English Version
This Site Is Available In English

کنگره فقط یک مکان نیست؛ یک شیوه‌ زندگی است

کنگره فقط یک مکان نیست؛ یک شیوه‌ زندگی است

جلسه‌‌‌ی ششم از دوره‌ی ششم کارگاه‌های آموزشی عمومی نمایندگی پردیس با استادی راهنمای  محترم تازه‌واردین مسافر مجتبی ، نگهبانی مسافر اصغر و دبیری مسافر مصطفی با دستور جلسه‌ی «  حرمت کنگره۶۰، چرا روابط کاری، خانوادگی و مالی در کنگره ممنوع است؟» چهارشنبه 11تیر  ‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
ابتدا لازم می‌دانم از این فرصت تشکر کنم که شرایطی فراهم شد تا بتوانم آنچه را که در ذهن دارم بیان کنم؛ و مهم‌تر اینکه سعی کنم در حد توان خود آن را در عمل نیز پیاده نمایم.
امروز در حال مرور برخی مسائل در ذهنم بودم. به یاد زمانی افتادم که اصغر از من دعوت کرد تا برای آموزش استادی حضور پیدا کنم. آن‌جا بود که عمیقاً به قوانین و حرمت‌هایی که در کنگره مطرح می‌شود فکر کردم. با خودم اندیشیدم که آیا این قوانین صرفاً مختص فضای کنگره است یا می‌تواند در زندگی روزمره ما نیز اثرگذار باشد؟
در گذشته، زمانی که هنوز در مسیر درمان نبودم، رفتاری را که امروز آن را ناپسند می‌دانم، عادی می‌پنداشتم. مثلاً گاهی دوستانم را به خانه دعوت می‌کردم تا با هم مواد مصرف کنیم. آن زمان فکر می‌کردم این کار، ایرادی ندارد. حتی انتظار داشتم همسرم نیز مانند یک میزبان، از ما پذیرایی کند. اما امروز می‌فهمم چه اشتباهی می‌کردم. خانه نیز حریم دارد، حرمت دارد. همان‌طور که استاد امین می‌گوید، باید اندازه‌ها را دانست. نمی‌توان با هر کسی هر نوع ارتباطی داشت، حتی اگر به ظاهر نیت خوبی پشت آن باشد.
متأسفانه در دوران درمان اولیه، هنوز مفهوم "اندازه" را درک نکرده بودم. شاید شخص بدی نبودم، اما نادانی من باعث سلب آرامش از خانواده‌ام می‌شد. وقتی کسی ساعت‌ها مشغول مصرف مواد است، خواه‌ناخواه فضای خانه را به هم می‌ریزد، حتی اگر خانواده دخالتی نداشته باشند. این رفتار نادرست بود، هرچند آن زمان متوجهش نبودم.
از زمانی که وارد کنگره شدم، یاد گرفتم که حتی از وسایل شخصی‌ام مراقبت کنم. این یادآوری‌ها شاید در نگاه اول بی‌اهمیت به نظر برسند، اما در واقع بخشی از آموزش‌های دقیق و عمیق کنگره هستند که هدف‌شان محافظت از خودِ ماست.   

کسی که به سفردوم راه پیدا می‌کند، تا حد زیادی قوانین را می‌شناسد، اما بیشترین آسیب را کسی می‌بیند که هنوز در سفر اول است، چون تصور می‌کند همه‌چیز را می‌داند. در صورتی‌که هنوز راه درازی در پیش دارد. باید باور کنیم که حرمت‌ها برای محافظت از ما وضع شده‌اند، نه برای محدود کردن‌مان. رعایت قوانین و گوش دادن به آموزش‌های کنگره، تنها راهی است که ما را به درمان واقعی می‌رساند.
مثالی هست از یکی از دوستان در نمایندگی رودهن که بدون مشورت، وارد رابطه مالی شد و در نهایت متضرر گردید. این تجربه‌ها بارها و بارها اتفاق افتاده‌اند و هر بار ثابت کرده‌اند که تخطی از قوانین، هزینه دارد.
در کنگره بارها گفته شده: کسی که نتواند از وسایل شخصی خود مراقبت کند، چطور می‌تواند از زندگی‌اش محافظت کند؟ یا کسی که برای درمان خود ارزش قائل نیست، چگونه می‌تواند به درمان واقعی برسد؟
قوانین کنگره تنها محدود به جلسات نیستند؛ بلکه برای زندگی روزمره نیز کاربرد دارند. وقتی با دوستان کنگره‌ای وارد روابط مالی یا شغلی می‌شویم، اگر قانون را زیر پا بگذاریم، کم‌کم حرمت‌ها شکسته می‌شوند. حتی اگر ظاهر کار منطقی به‌نظر برسد.در نهایت، همه‌چیز به انتخاب ما بستگی دارد. ما می‌توانیم راه درست را انتخاب کنیم و در مسیر درمان باقی بمانیم. و یا می‌توانیم گوش ندهیم و هزینه‌اش را خودمان بپردازیم.
اگر قوانین را رعایت کنیم، نه‌تنها به درمان خواهیم رسید، بلکه آرامش و رشد در زندگی شخصی‌مان نیز پدیدار خواهد شد. این قوانین با هدف محافظت از ما طراحی شده‌اند. اگر گاهی برایمان سخت هستند، دلیلش این است که ما هنوز آمادگی کامل نداریم.
از مهندس و همه کسانی که در طراحی این ساختار نقش داشته‌اند، سپاسگزارم. قوانینی که امروز چراغ راه من و بسیاری از عزیزان در مسیر رهایی هست.

سایت نمایندگی پردیس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .