وادی چهارم به ما میگوید:«درمسائل حیاتی به خداوند مسئولیت دادن یعنی سلب مسئولیت از خویشتن» هیچ چیزی در جهان هستی وجود ندارد که مسئولیتش دو طرفه نباشد؛ یعنی همه نسبت به هم متقابلا مسئولیت دارند، طبق یک قانون نانوشته مسئولیتها دو طرفه است.
نکتهای که مهم است این است که خط و خط کشی مسئولیتها کجاست؟ باید بدانیم که بیشترین بار مسئولیت حیات ما به عهده خود ما است. خدا را قبول داریم میدانیم قدرت مطلق است، از او مساعدت میخوایم؛ اما نه اینکه چون قدرت مطلق است قبول داریم مسئولیتهایمان را بسپاریم به خداوند و منت هم بگذاریم که راضیم به رضای تو یا به نیروهای مافوق بسپاریم، خیر دستهای خداوند و آسمانی فقط القای افکار را انجام میدهند بقیه با خود ما است.
این وادی برای تمامی انسانها است نه فقط مسلمانها، بهتر است به شناخت واقعی نسبت به قدرت مطلق برسیم، افراطی و احساسی و تعصبی و توهم نباشد؛ چون ایجاد مشکل میکند، یک روز زاهد و مومن میشویم و روز دیگر کافر و اسمش را میگزاریم تجدد و روشن فکری.
موضوعی که در این وادی مهم است این است که مرز فیمابین ما و قدرت مطلق باید مشخص بشود که چه مسئولیتهایی به گردن ما است و چه مسئولیتهایی به گردن قدرت مطلق، برای پیدا شدن مرز بین ما و قدرت مطلق اول باید بدانیم انسان چکاره است، خداوند چکاره است و تا خودمان را نشناسیم نمیتوانیم خداوند را بشناسیم پس باید به خودشناسی برسیم.
خودشناسی یعنی انسان خودش را بشناسد، چه در صور پنهان، چه در صور آشکار. باید بدانیم روح چیست؟ نفس چیست؟ و عقل چیست؟ حس چیست و چجوری کار میکند؟ باید هسته انسان را بشکافیم، هسته جسم که کاملا قابل رویت است و هسته خارجی که بقایایی است از جسم خاکی که به صورت انرژی در میآید و به راه و مکانهای تعیین شده سفرمیکند. باید انسان تمام مسئولیت کارهای خودش را بپذیرد حرکت کند و از خداوند و نیروهای مافوق یاری و مساعدت بخواهد و این فقط در صورتی ممکن است که راه و صراط مستقیم باشد.
نویسنده: همسفر سحر رهجوی راهنما ویلیام همسفر سمانه (لژیون اول ویلیام)
رابط خبری: همسفر لیلا رهجو راهنما ویلیام همسفر سمانه (لژیون اول ویلیام)
ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما ویلیام همسفر سمانه (لژیون اول ویلیام) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
54