English Version
This Site Is Available In English

اضطراب تمرکز را ببن می‌برد

اضطراب تمرکز را ببن می‌برد

مشارکت همسفر نسیم از سی‌دی شکل‌گیری  

استاد در ابتدا مورد اضطراب صحبت کردند: که اگر اضطراب و نگرانی کم و عادی باشد سازنده است؛ ولی اگر اضطراب با ترس زیاد و نگرانی بیش از حد است دیگر افکار و حافظه در اختیار انسان نیست، تمرکز کاملاً از بین می‌رود و از این قانون به عنوان قانون فاجعه یاد می‌شود. 

اثری که تاریکی بر انسان می‌گذارد چیست؟ مطمئناً با ورود تاریکی‌ها، ترس و اضطراب هم در شخص بوجود می‌آید و داشتن این حس‌ها دلیل بر بندهای تاریکی است. هر انسانی که خداوند آفریده در وجودش نیروهای بسیار زیادی نهاده است که خیلی از این نیروها را در صور آشکار و صور پنهان هنوز نمی‌شناسیم. 

نیروی تفکر، تأمل، محبت و مجموعه‌ این نیروها بعلاوه عقل و روح به ذهن انسان توانمندی می‌دهد، که بالاتر از سایر موجودات قرار بگیرد و زمانی که تاریکی بوجود می‌آید این نیروها که بسیار هم برای انسان کاربردی هست از اختیار انسان خارج می‌کند. 

اولین موضوعی که در انسان مطرح می‌شود و مهم است قدرت اختیار انسان است که وقتی می‌گوییم اختیار، یعنی مختار است تا چیزی را انتخاب کند و در حیوان این‌گونه نیست. حیوان هم دارای عقل و حس است؛ ولی دارای اختیار نیست مثلاً وقتی غذایی را پیدا کند شروع به تفکر می‌کند، برای چگونگی حمله به حیوان دیگر و همه‌ این تفکرات در عقل انجام می‌شود؛ ولی با این حال اگر حس گرسنگی است و موقعیت شکار هم مناسب، شکار انجام می‌پذیرد و اگر دوستش بگوید حالا این آهو را چون من می‌شناسم شکار نکن! چنین چیزی امکان‌پذیر نیست و به طعمه خود حمله می‌کند.

در انسان این‌گونه نیست، یعنی اگر حس گرسنگی به انسان غلبه کند و به شدت گرسنه باشد ممکن است غذای خودش را به فرد دیگری که از او گرسنه‌تر است بدهد و مسائلی از این قبیل که همه این‌ها در مسئله انسانی انجام می‌شود. ممکن است انسان انتخابش بین چند انتخاب اولویت‌‌‌بندی شود. انسان‌هایی هم هستند که در راستای حس خود حرکت می‌‌کنند. 

نویسنده: همسفر نسیم رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم) 
رابط خبری: راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم) 
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم) خدمتگزار سایت 
همسفران نمایندگی باباطاهر 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .