English Version
This Site Is Available In English

روش DST بهترین و آسان‌ترین راه برای ترک سیگار بود

روش DST بهترین و آسان‌ترین راه برای ترک سیگار بود

به مناسبت یک سال رهایی همسفر میلاد از دام اعتیاد به نیکوتین، گفت‌و‌گویی با او در رابطه با دستور جلسه دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، پیپ و ویپ) انجام داده‌ایم و توجه شما را به خواندن آن جلب می‌کنیم

1_ خواهش می‌کنم خودتان را به رسم کنگره معرفی کنید؟

سلام دوستان میلاد هستم مسافر سیگار. مدت تخریب ۴ سال، روزی یک پاکت سیگار بهمن، مدت سفر اول ۱۴ ماه به روش DST، داروی درمان آدامس نیکولایف، راهنمای خوبم آقای مصطفی عظیمی‌زاده از لژیون یکم شعبه شفا، ورزش در کنگره فوتسال و رهایی هم به دستان پر مهر جناب مهندس ۱ سال. 

2_ فکر می‌کنید چه مسائلی باعث می‌شود که افراد سیگاری شوند؟
به نظرم، نداشتن آگاهی و عدم توانایی در تشخیص درست و غلط، از اصلی‌ترین دلایلی است که افراد به سمت سیگار کشیده می‌شوند. این اتفاق گاهی خواسته یا ناخواسته رخ می‌دهد و فرد، ناخودآگاه وارد ورطه‌ی تاریکی می‌شود. در بسیاری از موارد، این موضوع ناشی از ناآگاهی و کم‌تجربگی است.

3_ قطع مصرف سیگار با روش DST چگونه بود؟
روشDST بهترین و آسان‌ترین راه برای ترک سیگار بود. در گذشته، روش‌های دیگری مثل سقوط آزاد را هم امتحان کرده بودم که متأسفانه نتیجه‌ای نداشت؛ زیرا سیستم بدنم پایدار نبود. پس از آشنایی با کنگره ۶۰، آموزش‌های بسیاری کسب کردم. شاید حتی اگر با روش‌های دیگر هم نتیجه می‌گرفتم، به دلیل نداشتن جهان‌بینی دوباره به مصرف باز می‌گشتم.

4_ از دردسرها و مشکلات سیگاری بودن مواردی را نام ببرید؟
شما چه آگاهانه و چه ناآگاهانه، تخریب بزرگی را به بدن خود وارد می‌کنید. پولی که می‌توانستم صرف کارهای مفیدتری کنم، مجبور بودم برای تخریب خودم هزینه کنم. این معادله در بسیاری از مواقع منطقی به نظر نمی‌رسید و حتی گاهی به چشم نمی‌آمد؛ چون وقتی انسان در تاریکی است، متوجه مسائل اطرافش نمی‌شود.
مشکلات سیگاری بودن بسیار واضح است: بوی بد سیگار، که در بسیاری از مکان‌ها پذیرفته نیست. سیگار انسان را به سمت تنهایی و انفعال می‌کشاند.

5_ چرا نقش جهان‌بینی و یا حضور در لژیون برای درمان سیگار مهم است؟
بر اساس آموزش‌های کنگره، اگر ریشه‌ها درمان نشوند، برگ‌ها و شاخه‌های درخت هم به درمان نمی‌رسند. یک درخت تنها زمانی می‌تواند شاخ و برگ سالم داشته باشد که ریشه‌هایش سالم باشند.

6_ اگر در پایان صحبتی باقی‌مانده خواهش می‌کنم بفرمایید؟
اگر نتوانیم جهان اطرافمان را تغییر دهیم، یا خودمان، احساساتمان و افکارمان را مدیریت کنیم و اطلاعات کافی نداشته باشیم، قطعاً جایگذاری ضدارزش به جای ارزش برایمان پذیرفته خواهد شد. در نتیجه، چه آگاهانه و چه ناآگاهانه، وارد بازی‌ای می‌شویم. به همین دلیل، دانستن و مطلع بودن اهمیت زیادی دارد. تنها راهی که یک نَفس می‌تواند به درجات بالاتر و تشخیص درست و غلط برسد، آموزش گرفتن است.
زمانی فکر می‌کردم اگر انسان بخواهد کاری را به تنهایی انجام دهد، می‌تواند. اما بزرگ‌تر که شدم، فهمیدم اگر انسان عزم و اراده و خواسته‌اش را مشخص کند و برای خودش هدف تعیین کند و از دست‌های پشت پرده و سایر انسان‌ها کمک بگیرد، عاقلانه‌تر است؛ چون می‌توانیم از مشاوره‌ی دیگران استفاده کنیم و مسیر کوتاه‌تری را در پیش بگیریم.

تهیه ‌و گزارش:

مرزبان خبری: همسفر امین

عکاس: همسفر حسین (لژیون یکم)

تایپ و مصاحبه: همسفر وحید (لژیون یکم)

ویراستاری و ارسال خبر: همسفر جمال (لژیون یکم)

سایت همسفران آقا نمایندگی شفا مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .