مشارکت راهنما همسفر فاطمه (سیدی بلد)
در این سیدی گفته میشود: وقتی هر ظلمی کنیم، به خود ما برمیگردد. پس وقتی که ما رنج میکشیم یا در حال آموزش گرفتن هستیم، تقاص پس میدهیم که باید سعی کنیم در تقاص هم آموزش بگیریم.
آقای مهندس میفرمایند: اگر زمانیکه در سختیها قرار میگیرید، کاری را درست انجام دهید یک هنر است و باعث میشود تا به تکامل برسید. اگر ما در هر رنج و سختی قرار بگیریم، خودمان باعث شدهایم تا آن مشکلات بهوجود بیاید. اگر هم مشکلات زیاد است؛ باید به این فکر کنیم که در نهایت، با صبر و تحمل خودمان به آرامش میرسیم. اگر کسی را میبینیم که پر انرژی است و حال خوبی دارد، ما گذشتهاش را ندیدهایم و نمیدانیم چه سختیهایی را متحمل شده که اکنون در آرامش به سر میبرد. نکته دیگر اینکه: همه ما انسانها، یک تار مو را در چشم دیگران میبینیم؛ اما یک دسته بیل را در چشم خودمان نمیبینیم.
مشارکت همسفر یاسمین (سیدی بلد)
در سیدی بلد راجعبه سوره بلد صحبت میکند. سوره بلد درباره سختیها سخن میگوید؛ اینکه انسان در سختی بهوجود آمده است. بسیاری از رنجهایی که ما در زندگی خود تجربه میکنیم، به دست خود ما ایجاد شدهاند با تفکر غلط یا تصمیم اشتباه. در چنین شرایطی، کسی نمیتواند به ما کمک کند جز خودمان. در این مواقع، باید به آگاهی و دانایی برسیم تا بتوانیم از دل تاریکی بیرون بیاییم و به سوی روشنایی حرکت کنیم.
مشارکت همسفر سعیده (سیدی غیب)
انسان نباید تمام اتفاقات زندگیش را به تقدیر نسبت بدهد؛ باید از تجربیات گذشته خود درس بگیرد و به سوی هدفها حرکت کند. ما باید از افکار منفی دوری کنیم و به افکار مثبت روی بیاوریم. در زندگی ما فقط باید برای رسیدن به هدفهایمان تلاش کنیم و به نتیجه کاری نداشته باشیم. در این سی دی گفته شده که خداوند میفرماید: «اگر چیزی را از دست دادی ناراحت نشوید و اگر هم چیزی به دست آوردید خوشحال نشوید.» ما نتیجه میگیریم که همه چیز دست قدرت مطلق است. ما به خداوند ایمان داریم و به تلاش خود ادامه میدهیم.
مشارکت همسفر منیژه (سیدی غیب)
در این سیدی، سومین سوره بقره تفسیر شد؛ در مورد مؤمنون بالغیب. مؤمنان چه کسانی هستند؟ انسانهایی هستند که مال خود را انفاق میکنند و به غیب ایمان دارند؛ یعنی از هر جایی که فکرش را نمیکنید برایتان روزی میرسد. خداوند ما را خلق کرده و هیچ چیزی دست خودمان نیست. ما پشت پرده را نمیبینیم که چه خبر است؛ همه چیز دست خداوند است.
اصلاً برای چه به دنیا آمدهایم؟ برای آزمایش الهی، باید به خداوند توکل کنیم و در راه مستقیم حرکت کنیم. خداوند میفرماید: انسان را در سختیها آفریدیم و او را با ترس و خشم آزمایش کردیم. اگر در بعضی جاها مشکل شما برطرف نمیشود، حکمت و خیرتان در آن است که آن خواسته شما برآورده نشود. ما باید ایمان خود را قوی کنیم، در برابر مشکلات مقاومت کنیم و خود را نبازیم. همه انسانها خلق شدهایم تا به تکامل برسیم.
مشارکت همسفر کبری (سیدی غیب)
همانطور که از نام سیدی «غیب» برمیآید، نیروهای نادیدنی و الهی همواره مراقب انسان هستند. اگر این نیروهای غیبی وجود نداشتند، بشر با دست خود مسیر نابودی را طی میکرد. خداوند همیشه همراه ما است و یاریمان میدهد. توکل، یعنی باور قلبی به این حضور و اطمینان به اینکه قدرتی برتر، مراقب بندگان خویش است؛ البته تا زمانیکه انسان به شناخت درونی نرسد، نمیتواند این نیروی بزرگ را درک کند. وقتی حس و اندیشه انسان پاک باشد، افعال او نیز با انرژی مثبت همراه میشوند و اتفاقات نیکو در مسیرش پدیدار میگردد. انسانهایی با نیتهای خالص سر راهش قرار میگیرند و راه را برایش هموار میکنند. غیب، تنها با چشم دل قابل دیدن است و این دیدن، حاصل صبر، تزکیه و ایمان است.
رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
ویرایش: همسفر یاسمین رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوازدهم)
ارسال مطلب: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی سمنان
- تعداد بازدید از این مطلب :
104