جلسه هشتم از دوره هفدهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی باباطاهر همدان کنگره 60 با استادی همسفر ناهید، نگهبانی همسفر مرضیه و دبیری همسفر اکرم با دستور جلسه «جهانبینی ۱ و ۲» روز دوشنبه 15 اردیبهشتماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا بهرسم ادب خدای خودم را شاکر هستم که راه کنگره را برای ما هموار کرد از آقای مهندس و خانواده ایشان تشکر میکنم که چنین بستری را برای ما آماده کردند که به حال خوب برسیم از راهنما همسفر معصومه تشکر میکنم که اجازه دادند من امروز در این جایگاه آموزش ببینم و خدمت کنم همیشه از آموزشهای ایشان بهره کافی را میبرم انشاءالله در زندگی موفق باشند از راهنما همسفر راحله کمال تشکر رادارم که در سفر اول واقعاً راهنمای ایشان بود که من را درکنگره ماندگار کرد.
اما دستور جلسه «جهانبینی» من قبل از ورود به کنگره چیزی در مورد جهانبینی نمیدانستم تا اینکه وارد کنگره شدم با آموزشهای کنگره بود که با جهانبینی آشنا شدم تعریف جهانبینی این است که نگاه ما نسبت به جهان اطراف، نسبت به جهان هستی، اعتیاد، مشکلات حتی خداوند مرگ و چیزهای دیگر است. جهانبینی مثل الفبا است ما باید اول قوانین آن را یاد بگیریم تا قوانین را یاد نگیریم نمیدانیم چهکاری درست و یا چهکاری غلط است اگر ما آن را یاد گرفتیم و کاربردی کردیم به نتیجه میرسیم.
هر علم یا مطلبی نیاز به یک سری آموزش دارد؛ مثال اگر بنای عظیمی بسازیم پایه آن را باید طوری بنا کنیم که یکوقتی پنجاه طبقه بالای آن بسازیم، بدانیم از پس آن برمیآید و بنای عظیمی میشود و اگر بخواهیم مطالب را درست، ساده و قابلفهم بیان کنیم و به دیگران انتقال بدهیم؛ باید پایه علمی را محکم بناکرده باشیم. برای بهتر درک کردن مطالب نیاز به یکسری آموزشها داریم در مورد عقل که مثل یک قله که در شهر وجودی ما است و سربازهایی از آن قله مراقبت میکنند کارشان این است که نمیگذارند چیزی از سطح خونی ما عبور کند و باعث میشود که عملکرد مغز ما تغییر کند.
ذهن ما همیشه به دنبال نتایج فوری است همیشه میخواستیم یکچیزی سریع به دست بیاوریم؛ مثل درمان مسافران به هر دری میزدیم که در چند روز ترک کنند من به مسافرم میگفتم که فقط سه روز تحملکنید، تمام است. با ورود به کنگره فهمیدم هر چیزی زمان خودش را دارد و باید یک مسیر را طی کند تا به نتیجه مطلوب برسد. ما در هر کاری نیاز به آموزش، تفکر و تجربهداریم و سه ضلع مثلث باید به یک اندازه رشد کند.
ما نباید منیت داشته باشیم باوجود منیت نمیتوانیم آموزش ببینیم و آن را کاربردی کنیم و درنتیجه آن نیرویی که از ما میگیرد علیه خودمان استفاده میکند و بهجز ضرر چیزی عاید ما نمیشود وقتی میخواهیم یک کاری را شروع کنیم در مقابل دانایی، حس ناامیدی و ترس به سراغ ما میآید که باید آنها را بشناسیم و بر ناامیدی و ترس خود غلبه کنیم. برای شروع هر کاری باید آن را در ذهنمان تجسم کنیم و بعد از تجسم باید به آن فکر کنیم وقتی فکر کردیم که آن کار درست است از تفکر به مجهولات و معلومات دربیاوریم وقتی به معلومات دربیابید میدانیم که این کار درست است و آن را عملی کنیم.
با وارد شدن به کنگره دانستیم که باید آموزش ببینیم تا از مشکلات عبور کنیم و بر منیت، ترس و ناامیدی غلبه کنیم. ما باید از جهالت، بتوانیم عبور کنیم تا از زندگی لذت ببریم. در مورد مثلث درمان که شامل: جسم، روان و جهانبینی است؛ برای درمان این سه مؤلفه باید به تعادل برسد. در سفر اول جهان اطراف را باید درست ببینیم، در سفر دوم باید به درون خودمان توجه کنیم؛ یعنی افکار و نیروهایی درون خود را بشناسیم. نیروهای منفی خیلی به سراغ ما میآید ما باید حسهای منفی و ذرات ناخالص را شناسایی کنیم و از آنها جلوگیری کنیم. در جهانبینی یکسری قوانین وجود دارد، مانند بازی است که اگر رعایت کنیم به آن خواستهای که داریم میرسیم وقتی جهانبینی ما درست است، خوب را از بد تشخیص میدهیم و این باعث میشود که به آن عملکرد مطلوبی که میخواهیم برسیم.

تایپیست: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
عکاس: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی باباطاهرهمدان
- تعداد بازدید از این مطلب :
185