جلسه سوم از دوره چهلویکم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ابوریحان با استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر آذر با دستور جلسه «جهانبینی ۱و۲» ساعت ۱۶:۰۰ روز سهشنبه ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ آغاز به کار کرد.
.jpg)
سخنان استاد:
جهانبینی در اسفندماه سال ۱۳۸۲ چاپ شده و یکی از بهترین و مهمترین منابع آموزشی در کنگره ۶۰ به شمار میرود. مطالب آن بسیار ساده، قابل فهم و کاربردی هستند و همه میتوانند از آن بهرهمند شوند. همانطور که از نامش پیداست، جهانبینی یعنی دیدگاه ما نسبت به خودمان و جهان هستی. ما دو نوع جهانبینی داریم: جهانبینی درون و جهانبینی بیرون، که ارتباطی تنگاتنگ با یکدیگر دارند.
همه انسانها دارای نوعی جهانبینی هستند، اما اگر میخواهیم به آرامش واقعی دست یابیم، لازم است جهانبینی خود را ارتقا دهیم. چراکه انسان چیزی نیست جز نتیجهی سعی و تلاش خودش. جهانبینی برای رهایی از بندهای ضد ارزشی و رسیدن به آرامش، امری ضروری و حیاتی است. اگر به دو جلد جزوهی جهانبینی نگاهی بیندازیم، متوجه میشویم که این علم فقط مخصوص درمان اعتیاد نیست، بلکه در زندگی روزمره نیز کاربرد دارد. جهانبینی باید بهصورت عملی و کاربردی در زندگی اجرا شود؛ چرا که مانند طنابی محکم است که انسان را از اعماق تاریکیها نجات میدهد.
در دوران اعتیاد، شخص حسهای درست و تواناییهایش را از دست میدهد. اینجاست که جهانبینی وارد عمل میشود تا فرد بتواند حسهایش را دوباره پیدا کرده و آنها را بشناسد. وقتی حسها شناخته شوند، فرد متوجه میشود در درونش چه میگذرد و قدم بهقدم شروع به حل مشکلات درونیاش میکند. در جزوهی جهانبینی ۲، دربارهی قوانین بازی زندگی صحبت میشود. یادگیری قوانین زندگی اولین قدم است. وقتی قوانین درست زیستن را بدانیم، دیگر کمتر برای خود و دیگران تخریب و مشکل ایجاد میکنیم. مثلاً ممکن است روزی فکر کنیم همهجا و همهچیز بد است، در حالی که این صرفاً بازتاب عملکرد خود ماست. اگر نگرشمان را تغییر دهیم، نگاهمان به مشکلات نیز تغییر خواهد کرد.
در پایان، در جهانبینی، سه نوع نیرو معرفی میشوند: نیروی بازدارنده، نیروی مخرب و نیروی مکمل. نیروهای بازدارنده، فرآیند دانایی را متوقف میکنند. این نیروها در ابتدا بازدارنده و مخرباند، اما در ادامه، خاصیت مکمل پیدا میکنند. برای اینکه بتوانیم این نیروهای مخرب را به مکمل تبدیل کنیم، باید توانایی و مهارت مقابله با آنها را به دست آوریم؛ و این توانایی از راه علم، آگاهی و دانش حاصل میشود.
اهدای لوح اعضا لژیون سردار

تشکیل لژیون ویلیام همسفر غزاله

کسب مقام سوم مسابقات آمادگی جسمانی جام سردار

مرزبانان کشیک: همسفر فاطمه و مسافر محسن
تایپیست: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون چهاردهم)
عکس: همسفر تهمینه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوازدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر آتوسا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابوریحان تهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
220