English Version
This Site Is Available In English

هر مکانی حرمت و قوانینی دارد

هر مکانی حرمت و قوانینی دارد

جلسه هشتم از دوره سی‌‌ویکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حر با استادی همسفر لیلا، نگهبانی همسفر فرخنده و دبیری همسفر مهین با دستور جلسه: «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکرم که در این راه قرار گرفتم و من هم عضو کوچکی از این تشکیلات بزرگ هستم. درود و سپاس نثار آقای مهندس که راه را برای گمشدگان راه، هموار کردند. برای کسانی که خودشناسی و خداشناسی را گم کرده بودند راه را نمایان کردند و جا دارد که این‌جا از راهنمایانم: راهنما تازه‌واردین همسفر سمانه، راهنما DST همسفر لیلا و همسفر مریم تشکر کنم. قدر‌دان زحمات‌شان هستم و إن‌شاءالله که خداوند بهترین‌هایش را روزی زندگی‌شان کند و در این راه پایدار و استوار باشند.

دستور جلسه: «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره۶۰ ممنوع است». هر مکانی حد، حدود، حرمت و قوانینی دارد. حرمت کلمه‌ای است که بیان کننده حد و مرز است؛ مرزهایی که ما نباید از آن‌ها عبور کنیم. حرمت کنگره۶۰، نظم، تعادل، انسان بودن، فهمیدن و دانستن است، دانستن آن چیزی که ما در هر مکانی که قدم می‌گذاریم حرمت آن‌جا را نگه داریم. حرمت مخصوص خودمان، خانواده و جامعه‌ است و این‌که ما باید این مسائل را در نظر بگیریم.

نوشتار حرمت در هر جلسه دو بار خوانده می‌شود و این نشان‌دهنده با اهمیت‌ بودن آن است و این‌که من باید روی تک‌تک جملات این نوشتار تفکر کنم. استاد دژاکام کل جهان‌بینی را با مهارت خیلی کاملی در چند جمله در نوشتار حرمت گنجانده‌اند و این‌که من معتقد هستم، زمانی‌که توانستم این حرمت‌ها را نگه دارم و رعایت کنم آن‌موقع است که به رهایی رسیده‌ام. اگر ما حرمت و احترام بخواهیم بایستی آموزش ببینیم و متقابلاً در برابر دیگران هم همان رفتار را انجام بدهیم.

نوشتار حرمت کنگره۶۰ حرف‌های خیلی زیادی برای ما دارد و ما باید با رعایت کردن قوانین و حرمت‌ها بتوانیم زندگی خودمان، خانواده و جامعه را اصلاح کنیم. وقتی‌که این اتفاق بیفتد؛ ما به سمت تعادل و آرامش سوق داده خواهیم شد و خشونت، نزاع و درگیری در جامعه خیلی کم می‌شود. وقتی‌که با نرمی و مؤدبانه با کسی برخورد کنیم، متقابلاً آن شخص هم همان‌طور با ما برخورد می‌کند و این‌جاست که ما آن انرژی و احترام را از دیگران جذب می‌کنیم.

اهمیت این نوشتار و اجرای آن برای تمامی اعضاء کنگره۶۰ واجب و ضروری است و به همین دلیل ما وقتی این حرمت‌ها را رعایت می‌کنیم در آرامش می‌توانیم از یک‌دیگر آموزش بگیریم و به درمان برسیم و این در کنگره خیلی برقرار است. ما در کنگره آموختیم؛ سرزنش‌کردن یک کار ضدارزش است اگر من لیلا از دست کسی ناراحت هستم و مسئله‌ای با کسی دارم بهتر این است که با خود شخص مسئله را مطرح کنم و مسئله را به حاشیه نکشانم و مشکلم را حل کنم.

مسئله بعدی که در حرمت کنگره۶۰ برای انجام ندادن آن خیلی تأکید شده؛ معاملات، رفت و آمدهای خانوادگی در کنگره۶۰ ممنوع است و اگر ما خلاف این قوانین رفتار کنیم مطمئناً این آسیب را خودمان می‌بینیم و بیش‌تر مشکلات برای خود ما پیش می‌آید. مسئله بعدی قرض‌دادن پول، داد و ستد است این امر باعث می‌شود؛ کسی که پول قرض گرفته اگر نتواند قرضش را پس دهد، پایش از کنگره بریده می‌شود، نمی‌تواند سفرش را ادامه دهد و این واقعاً ناراحت‌کننده است؛ پس ما و هم‌چنین در کنگره۶۰ طرفدار هیچ رنگ و مذهب خاصی نیستیم.

ما این‌جا دور هم جمع شده‌ایم چون یک هدف مشخص داریم و هدف‌مان درمان و رسیدن به آرامش و آسایش است؛ در نتیجه ما برای درمان اعتیاد آمده‌ایم نه برای کارهای سیاسی، مادی و ... ما باید دوربین را به طرف خودمان بچرخانیم و سفرمان را به خوبی ادامه دهیم، با کسب انرژی به حال بهتر برسیم و میزان دانایی و آگاهی خودمان را بالا ببریم. بالا رفتن دانایی باعث می‌شود بیش‌تر قوانین کنگره را بشناسیم، حرمت‌ها را بدانیم، احترام بگذاریم و رعایت کنیم.

از آن‌جا که هر شخصی با رفتار و کردار خودش؛ شخصیت خود را نشان می‌دهد و مشخص می‌کند پس براساس قوانین کنگره۶۰ ما باید برخوردمان را با نهایت دقت با دیگران انجام بدهیم و باید آن حد و مرزها را نگه‌داریم. ما وقتی توانستیم با درایت و دانایی بالا، حریم و شخصیت خودمان را حفظ کنیم، باعث می‌شود دیگر دچار مشکل و تخریب نشویم. در آخر باید قوانین را به درستی انجام دهیم تا خللی در روند کنگره۶۰ ایجاد نشود تا آیندگان هم بتوانند از این مکان مقدس، امن و پاک بهرمند شوند به امید جهانی شدن کنگره۶۰. ممنونم از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید.

مرزبانان کشیک: همسفر منصوره و مسافر رضا
تایپیست: همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر خدیجه (لژیون دوازدهم) و همسفر المیرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم)
عکاس: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم)
ویرایش: همسفر پریناز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) دبیر دوم سایت

ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .