English Version
This Site Is Available In English

تفاوت یک انسان با انسان دیگر ، میزان شناخت، آگاهی، معرفت و طرز تفکر و اندیشه آنها است.(نمایندگی نسترن اصفهان)

تفاوت یک انسان با انسان دیگر ، میزان شناخت، آگاهی، معرفت و طرز تفکر و اندیشه آنها است.(نمایندگی نسترن اصفهان)

یازدهمین جلسه، از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی - خصوصی کنگره ۶۰، ویژه خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی مسافر آذر، نگهبانی مسافر اعظم و دبیری مسافر مریم، با دستور جلسه «آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی» روز چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان، آذر هستم یک مسافر،

آنچه باور است محبت است و آنچه نیست، ظروف تهی است. خدا را شکر می‌کنم به‌خاطر این لحظه، این مکان و از استاد عزیزم قدردانی می‌کنم که به بنده، اجازه خدمت دادند. دستور جلسه این هفته، آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی است.

در این دستور جلسه نکات ریز و مهمی وجود دارد. من برای این که یک شخص باادب و باشخصیت باشم باید تعادل داشته باشم. تعادل یعنی هر چیزی در جای خود و به اندازه باشد، نه در حد افراط و تفریط. و این تعادل می‌تواند در زمینه شخصیت، شعور، وفاداری، گذشت و محبت باشد که هر کدام از اینها باید در حد و اندازه معقول باشد و در جای خود اجرا شود.

اگر هر یک از این پارامترها، بیش از اندازه و یا کمتر از حد معمول باشد، باعث بی‌نظمی و اختلال در کل زندگی می‌شود و اکثر اوقات حتی منجر به خسارت شده و ممکن است در خود یا اطرافیان تولید رنجش نماید.ادب و بی‌ادبی شامل چگونه غذاخوردن، طرز لباس پوشیدن، نحوه صحبت‌کردن، میزان آرایش‌کردن، و طریقه راه‌رفتن و خیلی از موارد دیگر می‌شود. این که من، چه جایی از ضمیر مالکیت مفرد استفاده کنم و چه وقت از ضمیر جمع؟ به چه کسی بگویم تو، و چه کسی را، شما خطاب کنم؟

رعایت قوانین و حرمت‌های کنگره، عدم انجام کارها و افعال ضد ارزشی، رعایت قوانین حاکم بر هر مؤسسه یا سیستم و رعایت بهداشت فردی، همه جزو ادب انسان محسوب می‌شود و خیلی از موارد دیگر که آقای مهندس در سی دی به آن‌ها اشاره کرده‌اند.

مثلاً کنترل‌کردن گوشی همسر و تجسس‌کردن در امورات دیگران، امری ضدارزش است و موجب اختلاف و نفاق می‌گردد یا اینکه بدون در زدن و بدون اجازه وارد اتاق کسی نشویم، حتی اگر فرزندمان باشد و خیلی مسائل و موارد دیگر که شاید به‌ظاهر کوچک باشد، اما از اهمیت زیادی برخوردار است.

در کنگره ۶۰، مثلثی داریم به نام «مثلث درمان» که شامل سه ضلع است: جسم، روان و جهان‌بینی، هر سه ضلع این مثلث باید به یک اندازه رشد کند، یعنی جسم و فیزیولوژی فرد، توسط شربت OT و متد DST ترمیم و بازسازی می‌شود، به دنبال درمان جسم، روان هم توسط آموزش‌های جهان‌بینی و سلامت جسم، به درمان و به تعادل می‌رسد.

در سفر اول که جسم ما درمان می‌شود، در سفر دوم، جهان‌بینی رشد می‌کند و با تغییر دیدگاه، تفکر و نوع نگرش، روان انسان نیز به تعادل خواهد رسید. در واقع توسط آموزش ها و اجرایی کردن آنها تعادل در افراد بوجود می آید.

ما نه‌تنها در کنگره، اصول و موازین را رعایت می‌کنیم؛ بلکه در خانواده و در اجتماع هم باید از عملکرد صحیح برخوردار باشیم در نتیجه هم خود و هم دیگران در آرامش بیشتری قرار خواهیم گرفت و باید یاد بگیریم چه‌کار کنیم که رفتار دیگران نتواند ما را به هم بریزد، باید در هر وضعیتی تعادل خود را حفظ کنیم.یکی از نکات مهم که در کنگره خیلی تأکید می‌شود، «وقت‌شناسی» است، ما باید توجه کنیم سروقت، در کارگاه آموزشی حضور داشته باشیم و سروقت مکان را ترک کنیم و این شیوه را در جاهای دیگر زندگی نیز پیاده کنیم.

جناب مهندس بارها متذکر شده‌اند که؛ اگر کسی به ما بدی کند، از روی جهل و نادانی اوست و زمانی که این را بپذیرم، باعث آرامش در زندگی خودمان خواهد شد. تمام انسان‌ها با هم برابر هستند تفاوتی که یک انسان با یک انسان دیگر می‌تواند داشته باشد، میزان شناخت، آگاهی، معرفت و طرز تفکر و اندیشه اوست.

ما باید همه انسان‌ها را دوست داشته باشیم و به آنها احترام بگذاریم، چون وقتی بتوانیم انسان‌ها را دوست داشته باشیم، آن وقت می‌توانیم خداوند را هم دوست داشته باشیم.

تایپ: مسافر خاطره، لژیون هفتم، نمایندگی نسترن اصفهان.
ویرایش: مسافر کبری لژیون یکم نمایندگی نسترن اصفهان.
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
عکس: مرزبان خبری مسافر سمانه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .