جلسه هفتم از دوره بیست و سوم سری کارگاههای آموزشی عمومی کنگره۶۰، ویژه مسافران و همسفران نمایندگی دهخدا، با استادی: راهنمای محترم مسافر علی، نگهبانی:مسافر علیرضا و دبیری: مسافر حسن، با دستور جلسه: " آداب معاشرت، ادب و بی ادبی، تعادل و بی تعادلی " در روز پنجشنبه 22 خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت:۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد :
سلام دوستان علی هستم یک مسافر؛ از علیرضا نگهبان محترم بابت جایگاه استادی تشکر میکنم و خدا را شکر میکنم که به عنوان اولین مشارکت میتوانم امروز در خدمت شما باشم. انشالله که بتوانم حق مطلب را درمورد دستور جلسه امروز و تولد مسافر احمد عزیز بخوبی ادا و بجا بیاورم .قسمت اول دستور جلسه آداب و معاشرت ادب و بیادبی تعادل و بی تعادلی ، در مورد کلیات وجزییات زندگی یکایک ما صدق می کند و شاید تک تک ما عزیزان فکر کنیم که چرا باید این دستور جلسه در دستور جلسات کنگره ۶۰ گنجانده شود آیا ما آدم بیادبی هستیم؟ یا آداب معاشرت بلد نیستیم ؟ یا آدمهای بی تعادلی هستیم؟خیر. بحث بیادبی اعضا نیست هر ساختاری که شکل میگیرد برای اینکه بتواند به هدفش نزدیک شود و بتواند ساختار را به بقا برساند نیاز به یک مقررات و قوانینی دارد و یکی از مقرراتی که نیلز است به عنوان ساختار برای جمعیت احیای انسانی شکل بگیرد و رعایت شود آداب معاشرت است و اگر اینطور نباشد و رعایت نشود مطمئناً حال خوبی که برای همسفر است و نه رهایی که برای مسافر است هیچ وقت پیش نمیآید ، علت اصلی دستور جلسه قطعا همین موضوع است و برای اینکه به سر منزل رسیدن این ساختار تعیین شده برسیم درموردش میگویم همه اعضای جمعیت احیای انسانی ، همسفرانی که در اینجا حضور دارند و مسافران ، بایستی همگی آنرا رعایت کنند و اگر رعایت نشود ساختار بهم می ریزد و نظم درون آن می پاشد.
خب همه میدانیم آداب معاشرت یعنی چه از راه رفتن ،از نگاه کردن، صحبت کردن خوب و همه ارتباطات مان با یکدیگر رعایت قوانین و مقررات و مسائل اخلاقی را انجام دهیم. درست نگاه کنیم تک تک عزیزان چه پوششی دارند
تازه وارد باید شروع به یادگیری تمام آداب و رسوم و قوانین و فرهنگ کنگره نماید پس اول باید بپذیرد که هیچ چیز نمی داند تا بتواند بیاموزد از خرد تا کلان را و به طور کلی هر دستور جلسه برای هر فردی در کنگره معنا و تفسیری متفاوت دارد با توجه به مقدار آگاهی و دانایی و به طور کلی شناختی که کسب کرده است و با توجه به جایگاهی که حضور دارد مسئولیتش هم متفاوت می باشد در این دستور جلسه منظور از من ،شخصی می باشد که به کنگره وارد شده و اولین سوال را باید شخص از خود بپرسد که هم در صور آشکار در چه جایگاهی می باشد و هم از نظر صور پنهان و شخص با توجه به خود و پرسیدن سوالات پی در پی می تواند متوجه شود که در زمان مطرح شدن سوال یا در زمان مطرح شدن دستور جلسه چه جایگاهی دارد؟ پرسیدن سوالات پی در پی برای مشخص شدن جایگاه فرد در صور پنهان و آشکار می باشد و با توجه به صور آشکار هم که همه اعضا می دانند که آیا در مرحله تازه واردین است یا انتخاب لژیون یا قبل و بعد از ثبت نام یا گرفتن اولین نامه از کلینیک و دریافت نامه مسافر یا سفر اول یا سفر دوم، دبیر، نگهبان، مرزبان، راهنمای تازه واردین،راهنمای لژیون ،ایجنت یا خدمتگزار در واحدهای مختلف اوتی، سایت، نشریات، صدور کارت، خدمت در آبدارخانه یا خدمت هایی از جمله خواندن نوشتارها در جلسات عمومی ،نگهبان نظم مهماندار و یا جزئیاتی دیگر و یا جایگاه های دیگر یا خدمت در جایگاه هایی فراتر از یک شعبه و یا چند شعبه و یا در سطح بالاتر از جمله دستیار دیده بان، اسیستانت، دیده بان و جایگاه های مختلف در دستیاری دیده بانی اسیستانتی کدام شعب یا دیده بان کدام قسمت در کشور و در نهایت نگهبان، پس در هر درس و جلسه اولین کار و اولین سوال رو خود شخص باید از خود بپرسد که من که می گویند، الان در کدام قسمت فعالیت می نماید؟ پس از مشخص شدن جایگاه فرد او می تواند با پرسیدن و آموختن به این مهم پی ببرد که هم اکنون چه وظایفی بر عهده اش می باشد مثلا اگر فرد در سفر اول می باشد برای استحکام پایه های علمی و برای استحکام پایه های مالی کنگره حرکتی کرده است؟