English Version
This Site Is Available In English

کتاب 60 درجه، آغاز کشف صورت‌مسئله اعتیاد است

کتاب 60 درجه، آغاز کشف صورت‌مسئله اعتیاد است

دوازدهمین جلسه از دوره شانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه مسافران کنگره ۶۰، نمایندگی بیهقی سبزوار، روزهای یکشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ با استادی مسافر مجتبی، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر سلمان با دستور جلسه «کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مجتبی هستم یک مسافر؛ با تشکر از نگهبان جلسه، راهنما و ایجنت محترم که این فرصت را به من دادند تا آموزش بگیرم و خدمت کنم. آقای مهندس بعد از هفده سال سابقه اعتیاد در ماه مبارک رمضان، در سال ۱۳۷۵ با الهام از روزه‌داری توانستند مواد مصرفی خود را به صورتی نظم بدهند و تثبیت کنند و بعد از مدتی مقدار مواد مصرفی خود را پله‌پله کم کردند و توانستند در آذر ۱۳۷۶ به رهایی برسند و بعد از رهایی و درمان اعتیاد خود، روش دی اس تی را کشف کردند. آقای مهندس نوشتارهای خود را به‌صورت کتابی تحت عنوان عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر به چاپ رساندند، این کتاب اولین و بزرگ‌ترین منبع آموزشی کنگره ۶۰ است و مادر همه آموزش‌ها و نوشتارهایی که در کنگره ۶۰ داریم همه برگرفته از این کتاب کاربردی است که راه درست را به ما نشان می‌دهد که از دل این کتاب بیرون می‌آید. این کتاب نقطه صفر آموزش‌های کنگره و آغاز کشف صورت‌مسئله اعتیاد هست. ما قبل از ورود به کنگره ۶۰ روش‌های زیادی را برای خلاصی از مواد مخدر امتحان کردیم که هیچ‌کدام به نتیجه مطلوب نرسید زیرا صورت‌مسئله اعتیاد را نمی‌دانستیم و نمی‌دانستیم که اعتیاد چیست. قبل از ورود به کنگره من به‌عنوان مسافر فکر می‌کردم به‌وسیله مصرف مواد مخدر سمی را وارد بدن خود کرده‌ و اگر این سم را از بدن خود خارج نمایم اعتیاد را درمان می‌کنم،‌ اما این‌طور نبود. برای اینکه بتوانیم یک بیماری را درمان کنیم نخست باید آن بیماری را بشناسیم و بعد اقدام به درمان کنیم. آقای مهندس در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر صورت‌مسئله اعتیاد را به بهترین شکل توضیح داده‌ است. این کتاب چهارده تصویر دارد که دو تصویر روی جلد کتاب و بقیه داخل کتاب می‌باشند این تصویرها تمثیلی از جسم و شهر وجودی انسان و همین‌طور سفری از ظلمت به نور و از تاریکی به روشنایی است که با ورود به کنگره آغاز کرده‌ایم.

برای مثال تصویری که در آن خودرویی  در یک منطقه کوهستانی و یخ‌زده در حال حرکت است صورت‌مسئله اعتیاد و راه درمان را به نمایش می‌گذارد و به‌خوبی  نشان می‌دهد که انسان در این مسیر نباید سریع حرکت کند که باعث سقوط به دره شود و نه کند حرکت کند که باعث تأخیر در درمان و تأخیر دررسیدن به هدف شود، تصویر بعدی هم درخت پوسیده‌ای را نشان می‌دهد که در کنار آن جوانه کوچکی روییده که  در این تصویر نیز درخت پوسیده تمثیلی از شهر وجودی یا جسم انسان مصرف‌کننده‌ است  و انگیزه فرد برای رهایی از مواد مخدر نیز به زیبایی به یک جوانه کوچک در کنار تنه پوسیده درخت تشبیه شده است و خواست درونی فرد را به نمایش می‌گذارد در تصویرهای بعدی هم با کمرنگ شدن و کوچک‌تر شدن تنه درخت پوسیده و بزرگ‌تر شدن و رشد جوانه‌ها پیشرفت فرد مصرف‌کننده در این مسیر را نشان می‌دهد جلوتر که می‌رویم دیگر خبری از تنه پوسیده نیست و جای آن را درختی توانمند گرفته و همین‌طور تا انتها به زیباترین شکل ممکن این تصاویر نحوه‌ی سفر و رشد ما را در کنگره ۶۰ به تصویر می‌کشد در پایان می‌خواهم  این را بگویم که قدر این صندلی و جایگاهی که به ما داده‌شده را بدانیم چون به نحوی ما برگزیده ‌شده‌ایم تا در این جایگاه و مسیر باشیم. هستند کسانی بیرون از این مکان که هنوز راه را پیدا نکرده‌اند پس حالا که در این جایگاه هستیم قدردان و فرمان‌بردار باشیم و آموزش‌های کنگره را فرابگیریم و کاربردی نماییم و در صراط مستقیم حرکت کنیم.
از اینکه سکوت کردید و به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.

عکاس: مسافر علی از لژیون هفتم با راهنمایی مسافر مهدی
تایپ: مسافر امید از لژیون هشتم با راهنمایی مسافر علی
تنظیم: سایت بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .