English Version
This Site Is Available In English

مقصد انسان‌ها

مقصد انسان‌ها

همسفر سحر و مسافرشان مهدی با بیش از هفده سال تخریب، آنتی‌ایکس مصرفی شیره و قرص ترامادول، وارد کنگره شدند به مدت ده ماه با متد DST، دارو شربت OT، به راهنمایی مسافر عباس و همسفر زهرا سفر کردند، رشته ورزشی مسافر فوتبال رشته ورزشی همسفر ایروبیک و اکنون به یاری خداوند و دستان پر مهر آقای مهندس چهارده ماه است که آزاد و رها هستند. 

با توجه به اهمیت جهان‌بینی در کنگره۶۰، این مولفه چه تاثیری در مسئله درمان اعتیاد می‌تواند داشته باشد؟
یکی از اضلاع مثلث درمان اعتیاد جهان‌بینی است. جهان‌بینی یعنی؛ درک و احساس مانسبت به کل هستی و خودمان. فردی که به خاطر اعتیاد به اعماق تاریکی‌ها فرو رفته می‌تواند با آموزش‌جهان‌بینی، از اعماق تاریکی‌ها به بیرون هدایت شود، تا دانایی خودش را بالا ببرد.

 استاد امین در لایو هفته گفتند: الفبای " یاد گرفتن، مشکلات هستند" لطفاً کمی این جمله را برایمان بشکافید.
همان‌طور که استاد فرمودند؛ الفبای یاد گرفتن مشکلات هستند، یعنی انسان تا دچار مشکل نشود، دنبال چاره نمی‌گردد، البته دلیلی هم ندارد چون همه چیز مرتب و به خواسته‌اش می‌رسد و اگر کسی هم بگوید روش شما غلط است باور ندارید چون دارید به پله‌های بالاتر می‌رسید، انسان هر چه رنج بیشتری بکشد، می‌تواند آبادانی بسیاری به دست آورد. 

به نظر شما، علت این‌که شخص از حضور در جمع لذت نمی‌برد. چیست؟ چه‌زمانی‌ می‌تواند این حس در شخص ایجاد گردد؟منیت است که انسان را از جمع دور می‌کند. چون احساس بالاتر بودن دارد و اصولاً نمی‌تواند کسی را هم‌سطح خودت بداند و نمی‌تواند از اطرافیان دریافت کند، این حس ایجاد می‌شود.

بعضی از ما تمایل داریم که در ریتم روتین زندگی‌مان، هیچ تغییری ایجاد نشود و همه چیز تحت کنترل باشد، به نظر شما، این موضوع نشان دهنده چیست؟
این یعنی؛ حس‌های ما اصلاً تغییری نکرده و در یک‌جا سکون داریم و حرکتی نکردیم و همه چیز را می‌خواهیم روی یک خط ثابت نگه داریم و حتماً این حس‌ها نیرو‌های منفی ما هستند که، نمی‌خواهند ما هیچ تغییرات حسی داشته باشیم و هیچ لذتی از زندگی نبریم. کم‌کم، به انسانی ضعیف تبدیل می‌شویم و این نیروهای بازدارنده هستند که، در انسان سکون به وجود می‌آورند. 

 لطفاً بفرمایید که نقش پدر و مادر برای پرورش فرزند باید چگونه باشد؟
خوب من به عنوان مادر این را باید بدانم که همه چیز را در اختیار بچه‌ها نگذارم، بگذارم برای خواسته‌ خود سعی و تلاش کنند.وقتی من همه چیز را برای آنها فراهم کنم، من در واقع به جن درون بچه خدمت می‌کنم و این‌که پدر و مادر معلم بچه‌ها هستند و با آموزش تجربیات خودمان به آنها می‌توانیم شخصی کار‌‌ ورزیده تحویل جامعه بدهیم، نه این‌که، یک انسان تک بعدی پرورش بدهیم. مسلماً من باید قدر‌شناسی و قدردانی را به بچه‌هایم بیاموزم.

با توجه به سی‌دی هفته"سختی‌ها" مهم‌ترین بخش یا حلقه زندگی انسان کدام است و انسان در این مرحله چه کاری را باید انجام دهد؟
همان‌طور که آقای مهندس فرمودند: مهم‌ترین حلقه زندگی حلقه سوم ما است که، همان مرحله تزکیه و پالایش ما است و درست عمل کردن فرامین الهی. در این نقطه ما باید به آن پختگی برسیم و این مرحله را جدی بگیریم تا بتوانیم، از نیروهای خفته درون خود استفاده کنیم. ما انسان‌ها هر راهی را که انتخاب کنیم مقصدی دارد، راه مستقیم ما را به کجا آباد و راه غیرمستقیم به ناکجا آباد می‌رساند.

آیا آموزش‌های کنگره۶۰، در این پیشرفت حلقه سوم زندگی شما موثر بوده است؟
صددرصد چون، اولین حرکتی که انجام دادم تزکیه و پالایش بود که توانستم آن تجملاتی بودن و مادیات‌گرایی که درون خودم بود را کنار بگذارم و کم‌کم، از آن ضدارزش‌ها دوری کنم.

سه مشکل اساسی جهان چیست و کنگره۶۰، این مشکلات را چگونه حل کرده است؟
اعتیاد، چاقی و سرطان، با پیدا کردن صورت‌مسئله و با آموزش‌های جهان‌بینی، سه مشکل اساسی درمان اعتیاد، کاهش وزن درکنگره‌۶۰، اتفاق افتاد و در رابطه با سرطان تحقیقات علمی و مقالاتی ارائه داده شد.

با توجه به این‌که، شما مسافر لژیون تغذیه سالم بودید، تمایل دارید در رابطه با سفر تغذیه سالم و کاهش وزن و اثر داروی کورتون بر این فرآیند برایمان شرح دهید.
بله من سال گذشته وارد لژیون تغذیه سالم شدم با وزن هفتادونه کیلو سفرم را شروع کردم و تا وزن شصت و پنج کیلو رسیدم ولی، به خاطر گرفته شدن رگ‌های عصب دستانم و دردی که داشتم و مصرف داروی کورتون با این‌که، خیلی در غذا خوردن دقت می‌کردم ولی متاسفانه وزنم به هفتادوپنج رسید و با گذشت ‌چند ماه که اثر دارو از بدنم خارج شد، دوباره خدارو شکر سفرم را شروع کردم و الان به وزن هفتاد و چهار رسیدم.

لطفاً اگر صحبتی داشتید که مایل بودید در این گفتگو مطرح شود را بیان کنید.
کمال تشکر را از آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم‌ ایشان دارم که، بستر آموزشی را برای مسافران و همسفران محیا کردند تا به درمان برسیم و هم‌چنین از راهنما همسفر زهرا و راهنما مسافر عباس بابت آموزش‌ها و زحمات‌ آن‌ها سپاسگزارم، از مسافرم که باعث آشنایی من با کنگره۶۰ شد، متشکرم.

طراحان سوال: همسفر فخری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)، همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هشتم)، همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)، همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
ویرایش و مصاحبه ‌کننده: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)
ارسال: همسفر لیلا رهجوی همسفر اکرم ( لژیون یازدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شفا مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .