English Version
This Site Is Available In English

رشد و تکامل در جمع صورت می‌گیرد

رشد و تکامل در جمع صورت می‌گیرد

نهمین جلسه از دوره دهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی رضا مشهد، به استادی مرزبان محترم مسافر مصطفی، نگهبانی مسافر خسرو و دبیری مسافر محمود با دستورجلسه " حرمت کنگره 60، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟ " سه شنبه 10 تیر ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سلام دوستان مصطفی هستم یک مسافر
امیدوارم بتوانم از حرمت‌ها و آموزش‌های کنگره ۶۰ درس بگیرم و آن‌ها را در زندگی شخصی‌ام به کار ببرم. دستور جلسه این هفته درباره حرمت‌های کنگره ۶۰ است و اینکه رابطه مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع می‌باشد.
کنگره ۶۰ حدود ۲۷ سال پیش راه درمان اعتیاد را پیدا کرد و همچنان پابرجاست و این پایداری به‌ خاطر وجود همین حرمت‌هاست. این حرمت‌ها یک‌شبه به‌وجود نیامده‌اند از همان سال اول که جلسات آغاز شد، بدون نقص نبود، اما به مرور زمان، جناب مهندس دژاکام با دقت و تلاش فراوان، نقص‌ها را شناسایی و برطرف کردند.
یکی از مهم‌ترین حرمت‌ها، اجرای قوانین توسط مرزبانان است آنها دقیقاً طبق قوانین عمل می‌کنند. نظم یکی از شاخصه‌های برجسته کنگره است حتی ساعت نیز در کنگره معنا پیدا کرده است من اولین‌بار نظم واقعی را در کنگره دیدم رأس ساعت ۱۷، کارگاه‌های آموزشی در تمام شعب (به جز شعبه تهران) آغاز می‌شوند و رأس یک ساعت مشخص نیز پایان می‌یابند. بنابراین من باید به‌ موقع در جلسه حاضر باشم، روی صندلی بنشینم و از آموزش‌های ناب کنگره بهره ببرم اگر حضور نداشته باشم از آموزش عقب می‌افتم و شاید به درمان نرسم.
نشستن در ماشین و نوشتن سی‌دی هنگام برگزاری جلسه عمومی هیچ ثمری ندارد، چون تکامل در جمع صورت می‌گیرد. گاهی ممکن است مشارکت یک نفر، گرهی از مشکلات من را باز کند.
از راهنمای تازه‌واردین و دبیرهای لژیون‌ها نیز تقاضا دارم که حرمت‌ها را به مسافران تازه‌وارد یادآوری کنند مخصوصاً ممنوعیت روابط مالی و خانوادگی چون پشت این حرمت‌ها، تجربه و تفکر ژرف مهندس دژاکام وجود دارد.
کنگره ۶۰ یک مکان مقدس و امن است بیاییم با رعایت حرمت‌ها از این نعمت بزرگ بهره‌مند شویم من در زمان مصرف به حالت یک مرده بودم و چیزی برایم فرق نمی‌کرد، اکنون کوچک‌ترین موضوعات برای من مهم شده است
شاید صددرصد تغییر نکرده باشم ولی می‌توانم بگویم ۵۰ درصد فرق کردم و حال در تمام روابطم سعی می‌کنم ادب را رعایت کنم حالا باید سوال کنم که چه اتفاقی در من رخ داده که من تغییر کرده‌ام آموزش‌های ناب کنگره ۶۰ این تغییرات را در من به وجود آورد و یکی از این آموزش‌ها حرمت کنگره ۶۰ است.

اگر هر کدام از ما بتوانیم ازاین آموزش‌ها استفاده کنیم و آنها را کاربردی کنیم قطعاً این تغییر در همه ما رخ می‌دهد کنار گذاشتن مواد مخدر در کنگره کاری بسیار ساده و راحت شده است ما با آموزش‌هایی که در کنگره می‌بینیم هزاران بند ضد ارزش دیگر را از دست و پای خودمان باز می‌کنیم ما در کنگره می‌گوییم از دروغ گفتن و الفاظ ناشایست دوری کنیم و به صداقت یکدیگر شدیداً نیازمندیم باید با راهنمای درمان خودمان صادق باشیم و اگر مشکلی برایمان پیش آمد با ایشان در میان بگذاریم وقتی یک رهجو خواسته درمان را داشته باشد هرچند هم که مواد مصرفی از سنگین باشد راهنما می‌تواند کمکش کند برای من این قوانین و حرمت‌های کنگره خیلی خیلی جالب بود.
قبل از اینکه بتوانم مرزبان شوم همه این حرمت‌ها برایم گنگ و نامفهوم بود ولی از زمانی که خدا را شکر مرزبان شدم متوجه شدم تمام کارهای کنگره دقیق و درست است و فکر نمی‌کنم ساختاری باشد که اینطور دقیق و درست عمل کند و در آخر حال خوب را برای همه شما عزیزان آرزو می‌کنم.

از اینکه سکوت کردید و به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما عزیزان سپاسگزارم.

 

تایپ: مسافر جلال لژیون پنجم

ویرایش: مسافر علی لژیون نهم

ارسال خبر: مسافر قربان لژیون پانزدهم

تایید خبر: مسافر داود

مرزبان خبری: مسافر مصطفی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .