این نوشتار مربوط به تاریخ ۷۴/۴/۱۶میباشد در ابتدای سیدی درب دیگر آقای مهندس فرمودند: تمام بیانات بنده به صورت عام میباشد و در ابتدا برای کسانی است که وارد کنگره۶٠ میشوند، تمام آموزشهای کنگره مقدماتی است که با جهانبینی آشنا شویم.
جهانبینی یعنی؛ دیدن جهان که بستگی دارد افراد با چه دیدی جهان را ببینند گاهی از یک سوراخ کلید و یا با دید ۳۶٠ درجه یا ۳٠ درجه نگاه میکنیم، که دیدگاه ما یک طرف، اندیشه و تفکرات ما طرف دیگر قضیه است؛ زمانیکه مشکلی برای فردی به وجود میآید؛ زیرا تمرکز فرد روی مشکل به وجود آمده است مشکلات دیگر به فراموشی سپرده میشود.
به عنوان مثال فردی که وارد کنگره میشود به دلیل مشکلات زیاد خود متوجه صحبت دیگران نمیشود و با خود میگوید من مشکل اعتیاد دارم با تفکر ساختارها آغاز میشود چه دردی از من دوا میکند؛ اما کمکم آموزش میبیند جهانبینی یعنی؛ دریچه نگاه من به زندگی به چه صورت است؟ ناامیدی، منفینگر، سیاهی یا مثبت است.
نمونه آن نویسندگانی که سیاه مینوشتند عاقبت آنها به خودکشی ختم میشد. اگر مثبتنگر باشیم زندگی ما فرق میکند، در زندگی دو جزء خوبی و بدی با هم مخلوط هستند و چاشنی زندگی ما میباشد و جهان هستی بر پایه اضداد بنا شده است.
در برخورد با مشکلات و بحرانهای زندگی مهمترین علت ایجاد آن خود انسان است که مربوط به تصمیمات نادرست، عدم بررسی و عدم تفکر انسان میباشد. گاهی انسان دچار مشکلی میشود و در چاهی میافتد که بدون طناب است و هر چه تلاش میکند به نتیجه نمیرسد.
آقای مهندس فرمودند: در این مواقع انسان باید نیروی آگاه خود را که همان امورات جاریه (روزمره) است را تقویت کند بنگریم در طول روز چه موفقیتهایی کسب میکنیم مثال؛ سحرخیز بودن که باعث سلامتی انسان و تفکر درست میشود، یا مردود شدن در دانشگاه که باعث خراب شدن روحیه و هدر رفتن انرژی میشود.
با دوستان مروت با دشمنان مدارا؛ در ادامه فرمودند: مدارای مکرر با دشمنان باعث تهاجم طرف مقابل میشود در اینجا با چوپ پرچم حمله میکنیم، گاهی مدارا از روی قدرت است گاهی از روی ترس؛ اما برای مسائل مهم و حقوقی فرمودند: حق گرفتنی است باید تلاش کنیم تا پس بگیریم، گاهی مدارا ارزشی ندارد مانند؛ لج و لجبازی که رها کردن این موضوع توصیه میشود.
در ادامه فرمودند: زمان را از دست ندهید و حداکثر استفاده از آن را ببرید و ایمان به خدا روان ما را قویتر میکند؛ زیرا قوت قلبی برای انسان است و قویترین نیرو در جهان است که اگر آن را از دست بدهیم برای خود ایجاد مشکل میکنیم، پس با عزم و اراده حرکت کنید و آرامش خود را حفظ کنید تا بندهای بسته را بگشائید.
مثالی که آقای مهندس در این رابطه به میان آوردند پلمپ شدن درب کنگره بود که علاوه بر اینکه کنگره را رها نکردند در کنار پیادهرو و شمشادها به کار و تلاش خود ادامه دادند اعتقادی که در سیستم ما وجود دارد بعنوان مثال؛ با ظهور امام زمان(ع) دارای سیصد و سیزده نفر یار و همراه دارد درست است آن وجود دارد.
در مکاتب مختلف چنین افکار و اندیشهای نیز داریم و در عرفان هم آمده است که گروهی سیصد نفره داریم از اولیای خداوند که سی نفر از آنها ابدال(تبدیل شده، عوض شدن، تغییر کردن) و هفت نفر از آنها اوتاد(میخ) و پنج نفر نقبا(نخبهها)، سه نفر مختار و یک نفر غوث میباشند.
این ارقام ثابت و افراد زنده هستند. آیا چنین چیزی هست یا نه؟ آیا فرمان حق همیشگی است؟ آری همه چیز در احوال و ایام وجود دارد و اضداد باید وجود داشته باشند مثال؛ آزمایشی روی موشها انجام دادند بهشتی که نه تله، نه سم، نه گربه بود و غذا هم مهیا بود تدارک دیدند در ابتدا همه چیز خوب پیش میرفت.
اما کمکم گروههای خشن و زورگیر پدیدار گشت که باعث شد به گروه منفی تبدیل شوند و تولید مثل متوقف شود و کاملاً یکدیگر را نابود کنند، پس در زندگی انسان اگر همه مسائل مثبت باشد به مشکل برمیخوریم و زندگی مفهومی ندارد زندگی و حیات بر پایه اضداد است، بهشت و جهنم وجود دارد بهشت همان آرامش انسان و جهنم رنج انسان است.
کابوسهای شبانه جزئی از جهنم میباشد محور یعنی ارتباط ما با این جهان و جهانهای دیگر است عملکرد این محورها گاهی به تنهایی و گاهی گروهی است، انبیاء در زمین و جبرئیل در آسمان محور ارتباطی هستند در جهان هستی جهانهای تو در تو زیاد است که به صورت زنجیرهوار اطلاعات را رد و بدل میکنند. مثلاً؛ از جهان هفتم به جهان ششم، جهان پنجم، و الی آخر این حلقهها عادی هستند.
در سیستم الهی این حلقهها و مربیان حق هستند و به کار خود ادامه میدهند و این قضیه ادامه دارد. برداشت؛ چیزی که مهم است جهانهای دیگر وجود دارد و مرگ پایان زندگی نیست جهانها با هم در ارتباط هستند اگر در جهان زمین القاهات و الهامات و قوانین الهی نبود انسان نمیتوانست قدم از قدم بردارد و پیشرفت کند.
همه مشکلات و قوانین هستی برای کسب تجربه ما برای بعدهای دیگر جهان هستی بدست بیاوریم. در این سیدی به نکات زیر اشاره دارد، انتخاب، هر فرد در زندگی با درهای متعدد روبه رو میشود و انتخاب او مسیر زندگی را تعیین میکند. تفکر، تفکر و تعقل در انتخابهای زندگی مهم و نقش اساسی دارند. ایمان، ایمان و عمل صالح راهنمای انسان در مسیر درست و رسیدن به کمال هستند.
تأثیر اعمال، اعمال ما بر زندگی ما و دیگران تأثیر میگذارد، هدف، داشتن هدف و حرکت به سوی آن برنامهریزی و تلاش از نکات کلیدی است که در این سیدی به آن پرداخته شده است در واقع این سیدی یک راهنمای معنوی است که به ما کمک میکند تا با شناخت بهتر خود و جهان اطراف ما درهای درست را انتخاب کنیم و به سپی هدف نهایی حرکت کنیم.
تایپیست: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم)
عکس: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون يازدهم)
نمایندگی همسفران سلمانفارسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
204