English Version
This Site Is Available In English

دیده‌بانان ستون‌های کنگره هستند

دیده‌بانان ستون‌های کنگره هستند

پیام آقای مهندس دژاکام: «دیده‌بانان ستون‌های کنگره هستند که بنای کنگره بر شانه‌های آنان استوار خواهد بود بنابراین همه ما به آن‌ها احترام می‌گذاریم». ابتدای امر به معنی کلمه دیده‌بان می‌پردازیم تا کامل متوجه شویم که معنی این کلمه چیست و چرا این واژه برای این افراد انتخاب شده است؟ دانستن معنی و نقش دیده‌بان، در بهتر دیده شدن نقش دیده‌بانان تأثیر‌گذار می‌باشد. کلمه دیده‌بان از دو واژه‌ (دید + بان) تشکیل شده است و به افراد و اشخاصی می‌گویند که بر مکان‌های بلند شهر، کشتی و کوه قرار می‌گیرند و هرچه را از دور ببینند، اطلاع‌رسانی می‌کنند تا مردم، پادشاه شهر و یا ناخدای کشتی متوجه اطراف محیط خود گردند؛ به‌ عبارتی نقش دیده‌بانان در بهتر اداره کردن شهر، کشتی و ... بسیار مهم و حساس است و از خطر‌ها جلو‌گیری می‌کنند.

کنگره ۶۰ هم از این نیرو یعنی دیده‌بان‌ها، کمک گرفته است و از این قانون که در روند رو به جلو تأثیر‌گذار است، استفاده کرده است. وجود دیده‌بانان در پیشرفت و بهتر اداره کردن این مجموعه‌ مردم‌نهاد، بسیار لازم و ضروری است؛ به‌ عبارتی مهم‌ترین جایگاه بعد از بنیان کنگره ۶٠ دیده‌بانی می‌باشد و به همین دلیل در دستور جلسات سالیانه قرار گرفته است. نقش اصلی دیده‌بانان راه‌اندازی، حفظ، سازماندهی و قانون‌گذاری است که هر کدام بسیار مهم و کلیدی هستند. ایجاد شعبه‌های جدید، حفظ و اداره کردن شعبه‌ها، هر کدام به تنهایی بار سنگینی می‌باشد و مهم‌ترین نقش دیده‌بانان قانون‌گذاری است. اداره کردن یک نهاد و یا مؤسسه کار بسیار سختی می‌باشد و اگر تعداد شعبه‌ها بیش‌تر باشد و این که در شهر‌های مختلف باشد، کار را سخت‌تر می‌کند و تلاش و زحمات خاص خودش را دارد.

کنگره ۶٠ هدف‌هایی دارد که برای محقق شدنش باید هر کدام از اعضاء در نقش خود، کامل و سالم عمل کنند تا حرکت رو به جلو انجام گیرد. کنگره ۶٠ یک نهاد مردمی است که در حیطه درمان مصرف‌کنندگان مواد مخدر و سیگار کار می‌کند و داشتن نظم و قانون و اجرایی کردن قانون‌ها بسیار مهم و پررنگ است. کسانی باید باشند که با توجه به مسائل شعبه‌ها و موارد پیش آمده، قانون‌هایی که سازنده هستند تصویب کنند و این وظیفه مهم بر عهده دیده‌بانان کنگره ۶٠ می‌باشد. آقای مهندس از دیده‌بانان به عنوان ستون‌های کنگره یاد کرده‌اند و همه می‌دانند برای این که بنایی آباد باشد، ستون‌ها نقش اصلی را ایفا می‌کنند و این موضوع اهمیت این جایگاه را نشان می‌دهد. در بعضی مواقع قانون‌ها به اقتضای شرایط تغییر می‌کند تا بیش‌تر به هدف نزدیک شویم.

کنگره ۶٠ در زمینه مواد‌ مخدر، سیگار، اضافه‌ وزن و تعدادی بیماری خاص تلاش می‌کند و این هدف‌ها به دست نخواهد آمد مگر این که هر یک از دیده‌بانان و بعد تک تک اعضاء نقش خود را به درستی انجام دهند و ما اعضای کنگره باید از این قوانین پیروی کنیم. تمام دیده‌بانان، دستیارانی در کنار خود دارند که به آنان کمک می‌کنند تا کیفیت کار بهتر شود. آقای مهندس دژاکام، بنیان‌گذار کنگره ۶٠ هستند؛ ایشان در سطح بین‌المللی در حال ارائه مقاله‌هایی در زمینه پزشکی می‌باشند و طبق فرمایشات ایشان افردای هستند که در این زمینه یاری‌رسان می‌باشند. آقای مهندس، هدف بسیار بزرگی دارند و آن هم جهانی شدن کنگره ۶٠ است که با این مقاله‌های پزشکی به مرور زمان به جهان معرفی می‌گردد. ما در کنگره ۶٠، چهارده دیده‌بان داریم که هر کدام وظایف و خدمات خاصی را ارائه می‌دهند که اکنون به معرفی آنان می‌پردازیم:

۱_ سرکار خانم آنی کمان‌دار؛ ایشان دیده‌بان همسفران، ورزش همسفران و جانشین خانم آنی بزرگ هستند.

۲_ آقای امین دژاکام؛  دیده‌بان جهان‌بینی و همسفران آقا می‌باشند.

۳_آقای علی خدامی؛ ایشان دیده‌بان تحقیقات، لژیون‌های ویلیام وایت و دبیر شورای نگهبانان هستند.

۴_آقای علی اشکذری؛ دیده‌بان تازه‌‌واردین می‌باشند.

۵_ آقای اصغر منصوری؛  دیده‌بان رابط شعب هستند.

۶_ آقای مهدی صدیقی؛ دیده‌بان رابط شعب هستند.

۷_ آقای علیرضا زرکش؛ دیده‌بان لژیون سردار هستند؛ آقای مهندس همیشه تاکید بر این دارند که پایه‌های مالی هر فرد، خانواده و مؤسسه‌ای مثل کنگره ۶٠ باید قوی باشد و رسیدن به اهداف بزرگ، نیاز به مال و توان مالی دارد و در کنگره ۶٠ این کمک‌ها از طریق اعضای لژیون سردار صورت می‌گیرد.

۸_ آقای رضا ترابخانی؛ ایشان در قسمت دیده‌بان راهنمایان خدمت می‌کنند.

۹_ آقای بابک لطفی؛ ایشان دیده‌بان روابط عمومی OT هستند؛ OT داروی اصلی در کنگره ۶٠ است و برای مسافران درمان شده و در حال درمان بسیار مهم و مقدس می‌باشد و این که به‌ راحتی در اختیار مسافران قرار می‌گیرد، از خدمات دیده‌بان محترم آقای لطفی می‌باشد.

۱٠_ آقای مجید سلامی؛ دیده‌بان امور مالی هستند. 

۱۱_ آقای احمد حکیمی؛ دیده‌بان شهرستان‌ها و کارت عضویت می‌باشند. 

۱۲_ آقای محمد صادق صداقت؛ دیده‌بان لژیون‌های انضباطی و جبران خسارت هستند. 

۱۳_ آقای علی مجدیان؛ دیده‌بان مرزبانان و ساخت‌ و ساز کنگره ۶٠ هستند. 

۱۴_ آقای محمد سنچولی؛ دیده‌بان رابط شعب و مسئول پرتال هستند. 

نویسنده: ایجنت همسفر الهام 

تایپ: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر ستاره (لژیون پنجم)

تهیه و تنظیم: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم) دبیر سایت 

همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .