English Version
This Site Is Available In English

بخشیدن سیگار

بخشیدن سیگار

یازدهمین جلسه از دوره سوم لژیون سردار ویژه ی مسافران نمایندگی اسلامشهر با استادی راهنمای محترم مسافر اسماعیل و نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر سجاد با دستور جلسه "دخانیات" و ارتباط آن با لژیون سردار در تاریخ ۱۲ خردادماه ۱۴۰۴ روز دوشنبه رأس ساعت ۱۵:۳۰ اغاز به کار نمود.

 

خلاصه سخنان استاد:

از گروه مرزبانی، ایجنت و نگهبان لژیون سردار برای فرصتی که برای خدمت کردن به بنده دادند، تشکر می‌کنم و از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان سپاسگذارم. دستور جلسه این هفته دخانیات می‌باشد که قصد دارم در مورد این دستور جلسه و ارتباط آن با لژیون سردار و بخشش صحبت کنم؛ راهنمایان به کسانی که درمان سیگار را شروع می‌کنند توصیه دارند که باید سیگار را بخشید و از جنگیدن با آن پرهیز نمود و درمان آن را آغاز کرد و از آدامس نیکوتین به عنوان داروی درمان استفاده کرد. یعنی در همان ابتدای سفر سیگار، به ما می‌آموزند که باید بخشید و گذشت کرد تا به حال خوب برسیم و اصولاً هدف اعضای کنگره نیز گذشت و بخشش است. بخشش یکی از بارزترین صفات خداوند است و ما می‌توانیم به صفات خداوند نزدیک بشویم و یکی از بهترین راه‌ها برای این امر ورود به لژیون سردار است که ما را به صفت بخشندگی نزدیک می‌کند.

بر روی کره زمین چند میلیارد انسان وجود دارد که از میان آنها چند نفر می‌توانند وارد کنگره بشوند؟ و از این تعداد چند نفر اجازه دارند که در لژیون سردار حضور داشته باشند؟ افرادی که به مقام دنور و پهلوان می‌رسند باید بدانند که بسیار سعادتمند می‌باشند و خداوند نگاه ویژه‌ای به آنان دارد که در این جایگاه خدمت می‌کنند و ما نیز باید قدر این فرصت حضور در لژیون سردار را بدانیم.

افرادی که سفر خود را آغاز می‌کنند در واقع با راهنمای خود یک پیمان می‌بندند و این پیمان برای رسیدن به حال خوب است و اگر پیمان خود را زیر پا بگذارند، تنها به خود آسیب می‌زنند، تفاوتی ندارد که این پیمان برای سفر dst، سفر سیگار و یا تعهد لژیون سردار باشد، در هر صورت پیمان برای بخشش، تعهدی مهم به دوش مسافر می‌گذارد. درآخر خداوند را شاکرم که این اجازه صادر شد که در این لژیون حضور داشته باشم و خدمت کنم و از اینکه به صحبت‌های بنده توجه کردید از شما متشکرم.

متن وعکس: همسفر مهران

ویرایش: مسافر محسن

ارسال: مسافر محمد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .