مشارکت راهنما تازه واردین همسفر مرضیه از سیدی تاریکی
مبدأ زندگی هر کسی مهمترین نقطهای است که نقطه صفر هم میگویند. آقای مهندس هم متد DST را از همینجا شروع کردند و برای خودشان مثلث اندازه، مقدار تخریب و مقدار وابستگی به مواد را ترسیم کردند و با بیداری نقطه تفکر، کار عظیم شروع شد. سفر کردن همیشه یک مبدأ و مقصدی دارد که با اندازه آسان و یا سخت میشود. استاد امین در این سیدی از قیمت یک بستنی صحبت میکنند که به معنی خساست نیست.
اهمیت موضوع را با ارزشگذاری به اندازه موشکافی میکنند. که در هر مرحله از زندگی ندانسته به ظالم و بیانصافها کمک نکنیم. هر کاری که در هستی انجام میشود سه مرحله دارد: اول گرفتن انرژی یا عوض شدن روحیه که جنبه آموزشی داشته باشد و یادگیری انجام بگیرد، اینکار فقط با تغییر خواستهها و شرایط امکان دارد. تغییر روش زندگی آنقدر باید تاثیرگذار باشد که حس تغییر کند و از تاریکی خارج شود. یا یک کار مثبتی انجام شود که فقط با پیدا کردن مبدأ و یاد گرفتن اندازهها، تغييرات اتفاق میافتد.
هر فرد نقطه صفر دارد که باید آن را پیدا و تقویت کند تا بتواند بازدهی خوبی داشته باشد مثلاً شما توان بیست متر دویدن را دارید؛ ولی از خودتان توقع دویست متر دویدن را دارید که باعث میشود از انرژی ذخیره خودتان بسوزانید که به مرور زمان از درون ریزش میکنید و بیمار، ضعیف و بدحال خواهید شد.
قسمت دوم سیدی تاریکی که در مورد پیامبران است و استاد چقدر زیبا توصیح میدهند که همه پیامبران دارای سه ویژگی هستند:
اول: داشتن زندگیهای سخت
دوم: خیرخواه بودن
سوم: تحمل سختیهای فراوان
که در همه پیامبران مشترک است. یعنی با تحمل سختیها و مشقتهای فراوان که قادر مطلق از پیامبران امتحان میگرفتند و بعد رسالت آنها آغاز میشد، باید آموزههای خود را به دیگران آموزش میدادند و آنها را هدایت میکردند. خداوند، پیامبر اکرم را نیز با دنیایی از مشکلات و یتیمی، نداری، گمنامی، تحتفشار بودن و در کنار افراد نیمهوحشی زندگی کردن مورد آزمایش قرار دادند. بعد از چهل سالگی آموزشها تکمیل میشود و از چهلوسه سالگی شروع به دعوت مردم و آشکار کردن دین میکنند.
بعد از انجام تمام فرامین، شب زندهداریها، گرفتن وحی وغیره دستور صادر میشود. و اينکه اگر گزینه خیرخواهی، خوبی و فرمانبرداری از انسان؛ حتی پیامبر برداشته شود، تبدیل به آدم بد میشود. حضرت یونس یک نمونه است یک لحظه عوض میشود. به آن همه مشکل و گرفتاری دچار می شود؛ اما در نهایت بعد از تنبیه شدن برمیگردد و رسالتش، آغاز میشود.
استاد امین راجع به تکذیب قوم عاد میگویند: که چطور به فرامین گوش نمیدادند و بازگشت میکردند؛ البته نه به دین، بلکه به نیروهای منفی و ظالمین عود میکنند. استاد امین میفرمایند: سه ویژگی که زمان و مکان خاص ندارد از چهارهزار سال پیش بوده الان هم است جزو همان قومها بهحساب میآید.
اول: انکار کردن خوبی و ارزشها
دوم: عصیان و سرکش از فرامین الهی
سوم: تبعیت کردن از ظالم و زورگویان
این سه ویژگی در هر سرزمینی که باشد و در هر زمان قطعاً عذاب خواهد داشت؛ مثل اقوام قبل از ما و عذابش اینکه یا حاکم ظالم برکنار میشود و اگر مردمان ظالم است سرزمینشان غصب میشود.
تاریکی، یک ابزاری برای پنهان کردن حقایق است؛ زیرا در نور و روشنایی نمیشود چیزی را پنهان کرد. وقتی در تاریکی فرو رفتید دیگر هیچ کمکی از اولیا الهی و نیروهای مثبت به شما نمیرسد؛ چون از دسترس خارج میشوید و آنها به مرز تاریکی نزدیک نمیشود. اگر هم بیایند صدای شما به آنها نمیرسد. با کمک اندازهها و دشواری زندگی، میتوان مبدأ را پیدا کرد چرا که دانستیم سختی کشیدن معلم، برای شاگرد خیلی خاص است و قوت قلب و الگویی برای شاگرد است. و در آخر هر کسی هر جایگاهی دارد هزینهاش را پرداخته است، الکی و بیخودی به کسی جایگاه نمیدهند و قوم عاد در هر زمانهای میتواند وجود داشته باشد، همکاری و اطاعت با ظالمین موجب بسته شدن حسها میشود.
نویسنده: راهنما تازه واردین همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم)
رابط خبری: راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
89