English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی یعنی هنر زندگی کردن و زیستن

جهان‌بینی یعنی هنر زندگی کردن و زیستن

چهاردهمین جلسه از دوره پنجاه و یکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی شفا مشهد، با استادی مسافر مصطفی، نگهبانی مسافر ناصر و دبیری مسافر کاضم با دستور جلسه "جهان‌بینی1و2 " روز سه‌شنبه 16 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مصطفی هستم مسافر، از نگهبان جلسه، ایجنت محترم، لژیون مرزبانی و همچنین راهنمای خودم که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیریم تشکر می‌کنم. اما دستور جلسه امروز " جهان‌بینی 1و2 " می‌باشد. استاد امین در جزوه‌های جهان‌بینی موضوع را به‌گونه‌ای تصویرسازی و بیان می‌کنند که ما خیلی راحت مفاهیم آن را متوجه می‌شویم، مانند مدل‌سازی‌های شهر وجودی و قلعه عقل. ما در کنگره 60 یک مثلث درمان داریم که سه ضلع آن جسم، روان و جهان‌بینی است.
اکثر ما مسافران قبل از آمدن به کنگره 60، بارها به دنبال قطع مصرف مواد رفته‌ایم و فقط فکر می‌کردیم اگر مشکل جسم ما حل شود ما خوب شده‌ایم و به حال خوش می‌رسیم اما نشد. در کنگره 60 مبحث جهان‌بینی مطرح می‌شود که کمک می‌کند اول خودمان را بشناسیم و بدانیم مشکل ما فقط جسم نبوده است.
ما برای درمان کامل باید روی سه ضلع این مثلث به‌طور مساوی باهم کارکنیم، اگر فقط روی یک ضلع متمرکز شویم ما به درمان نخواهیم رسید. جهان‌بینی مطالب تخصصی بسیار دارد که اساتید در لژیون‌ها مطرح می‌کنند، یکی از آن موضوع‌ها مثلث جهالت است که سه ضلع آن ترس، منیت و ناامیدی است که ما صد درصد درگیر آن بوده‌ وزندگی ما را به‌هم‌ریخته بود. فکر نمی‌کنم کسی اینجا باشد که درگیر این موارد نشده باشد، شاید بعضی از ما هر سه ضلع آن را باهم داشته باشیم.
هنگام ورود به کنگره خیلی امید داشتم، ولی بعد از چند ماه ناامیدی مرا فراگرفته بود و همه‌چیز به هم‌ریخت، نزدیک بود دیگر به کنگره نیایم. باراهنمای خودم صحبت کردم ایشان باعث شد در کنگره ماندگار شوم چون به‌جایی رسیده بودم که کار را تعطیل کرده و چند ماهی خانه نشسته بودم و سرکار نمی‌رفتم. راهنما به من ‌گفت اگر شده بدون دستمزد به کار کردن ادامه بده و خدا را شکر که با رفتن سرکار توانستم سفرم را به پایان برسانم و وارد سفر دوم بشوم.
مطلب دیگری که درون جهان‌بینی وجود دارد، مثلثی به اسم دانایی است که سه ضلع آن تفکر، تجربه و آموزش نام دارد و در مقابل آن مثلث جهالت قرار دارد، که با آموزش‌های کنگره 60 می‌توانیم مثلث جهالت را کنار بگذاریم. نباید روی یک ضلع آن فقط تمرکز کرد، اینکه بخواهیم تنها روی تفکر کارکنیم کاری انجام نمی‌شود، ما باید در کنار تفکر، تجربه هم به دست بیاوریم و آموزش بگیریم تا بتوانیم با سختی‌ها و مشکلات روبرو شویم و بدانیم این مشکلات برای همه است.کسی نیست که بگوید مشکلی ندارم، وقتی مشکلات ما را به هم می‌ریزد، اینکه چگونه با مشکلات برخورد کنیم و بتوانیم از آن‌ها عبور کنیم مهم است. تصور می‌کنم درون ما یک نور الماسی بوده است که توسط اعتیاد و نیروهای ضد ارزشی ما را احاطه کرده بود، باعث شد که آن نور خاموش شود. اگر ما بتوانیم در درون مثلث دانایی قرار بگیریم و بتوانیم روی خودمان کارکنیم، کم‌کم این الماس روشن می‌شود و نورافشانی می‌کند تا ما را به حال خوش برساند.
برای اینکه بتوانیم مفاهیم کنگره ۶۰ را درک کنیم باید اول الفبا آن را یاد بگیریم. تنها چیزی که مرا در کنگره ماندگار کرد عشق و محبتی بود که اعضای کنگره باهم داشتند. روزهای اول که وارد کنگره شدم احساس غربت می‌کردم، چند ماه اول گوشه‌گیر بودم اما وقتی وارد لژیون شدم، عشق و محبتی را دریافت کردم که باعث شد در کنگره ماندگار شوم.
جهان‌بینی در کل یعنی هنر زندگی کردن و زیستن، اینکه ما یاد بگیریم چگونه زندگی کنیم، چگونه با افراد جامعه برخورد کنیم و بتوانیم خشم خود را کنترل کنیم. درنهایت آرزو می‌کنم همه ما با آموزش‌های کنگره ۶۰ به حال خوش رسیده و آموزش‌ها را کاربردی کنیم.

در ادامه:
انتخابات نگهبانی روزهای سه‌شنبه برگزار گردید و مسافر مجید با کسب بیشترین آرا برای خدمت در این جایگاه انتخاب شدند، به ایشان تبریک عرض می‌نماییم.

مرزبان خبری: مسافر علی‌اصغر
عکاس: مسافر علیرضا لژیون۷
تایپ: مسافران مهراد ل۱۱، مهدی و رضا ل۱، مصطفی ل۱۸
ارسال: مسافر مهراد ل۱۱

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .