سیزدهمین جلسه از دوره نهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی کریمان به استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه«جهانبینی» در روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴٠۴ ساعت ۱۶:٠٠ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
خداوند را سپاسگزارم که امروز این جلسه بسیار زیبا را رزق و روزی من قرار داد از جناب آقای مهندس متشکر و سپاسگزارم، همچنین از خانم فاطمه عزیز که امروز استادی جلسه و اداره جلسه را به من سپردند و همچنین از خانم سمیه عزیز راهنمای عزیزتر از جانم که حال خوب امروزم را مدیون زحمتهای ایشان میدانم. جناب استاد امین در سیدی جهانبینی ۱و ۲ میفرمایند: شرکت در این جلسات توفیق میخواهد تا اذن انسان صادر نشود از جای خود نمیتوانیم بلند شویم من خیلی خوشحالم که امروز در این جایگاه هستم. همانطور که میدانید جزوه جهانبینی ۱و ۲ در سال ۱۳۸۲ توسط استاد امین نوشته و چاپ شدهاست.
استاد امین میفرمایند: این مطالبی که در جهانبینی گفته میشود، یک نوع الفبای زبان است که ما میتوانیم مفاهیم و آموزشهای کنگره را بهتر متوجه شویم. جهانبینی مثل یک طناب است که میتواند انسان را از عمق تاریکیها بیرون بیاورد، مثل اعتیاد که کاملترین شکل تاریکی است و شخص تمام حسهایش را که از دست داده میتواند از عمق تاریکیها بیرون بیاید. جزوه جهانبینی یکسری تاریخ را برای ما بیان کرده است، مثل مثلث دانایی و عقل را برای ما توضیح دادهاست. جزوه جهانبینی ۲ با قوانین زندگی شروع میشود و راه و روش زندگی کردن را به ما نشان میدهد. در جزوه جهانبینی گفته شده که، اگر دانایی خوب است؛ پس چرا همه ما دانا نمیشویم؛ پس چرا یک ضدارزشی در وجود ما است و نمیتوانیم آن ضدارزش را از بین ببریم؟
علت این است که نیروهایی در درون ما وجود دارد که جلوی دانایی را میگیرد و نمیگذارد دانایی به جلو حرکت کند، اینجا است که قوانین زندگی خودش را نشان میدهد. نکته اصلی اینجا است که، اگر ما بازی قوانین زندگی را بلد باشیم مشکلات حل میشوند؛ حتی استاد امین میفرمایند: که سادهترین بازیها قوانین و قواعد خودشان را دارند مثل بازی گل یا پوچ که خودش یک قوانینی دارد؛ یعنی اگر کسی قوانین بازی را یاد بگیرد میتواند مشکل خود را حل کند. وقتی که مشکل او حل شد میتواند به آن لذتی که میخواهد برسد استاد امین میفرمایند: مرحله یاد گرفتن قوانین و قواعد اندکی سخت است وقتی که ما بازی را شروع میکنیم به مرحله سختی که میرسیم ممکن است جا بزنیم و ادامه ندهیم.
آن قوانین بازی که ما؛ باید در اینجا یاد بگیریم صبر است، صبر یکی از قوانین بازی است که ما باید بلد باشیم، اگر ما بتوانیم صبر کردن را یاد بگیریم. وقتی دچار مشکل بشویم راحت میتوانیم از آن مشکلی که داریم و با تغییر دیدگاه و نگاهمان میتوانیم از آن مشکل عبور کنیم و به لذت و آرامش برسیم. جزوه جهانبینی ۲ نیروهای منفی و تخریبی را به ما معرفی کرده از این نیروها یکجا بهعنوان نیروهای تخریبی نام برده شده است و در جای دیگر بهعنوان نیروهای مکمل و میگویند: برای کسی مخرب است، که وقتی مشکلی دارد میخواهد با آن مشکل بجنگد و دنبال راهحل نیست و میگوید؛ اگر بخواهیم مشکل را حل کنیم یک جور دیگر میتوانیم به آن مشکل نگاه کنیم و اینجا مسئله اصلی شروع میشود و مکمل برای شخصی اتفاق میافتد که علم و قوانین زندگی را بلد باشد و بتواند به نفع خودش تمام کند و از آن مشکل بیرون بیاید و به آسایش و آرامش برسد.
در جزوه جهانبینی ۲ همچنین در مثلث دانایی استاد امین میفرمایند: در مقابل این ضلع مثلث یک قرینهای وجود دارد که مقابل تمام ضلعهای مثلث را میگیرد و نمیگذرد مثلث دانایی به جلو برود آن چیست؟ ترس، ناامیدی و منیت و این ترس، منیت و ناامیدی از کجا آمده است؟ اینها همه در درون خود ماست و اینها با انرژی که در درون خود ذخیره کردهاند مثل نیروهای مافیایی که خیلی قدرتمند و نیرومند هستند، نیروهای منفی هم خیلی قدرتمند شدهاند نیرو و انرژی خود را از وجود ما میگیرند؛ چون سالهای طولانی در وجود ما بودهاند خیلی نیرومند و قدرتمند هستند و درون ما ترس، حسادت و نفرت را به وجود میآورند و کنترل وجودی ما را در دست میگیرند؛ چون خیلی قدرتمند هستند نمیتوان اعتیاد را با اراده درمان کرد یا یک عمل ناپسندی که چندین سال با ما همراه بوده ما بخواهیم به راحتی آن مشکل را کنار بگذاریم؛ چون به راحتی قابل حل نیستند و مثل یک کوه بسیار بزرگی از نیروهای منفی وجود دارند و ما نمیتوانیم با هولدادن این کوه بزرگ مشکلات را حل کنیم؛ باید یک بیل مکانیکی باشد تا بتواند آن را جا به جا کند و استاد امین درمورد حس صحبت کردند و گفتند؛ که حس از همه چیز مهمتر است، اگر آلوده شد نیروهای بازدارنده را به هدف خود رساندهایم. کل جهانبینی روی حسها و مسئله دانایی و شناخت حس پیاده شده و ما فقط میتوانیم آن را پالایش کنیم، اگر اینگونه پیش برویم میتوانیم از تاریکیها بیرون بیاییم.

مرزبانان کشیک: مسافر حسین و همسفر طاهره
تایپیست: همسفر اسما رهجوی راهنما همسفر مهدیه(لژیون اول)
رابطخبری ویراستاری: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر مهدیه(لژیون اول)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کریمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
237