آیا جزوه جهان بینی یک و دو را مورد مطالعه قرار داده است آیا این دو جزوه بسیار مهم را نوشته است و مورد بررسی قرار داده است در کنگره هر فردی در هر دستور جلسه باید مستقیما روی خودش کار کند تا شعاع آگاهی اش و دانایی اش و یا نور مثلث های آموزش تجربه و تفکر و نور و صوت و حسش افزایش یابد و هر چقدر بر نور این شعاع در صراط مستقیم نسبت به خود بیفزاید ظرفیتش نسبت به اجرای صحیح مسئولیت هایش بر محور قوانین و اصول کنگره افزوده می شود و از نور این آگاهی الهی می تواند اول نسبت به خود و بعد نسبت به خانواده و بعد نسبت به جامعه استفاده نماید و مورد استفاده دیگران هم قرار گیرد، آیا فرد سفر اولی با توجه به قوانین کنگره چهل سی دی و یا سی سی دی سفر دوم را می نویسد؟ آیا این نوشتن ها در نظم او تاثیر گذاشته ؟ آیا هزینه هایی که برایش می شود را با درست انجام دادن سفر قدردان می باشد؟ آیا صبر آشکارش تغییر کرده؟ با استفاده از علم بی نظیر دی اس تی و داروی اپیوم آیا خلق و خوی فرد در جهت ارزش ها می باشد؟ آیا نوع گفتار و پندار و کردارش به سمت ارزش ها تغییر یافته؟ آیا رهجو بودن و پذیرش و آموزش پذیر بودن را آموخته؟ آیا تمرین می نماید؟
در این جهت آیا فرمان ها را طبق قوانین در کنگره اجرا می نماید؟ آیا با درست حرکت کردن در مسیر راست و الهی توانسته خود را یک کنگره ای معرفی نماید؟ آیا نوع حرکتش باعث شده تا اشخاصی هم با دیدنش راهی کنگره شوند و به طور کل در چه سطحی از قدردانی می باشد آیا در هنگام قانون یازده خود را موظف دانسته که در مقداری از هزینه های شعبه شریک باشد اگر چنین کند مشخص می شود که این فرد واقعا مصرف کننده بوده و در طول سفر هم در هر جایگاهی که باشد فراموش نمی کند که بوده و از کجا به کجا رسیده و افراد شاکر و قدردان همیشه امیدوار هستند و امید را به خود و خانواده و جامعه هدیه می دهند و با رشد ظرفیت و دریافت نشان رهایی از دستان پر مهر متفکر بزرگ آقای مهندس حسین دژاکام می توانند در جایگاه های سردار، دنور، پهلوان ،نشان بی نشان، به هر جایگاهی که کنگره صلاح بداند به خود و خانواده خود و جامعه خود مجوزی برای خدمت های بدون تمنای دل انجام دهند و همیشه این را بدانیم که این ما نیستیم که به کنگره خدمت می نماییم بلکه بر اساس فضل و کرم خداوند و تفکر نابغه بزرگ استاد و معلم عزیز حسین دژاکام این کنگره هست که به ما خدمت های علمی ،مالی ،جسمی روانی و جهان بینی و بی نهایت خدمت های دیگر می کند و ما هرچه وجودمان شاکر این نعمات بی نظیر الهی باشد باز هم برای همین اجازه شاکر بودن برای همین شکر کردن ها و مجوز شکرگزاری باز هم باید شاکر باشیم و من مسافر همیشه بدهکار هستم و چگونه می توانم این همه نعمت را شکر بگویم چگونه می توانم قدردان این همه مهر و عشق باشم فهم و درک این مسائل هربار با قدرت بالاتری باعث استحکام مسافر در جهت ارزش ها می باشد این خدمت هایی که کنگره برای من مسافر انجام می دهد با تمام عشق باعث استحکام پایه های علمی و مالی هم می شود و پس از فهم این مطالب می توانم رجوع کنم به خود و بپرسم آیا می توانم باعث استحکام پایه های علمی و مالی در کنگره بشوند اگر می توانم چگونه؟ اگر نمی توانم پس حداقل قدر این همه نعمت را بدانم و حرمتش را حفظ نمایم فرمان ها را درست در مسیر ارزش ها اجرا نمایم ، حافظ قوانین و حرمت ها باشم و همیشه دوربین را روی خودم زوم کنم و یک به یک سفرهایی که نگهبان فرموده را طی نمایم از قهر به مهر از ترس و شجاعت از نفرت به عشق از حقارت به سرفرازی از نادانی به دانایی و همیشه یار و یاور دردمندان باشم و همیشه برای خود و خانواده و جامعه و کشور و جهانم مفید باشم و طوری حرکت نمایم که خداوند بزرگ نیز از ما راضی باشد به طور کل تمام دستور جلسات و تکرار این دستور جلسات و اجرای این دستور جلسات باعث استحکام می شود و با استحکام افراد مفید می شوند و از طریق نیروی بزرگ و یگانه ای به نام قدرت مطلق برای مسئولیت ها و خدمت های مختلف برگزیده می شوند.
و در ادامه جلسه جشن تولد یک سال رهایی مسافر احمد در شعبه برگزار گردید؛ گزارش تصویری آن تقدیم نگاه تان می گردد:




باتشکر و سپاس
تهیه ، تنظیم و ارسال مطالب : خدمتگزاران سایت شعبه دهخدا
- تعداد بازدید از این مطلب :
336