جهانبینی قوانین درست زندگی کردن است.
همسفر نسیم و مسافرشان حجت با تخریب بیش از ۲۰ سال آنتی ایکس مصرفی تریاک و شربت تریاک وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی اپیوم با راهنمایی حسین و همسفر نرگس سفر کردند. هم اکنون به مدت ۴ سال و ۵ ماه و ۱۷ روز است که با دستان پرتوان آقای مهندس آزاد و رها هستند. مسافر حجت همچنین سفر سیگار خود را به راهنمایی مسافر مهدی انجام دادند. اکنون به مدت ۴ سال است که از بند نیکوتین آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر حجت والیبال است. درحال حاضر همسفر نسیم در جایگاه راهنمای تازهواردین و مسافر حجت در جایگاه راهنمای DST در حال خدمت هستند. اکنون گفتگویی با زوج خدمتگزار راهنما مسافر حجت و همسفرشان راهنمای تازهواردین همسفر نسیم انجام دادهایم که توجه شما را به خواندن آن جلب میکنیم.
در ابتدا از شما خواهش میکنم تعریفی از کنگره۶۰ برای ما بیان کنید؟
راهنما مسافر حجت:
ضمن عرض سلام و ادب، از نظر من کنگره۶۰ یک انگشت اشاره برای حرکت به سوی مقام والای انسانی است. کنگره۶۰ برای من هدف نیست؛ بلکه وسیلهای برای رسیدن به هدف است. به نظر من آموزشها، مطالب و دروس کنگره۶۰ اگر در من و در زندگی من تغییرات مثبت ایجاد کند و بتوانم آنها را در زندگی روزمره کاربردی کنم جایگاه و هدف کنگره۶۰ را متوجه شدهام.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
کنگره یک مکان امن و مقدس برای عبور از تاریکیها، یک مسیر سبز برای انسانها و رسیدن به مقام والای انسانی است. امن از جهت اینکه هر کسی با ورود به این مکان بدون در نظر گرفتن دین، سواد، مقام، نژاد و ثروت بهترین آموزشهای رایگان در اختیارش قرار میگیرد و مقدس از این جهت که انسانهای خواستار رهایی به رهایی میرسند.
خدمت کردن در کنگره۶۰ را چگونه میبینید و چه حسی دارید؟
راهنما مسافر حجت:
فلسفه خدمت در کنگره۶۰ فقط آموزش و تغییر خودم است؛ همانطور که استاد امین در سیدی تاریکی فرمودند: پیدا کردن اندازهها یکی از مهمترین پارامترهای خدمت است. اینکه من نقطه صفر خودم را در خدمت پیدا کنم و ذرهذره نقطه تحملم را بالا ببرم تا بتوانم در ادامه جایگاههای خدمتی بالاتر را تجربه کنم و بتوانم گرهها و مشکلات درونی خود را ببینم و در جهت کم کردنشان قدم بردارم. حال خوبی که از خدمت کردن به وجود میآید و آرامشی که در زندگی احساس میشود انسان را در خدمت کردن مصممتر میکند.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
طبق فرموده استاد سردار: (ما جهت خدمت کردن و آموزش پا به حیات گذاشتهایم.) در ابتدا باید آموزش ببینیم و بعد خدمت کنیم و کنگره این فرصت را در اختیار ما میگذارد که بعد از رسیدن به رهایی و پس از آموزشها خدمت کنیم. حس خدمت بسیار لذتبخش و ناب است و هر روز تشنه تر از قبل میشوی و دوست داری در هر جایگاهی که باشد و میتوانی خدمت کنی.
لحظهای که گل رهایی را از آقای مهندس دریافت کردید چه احساسی داشتید؟
راهنما مسافر حجت:
من در زمان رهایی و لحظه دریافت گل رهایی در بی حسی کامل بودم و احساسم این گونه بود که چه اتفاقی در حال رخ دادن است و کلاً درک زمان و مکان در آن لحظه برای من ممکن نبود.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
روز رهایی فکر اینکه دیگر مواد جایی در زندگی ما ندارد غیر قابل باور بود. احساس میکردم دوباره متولد شدیم و خدا یک فرصت دوباره به ما داده است که بتوانیم درست زندگی کنیم.
به نظر شما وجود همسفر برای ادامه سفر و ورود به سفر دوم جهانبینی چه قدر اهمیت دارد؟
راهنما مسافر حجت:
حضور همسفر در کنگره۶۰ در ابتدا برای خود همسفر و خروج از تاریکی و تخریبهای ایجاد شده به واسطه زندگی با یک مصرف کننده بسیار مهم و لازم است و در کنار آن برای درک درست از یک مصرف کننده و تفاوت قائل شدن بین مصرف کننده و مسافر و هم سو شدن در مسیر درمان بسیار مفید و موثر است.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
به نظر من وجود همسفر در کنار مسافر واقعاً ضرورت دارد و این مسیر با هم و در کنار هم بسیار سهلتر و لذتبخشتر است. وقتی قرار است به یک سفر دور و دراز برویم اگر در کنارمان یک همسفر باشد میتوانیم از مسیر لذت بیشتری ببریم و هرگاه خسته شدیم، هم کلام هم باشیم و برای رسیدن به هدفمان تلاش کنیم و لذت رسیدن و سالم رسیدن را در کنارهم و با هم تقسیم کنیم. من به عنوان یک راهنما تازه واردین همیشه به تازه واردین تأکید میکنم که اگر در این سفر کنار مسافر نباشی آن کسی که ضرر میکند شما هستید، چون فرصت هم حس شدن را از دست میدهید.

برای خوانندگان ما چه توضیحی در مورد علم جهانبینی میتوانید ارائه دهید؟
راهنما مسافر حجت:
هیچ توضیحی بهتر، سادهتر و کاملتر از همان توضیح استاد امین نیست که جهانبینی یعنی یادگیری قوانین زندگی.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
استاد امین میفرمایند: جهانبینی یعنی الفبای یک زبان که بدون یادگیری آن هیچ درکی از هدف و مسیر کنگره نخواهیم داشت. جهانبینی یعنی زندگی کن و بگذار دیگران هم زندگی کنند.
از نظر شما خوشبختی در زندگی چگونه تعریف میشود؟
راهنما مسافر حجت:
خوشبختی برای من متغیر بوده؛ ولی از زمان تشکیل لژیون خوشبختی یعنی رضایت و خوشحالی مسافر و همسفر از رهایی و خروج از دنیای تاریک اعتیاد. وقتی این اتفاق رخ میدهد انرژی و حس خوب رهایی در من احساس رضایت و خوشبختی را ایجاد میکند و به نظر من احساس مفید بودن و نقش داشتن در خوشحالی انسانهای دردمند یعنی خوشبختی.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
خوشبختی یعنی داشتن آرامش در زندگی. پول، ثروت و جایگاه تضمین کننده آن نیست، چیزی که کنگره۶۰ به من و خانوادهام با تمام سختیها و ناملایمات زندگی هدیه داد، آرامش بود. ما در کنار هم یاد گرفتیم چگونه در لحظه زندگی کنیم و مهمتر از همه شکرگزار باشیم؛ شکرگزار هر آنچه که خداوند به ما عطا کرده است و این خوشبختی و آرامش به تنهایی صاحب ارزش هستند، چون دیگر به این بستگی ندارد که ما چه چیزی داریم؛ به این بستگی دارد که ما کی هستیم و منشاء این آرامش از درون است و قرار نیست هیچ چیزی از بیرون این آرامش را از ما بگیرد و این چرخه، آموزش، تجربه و تفکر ادامه دارد.
به نظر شما جهانبینی در باورها و اعتقادات انسان چه تغییراتی به وجود میآورد؟
راهنما مسافر حجت:
ایجاد باور و اعتقاد درست باعث از بین رفتن باور و اعتقاد اشتباه یا غلط میشود و باور، نتیجه تکرار، تفکر و عمل است یعنی تکرار تفکر درست میشود عملکرد درست و تکرار عملکرد درست میشود باور. زمینه و ایجاد کننده تفکر، جهانبینی است. در کل اگر بخواهم توضیح بدهم اجرای چرخه وادی دهم.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
جهانبینی به تنهایی نمیتواند در باور انسانها تغییر ایجاد کند، بسیار هستند کسانی که جزوه جهانبینی و مفاهیم آن را حفظ هستند ولی هیچ تغییری در پندار، گفتار و کردارشان ندارند. برای تغییر، باور به عمل کردن آموزشها و روبرو شدن با گرههای درونی و حل آنها لازم و ضروری است.
از نظر شما حس انسانها چگونه باز میشود؟
راهنما مسافر حجت:
باز شدن حس با تزکیه و پالایش اتفاق میافتد. هر چه تزکیه و پالایش بیشتر میشود حس تمیز تر و بازتر میشود.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
فقط و فقط با تزکیه و پالایش حس انسان باز میشود و این تزکیه پالایش باید دائماً در جریان باشد. آقای مهندس در سی دی حس می فرمایند: زمانی حس میتواند کار کند که جسم، روح و نفس با هم باشند؛ درواقع هر موقع ما در صراط مستقیم قرار گرفتیم و توانستیم در مسیر ارزشها حرکت کنیم، حس ما باز میشود. پلههای رسیدن به عشق خالق، عشق بلاعوض به مخلوقین او است.

برای خوانندگان ما بفرمایید چه چیزی باعث ماندن شما در کنگره و آموختن علم جهانبینی شده است؟
راهنما مسافر حجت:
یک سوالی که در بین رهجوها مشترک است، چرایی ماندن در کنگره و خدمت کردن است. در ابتدا ماندن من به واسطه تجربه سفر ناموفق سال 1388 است و اینکه در سفر اول کاربردی کردن و ایجاد دانایی موثر از آموزشهای جهانبینی بسیار سخت و دشوار است و درک درست از جهانبینی و تمرین در اجرایی کردن آنها با حضور در سفر دوم و خدمت کردن امکانپذیر است و در نوشتارهای کنگره و بعد از پیام سفر اول استاد جلسه میخواند: برای رسیدن به رهایی دو سفر الزامی است و این الزام سفر دوم همین خدمت کردن و کاربردی کردن جهانبینی و آموزشهای کنگره است.
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
تغییر نگرش و جهانبینی در من باعث گردید، احساس کنم که برای کمک و یاری دردمندانی که خواستار رهایی هستند، میتوانم قدمی بردارم و این ماندن از دبیری در جلسات آغاز شد و در ادامه درک خدمت باعث آموختن جهانبینی و تبدیل دانایی به دانایی موثر گردید و هر چه خدمت کردم بیشتر آموختم.
شما مثلث جهالت را چگونه عنوان و بیان میکنید؟
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
اضلاع مثلث جهالت ترس، منیت و ناامیدی است که دقیقاً مقابل مثلث دانایی قرار میگیرد. استاد امین می فرمایند: کسانی به دانایی میرسند که بتوانند از دیوار ترس، منیت و ناامیدیشان عبور کنند. ترس، تفکر انسان را میخورد، ناامیدی اجازه تجربه کردن را از ما میگیرد و منیت نمیگذارد ما آموزش بگیریم.
در پایان اگر صحبتی دارید بفرمایید؟
راهنما مسافر حجت:
ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شما؛ یک جمله در کنگره برای من بسیار الهام بخش بود که امیدوارم برای یک نفر هم مفید باشد (شکوه انجامها عظمت را در انسان بیدار میکند).
آیا پیامی برای مسافران و همسفران کنگره۶۰ دارید؟
راهنمای تازه واردین همسفر نسیم:
من به دو بیت شعر از وادی هشتم اشاره میکنم.
گر مرد رهی میان خون باید رفت از پای فتاده سر نگون باید رفت
تو پای در راه بنه هیچ مگوی خود راه بگویدت که چون باید رفت
درنهایت از شما عزیزان که وقت با ارزش خود را در اختیار ما گذاشتید کمال تشکر و قدردانی را داریم.
طراح سوال و مصاحبه کننده: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون دهم)
عکاس: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر هدی (لژیون پانزدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر بهاره (لژیون دوازدهم)
همسفران نمایندگی ایمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
135