ و بانظم و درایت اداره شود. نظمی که در کنگره است از هر دانشگاه و سازمانی  بالاتر است و به همین علت مسائل منفی در کنگره بسیار کم است و افرادی که دچار بی‌نظمی شده و به بیراهه رفته‌اند با ورود به کنگره بانظم و ترتیب در جایگاه خودشان قرار می‌گیرند و به‌مراتب والای انسانی قدم می‌گذارند و این جز بانظم امکان‌پذیر نخواهد بود.

"از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم."
تایپ: راهنما مسافر حسین
ویرایش متن: مسافر محمود(لژیون پنجم)
عکس: مسافر عباس(لژیون چهارم)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .