مشارکت همسفر آزاده برداشت از سیدی قضاوت
در هستی چهار نوع نیرو وجود دارد عبارتند از: نیروی جاذبه، نیروی دافعه، نیروی الکتریکی نیروی هستهای. در جهانبینی ما نیرو، معادل حس است و اگر انسان حسی نداشته باشد، هیچ حرکتی نسبت به آن کار نمیتواند داشته باشد. اگر هم بخواهد کاری انجام دهد باید حس را درون خودش به وجود بیاورد. ما با وارد شدن به کنگره حسهای خود را بیدار میکنیم، این اعتقاد به وجود میآید که درمان اتفاق میافتد و مسئلهای که به اعتیاد مربوط است برطرف شده و به صفر میرسد.
وقتی که شخص رها شد، اگر بین مصرف کنندهها قرار بگیرد از کنار آنها میگذرد و این اصل کنگره۶۰ است. احساس در ما دو نوع است: یک حس خوب و یک حس بد. بنا به شرایط، محیط و طبیعت است که حس خوب و يا حس بد در من به وجود میآید؛ ولی با آموزش گرفتن حس بد را تا حدودی میتوانیم کم کنیم. مثلاً اگر در کنار کسی قرار گرفتیم که از او ناراحت، عصبانی و بیزار هستیم، در ما حس نفرت پدیدار خواهد شد.
اینجا باید متوجه شویم وقتی من صفت شخص مقابل را میبینم، از جنس همان صفت در من هم وجود دارد، اگر صفت اخلاقی کسی را دوست نداشته باشیم، با کمال تأسف باید گفت: همان صفت در ما وجود دارد. یعنی اگر صفت بدی را در کسی ببینیم؛ حتی خیلی اندک هم باشد باید با تفکر و جهانبینی آن را از بین ببریم. در کنگره آموزش دیدهایم هر چیزی که میخواهیم باید خودمان به وجود بیاوریم، بذرش را در زمین مناسب بکاریم تا میوه خوب به ما بدهد و برای برداشت آن، باید صبر کنیم.
وقتی بذری در خودمان کاشتیم دیر یا زود میوه آن را برداشت میکنیم میوه، همان تفکر درست در برابر مشکلات زندگی است؛ پس قانون اول این است که اگر صفت و ویژگی را در کسی دیدم، احساسی در من به وجود آمد، آن ویژگی در من نیز وجود دارد؛ سپس قضاوت کرده و یک حکم صادر میکنم، تنبیه و مجازات نیز در نظر میگیرم.
ممکن است طرف مقابل متوجه نشود؛ ولی این در درون ما است که از حالت چهره و اخلاق ما که مانند موشک به زمین حریف مقابل شلیک کرده و منفجر میشود، احساس ناراحتی در فرد مقابل به وجود میآید؛ حتی اگر فاصله آنها از هم زیاد باشد مثل جنگ کشوری با کشور دیگر خسارتهایی بر جا میگذارد؛ پس شهر وجودی ما هم با این جنگها با چندین نفر در شبانهروز، انرژی و حسهای فرد را میگیرد و این محکوم کردن از قضاوت کردن نشأت میگیرد و اگر اشکال کار را در خود ببینیم نیاز به تصفیه، پالایش و تزکیه داریم.
وقتی انسان انرژیها و نیروهایش در جنگیدن با دیگران تخریب و نابود شود، این بصیرت باعث میشود که معایب خودش را تشخیص بدهد. اگر قضاوت کردن را کنار بگذاریم طرز فکر یا روش زندگی و نگاه فرد شبیه حکما میشود؛ و قضاوتها از بین میرود، زندگی خوب و بهتری خواهیم داشت.
نویسنده: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم)
رابط خبری: راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
65