English Version
This Site Is Available In English

روح با آموزش ارتقا پیدا می‌کند

روح با آموزش ارتقا پیدا می‌کند

مثلث درمان کنگره ۶۰ بر روی سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی تعریف شده است. جهان‌بینی یعنی دید ما و بینش ما نسبت به مسائل جهان.
زندگی یک بازی است استاد امین در جزوه جهان‌بینی می‌فرماید؛ اگر ما قوانین بازی را یاد بگیریم هم خودمان و هم افرادی که با ما در ارتباط هستند در آرامش هستیم، قوانین زندگی برای هماهنگی بین تمام موجودات است اگر ما این قوانین را درست یاد بگیریم از زندگی لذت می‌بریم.

از روزی که در پیمان الست انسان با قدرت اختیار به زمین آمد تا به امروز و در تمام ادیان بر این باور بوده‌اند که بعد از این حیات، حیات‌ها و حلقه‌های دیگری وجود دارد و انسان‌ تا رسیدن به تکامل در بعدهای مختلف و حلقه‌های زیادی سفر می‌کند. به طور خاص بر روی زمین سه حلقه دوران جنین و زندگی در شکم مادر، زندگی بر روی زمین و بعد از تولد و در نهایت زندگی پس از مرگ که در واقع خود تولد دیگری است.

در شکم مادر و در آن حلقه زندگی نوزاد و جنین توسط نفس هدایت و راهبری می‌شود؛ اما  وقتی که متولد شد روح در انسان دمیده می‌شود و آن‌جا نفس واحده تشکیل می‌شود که شامل روح،،جن و نفس است.
روح با آموزش ارتقا پیدا می‌کند «قل الروح من امر ربی» روح فقط با امر مربی یا راهنما پرورش می‌یابد قوی می‌شود و انسان زمانی که آموزش می‌بیند به دانایی می‌رسد و روح آن به واسطه دانایی بر جن غلبه می‌کند و در مسیر ارزش‌ها قرار می‌گیرد.

انسان از بدو تولد و خارج شدن از شکم مادر و ورود به بعد زمین تا مرگ یا ورود به بعد سوم در دایره حیات باید کوله باری را با خود ببرد برای این کوله بار و کوله پشتی باید در حلقه زمین سه دوره را طی کنیم دوران کودکی، جوانی و بزرگسالی که دوران بزرگسالی از ۴۰ و ۵۰ سالگی شروع می‌شود و در این دوره باید کوله پشتی خود را پر کنیم و به فرمان عقل نزدیک شویم و عقلمان به سوی تکامل برود.
آخرین مرحله آرایش جسم فرمان عقل است، جسم زمانی به آرامش می‌رسد که به فرمان عقل برسد و فرمان عقل اجرا شود پس هر چقدر عقل قوی‌تر باشد کوله باری که با خود می‌بریم قوی‌تر است و پرواز از این بعد برای ما راحت‌تر است؛ زیرا  ما چیزی غیر از افکار و اندیشه‌های مان نمی‌توانیم با خود ببریم، عقل با دانایی رشد می‌کند و دانایی با آموزش، تفکر و تجربه به دست می‌آید و هر قدر کوله بار ما که همان عقل ماست تهی تر باشد پرواز و دل کندن از این جهان برای ما سخت‌تر است.

منبع: سی‌دی «حلقه‌های آفرینش» ازمهندس حسین دژاکام
نویسنده: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر هما (لژیون دوم)
رابط‌خبری: همسفر مهسا رهجوی راهنما همسفر  هما (لژیون دوم)
ارسال:همسفر فاطمه راهنمای تازه‌واردین
همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .