English Version
This Site Is Available In English

همه‌چیز در درون و وجود ما است

همه‌چیز در درون و وجود ما است

مشارکت همسفران لژیون نهم در برداشت از سی‌دی رطب و حنظل:

همسفر زهرا:

آقای مهندس از تمثیل رطب، میوه شیرین و رفتار انسان‌های آگاه و حنظل، میوه تلخ و انسان‌های جاهل و ناآگاه استفاده کردند. ایشان فرمودند: باید با ایمان قوی نیروهای منفی را از خودمان دور کنیم. طوری زندگی کنیم که مثل رطب با‌ارزش باشیم و مثل حنظل بی‌ارزش و بی‌خاصیت نباشیم. رطب حیات‌بخش است و در طول مسیر زندگی همه‌جا استفاده می‌شود؛ ولی حنظل ممکن‌ است در طول حیات برای یک بیماری خاص، فقط یک‌بار مصرف شود. به‌همین دلیل رطب را پرورش می‌دهند؛ ولی حنظل را هیچ‌وقت توسعه نمی‌دهند. رطب و حنظل هیچ‌وقت قابل قیاس نیستند؛ بنابراین باید با تفکر و آگاهانه هر‌کاری را انجام دهیم. هر بذری که در جهان هستی و زندگی می‌کاریم؛ اگر برمبنای عقل و دانایی باشد، با‌ارزش خواهد‌ بود. آقای مهندس در ادامه می‌فرمایند: باید به خودمان متکی باشیم؛ چون ما خودمان تعیین‌کننده سرنوشت خودمان هستیم و همه‌ چیز در درون ما است؛ باید دیدگاه و نگرش‌ خود را در طول مسیر زندگی عوض کنیم تا به آرامش و آسایش برسیم.

همسفر سولاف:

رطب میوه‌ای شیرین و نیکو و حنظل تلخ و زهرآگین است. رطب و حنظل حکایت از انسان‌ها دارند. بعضی کارهای ما یک‌سری حنظلی است. این‌که در گذشته چه به ما گذشته و چه‌‌کار کرده‌ایم، اهمیتی ندارد. یک‌سری انسان‌ها مرتب در گذشته خود با هزار اما‌واگر سِیر می‌کنند؛ اگر این‌طور می‌شد؛ اگر آن‌طور می‌شد و اگر من مصرف‌کننده نبودم. مرتب خود را محاکمه می‌کنند که این‌کار اشتباه است و باید خود را ببخشند. مهم الآن است که نگرش و فکر ما تغییر کند و اشتباهات خود را جبران کنیم. همه‌ چیز در درون ما و در وجود ما است. ما می‌توانیم در سرنوشت خود دخیل باشیم و فقط به خود متکی باشیم. دیگران برای ما در حاشیه هستند و نباید روی کمک دیگران حساب کرد. کسانی‌که کلاه سر مردم می‌گذارند، کم‌فروشی و گران‌فروشی می‌کنند، این‌ها تجارت نیست و کلاه‌برداری است. با کلاه‌برداری انسان به‌جایی نمی‌رسد. برنامه‌های ما باید بی‌عیب‌ونقص باشد. در زندگی باید تفکر را به‌کار بیندازیم. چیزهایی که یاد می‌گیریم؛ باید عملیاتی کنیم که به درد زیستن بخورد. تضاد فقط در انسان‌ها نیست. در همه مخلوقات تضاد وجود دارد. هم در گیاهان و هم در جانوران تضاد وجود دارد، مثل رطب و حنظل که یکی شیرین و یکی تلخ است. رطب باعث زیستن و حیات انسان است. حنظل درست است‌ که تلخ است؛ ولی در جایگاه خودش به درد می‌خورد و طوری نیست که قابل استفاده نباشد، آن هم خاصیت خودش را دارد. حنظل زیاد و همیشه قابل استفاده نیست؛ اما در بعضی داروها کاربرد دارد، مثل کسانی‌که به کنگره۶۰ می‌آیند و ماندگار نیستند. کسانی‌که به‌هم ریخته‌اند و متعادل نیستند، این‌ها به درد نمی‌خورند، بگذارید بروند؛ اما کسانی هستند که با کنگره۶۰ زندگی می‌کنند و به‌هیچ عنوان از کنگره۶۰ دور نمی‌شوند.

داروهایی که عادت‌آور است و تعادل حیات را به‌هم می‌زند را نباید به خود یا دیگران دهیم. داروهایی که سرخود به کسی می‌دهیم، نقض فرمان کرده‌ایم و در زندگی ضربه آن را می‌خوریم. هر دارویی که تعادل انسان را به‌هم می‌زند، ممنوع است و قابل استفاده نیست. در طول درمان از ماده‌های نیرو‌بخش می‌توانیم استفاده کنیم، مثل خرما، گردو، عسل و ... . این‌ها خوب هستند؛ ولی خوردن پلو و ماکارانی زیاد جایز نیست. از غذاهای کم‌حجم و انرژی‌زا استفاده کنید. نوشیدنی‌های آب لیمو و آب‌ پرتقال بخورید. گوشت کلیه را نابود می‌کند. خوردن آن جایز است؛ ولی در حد کم خوب است. این‌ها روی بدن تأثیر می‌گذارند و بدن را به تعادل می‌رسانند. بدن نیرو می‌خواهد و باید تأمین شود؛ ولی به اندازه و این‌طور نباشد که با زیاد‌ خوردن به بدن تخریب و آسیب برسانیم. در زندگی باید قوه عقل را به‌کار‌ بگیریم. با تفکر کاری را انجام‌دهیم که به خود آزار نرسانیم، در رنج قرار نگیریم و همیشه به‌سمت کارهای ارزشی برویم. کارهایی که انجام می‌دهیم؛ باید به آن ایمان و اعتقاد داشته‌ باشیم؛ حتی به کنگره۶۰ رفتن هم باید اعتقاد داشته باشیم، در غیر این‌صورت انسان نمی‌تواند به اهداف خود برسد. برای به‌کار انداختن قوه عقل باید ایمان داشته‌ باشیم و به آن معتقد باشیم، در غیر این‌صورت برای ما جواب‌گو نیست. برای هر‌کاری باید به خود زمان دهیم و ذره‌ذره جلو برویم. یک‌دفعه به همه خواسته‌های خود نمی‌توانیم برسیم. همه‌چیز در زمان خود درست می‌شود و با صبر و پشتکار ما در زندگی انجام می‌گیرد.

رابط‌خبری: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر فوزیه (لژیون نهم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون هفتم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .