سومین جلسه، از دوره سوم کارگاههای آموزشی - خصوصی کنگره ۶۰، ویژه خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی مسافر عفت، نگهبانی مسافر نسرین و دبیری مسافر سارا، با دستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان عفت هستم یک مسافر.
ابتدا خداوند را سپاس میگویم بابت اینکه ما همه دوباره در این مکان جمع شده و در کنار هم قرار گرفتیم. از ایجنت محترم شعبه خانم فاطمه، مرزبانان گرامی و استاد بزرگوارم خانم مهری تشکر میکنم که به بنده اجازه خدمت دادند.
احساس میکنم این دستور جلسه ارتباط عمیقی با نوع رفتار من دارد تا بتوانم بعد از گذشت سه سال، در کنگره اصولی رفتار کنم. کنگره ۶۰، حرمت دارد و حرمت از حریم میآید و در کنگره حرمت دو بار خوانده میشود و از اهمیت خاصی برخوردار است و مطالبی که در حرمتها خوانده میشود، بایستی دقیقاً اجرا شود نه اینکه فقط شنیده شود.
در حرمتها گفته میشود: در بیرون از کنگره رابطه مالی و کاری ممنوع است. حال میخواهیم دلیل آن را بدانیم. مثال: من در یکی از کلینیکها خدمت میکنم و یکی از مسافران برای دریافت دارو مراجعه میکند؛ ولی بهاندازه کافی پول ندارد و از من میخواهد که در پرداخت هزینه دارو به او کمک کنم و من از سر دلسوزی، پولی به او قرض میدهم تا داروی خود را تهیه کند.
در اینجا شاید کمک من در ظاهر نوعی خدمت باشد؛ ولی در اصل خیانت محسوب میشود، خیانت به خودم و آن شخص، زیرا آن شخص بعد از یکی دو جلسه که به کنگره میآید و شاید توان پرداخت بدهیاش را نداشته باشد، به همین سبب دیگر به کنگره نمیآید و باعث نیامدن او به کنگره، عدم رعایت حرمت توسط من بوده است و در واقع عمل ناسالم من، باعث میشود که او دوباره به تاریکیهای قبل، برگردد.
مثلاً میگویند؛ با پوشش مناسب در جلسات کنگره حضور پیدا کنید، حتی در قسمت آقایان. آقای مهندس میفرمایند: با تیشرت و پیراهن آستینکوتاه وارد کنگره نشوید و حرمتها را رعایت نمایید، اینها همه از روی فکر و اندیشه برنامهریزیشده و عدم رعایت این اصول، در نهایت منجر به شکست خواهد شد.
نکته مهم دیگر اینکه من باید مراقب وسایل شخصیام باشم و گوشیام را بدون اهمیت رها نکنم که اگر اتفاقی افتاد، به افراد کنگره تهمت بزنم و مجبور به غیبت و قضاوت بشوم.مهمتر از همه اینکه ما در مکان کنگره و با حضور در لژیونهای آموزشی، میتوانیم از راهنما، آموزش کافی و لازم را کسب نماییم و اگر سؤالی یا مطلبی داریم، بایستی در همان مکان کنگره با راهنما در میان بگذاریم نه اینکه بیرون از کنگره مزاحم راهنما شویم و مرتب او را درگیر مسائل متفاوت کنیم و دائماً تلفن بزنیم. چون راهنما هم زندگی شخصی خودش را دارد.
جناب مهندس در سخنان خود فرمودند: یک روز در پارک طالقانی بودیم که سروصداهایی شنیدیم و بعد متوجه شدیم دو تا آقای مسن و تحصیلکرده و به قولی باکلاس با همدیگر در کارهای ساختوساز شراکت کرده بودند و چون هیچ نوشتهای بین خودشان مکتوب نکرده بودند، به مشکل برخورد کرده و بهخاطر همین بحثها و درگیریها، دیگر به کنگره نیامدند و علت همه این دعواها رعایتنکردن حرمت کنگره بود.
رعایت اصول و قوانین وضع شده در کنگره، به نفع خودمان است و از تنشها و برخوردهای خشونتبار جلوگیری مینماید. مثلاً من میخواهم ماشینم را عوض کنم و یکی از اعضا پیشنهاد میدهد که بیا با ماشین من عوضش کن و در همین اثنا، مشکل و بحران پیش میآید و روابط دوستانه ما بهکلی خراب میشود و چهبسا بهخاطر همین مسئله، هر دو از کنگره خارج شویم و از موهبت آموزشها محروم بمانیم.
هدف ما از آمدن به کنگره، درمانشدن و آموزش گرفتن و فراگیری مهارتهای صحیح زندگی است تا به تعادل جسمی و روانی برسیم و عدم رعایت اصول و قوانین، مانع بزرگی سر راه ما ایجاد کرده و باعث میشود که پیوسته در جهل و ناآگاهیهای خود بمانیم.

برگزاری پانزدهمین آزمون از دوره ی هفتم،آزمون های داخلی
تایپ: مسافر زهره لژیون هشتم، نمایندگی نسترن اصفهان.
ویرایش: مسافر کبری، لژیون یکم، نمایندگی نسترن اصفهان.
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
عکس: مرزبان خبری مسافر سمانه نمایندگی نسترن اصفهان.
- تعداد بازدید از این مطلب :
45