English Version
This Site Is Available In English

پیدا کردن راه خیلی مهم است

پیدا کردن راه خیلی مهم است

آقای مهندس در این وادی می‌فرمایند: «رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آن‌چه برداشت می‌‌کنیم.» این وادی می‌تواند در پیچیده‌ترین مسائل و ساده‌ترین کارهای روزانه مطرح شود. در این وادی عقل باید با نیروهای خود، مجهولات را کشف نماید و راه درست را به ما نشان دهد. درست است؛ عقل فرمانروای مطلق است ولی باید تعقل کند و تفکر مثبت انجام دهد تا راه راست را به ما نشان دهد. انسان‌های زیادی بودند که به دلیل این‌که راه درست را پیدا نکردند، زندگی‌شان متلاشی شد و به سوی نابودی کشیده شدند.

پیدا کردن راه خیلی مهم است. یک راه ممکن است؛ انسان را به مسلخ ببرد و یک راه شما را به پیروزی برساند. ممکن است؛ انسان‌های خوبی باشند که به دلیل انتخاب راه اشتباه؛ جسم‌شان، روان‌شان و فکرشان از تعادل طبیعی خارج شده و دست به خودکشی زده باشند، پس پیدا کردن راه در زندگی ما نقش مؤثری دارد، شما باید فکر کنید؛ کدام راه شما را به نتیجه درست می‌رساند. هر لحظه در زندگی، ممکن است بر سر دو راهی قرار بگیریم و هر بار اگر راه غلط انتخاب کنیم؛ ممکن است تا نابودی پیش برویم، برای پیدا کردن هر راهی باید تفکر، اندیشه و بررسی کنیم.

برای کشف حقیقت و آشکار کردن هر موضوعی باید رمز و راز آن را پیدا کنیم. به عبارتی دیگر برای باز کردن قفل هر دری اول باید کلید آن را پیدا کنیم بعداً با کلید قفل را باز کنیم. اگر به انسان‌ها نگاه کنیم یک‌سری هستند که برای هر کاری این وادی را در نظر می‌گیرند. اول راه را پیدا می‌کنند بعد راه می‌افتند و قبل از حرف زدن اول فکر می‌کنند. این گروه خردمندان هستند. بعضی انسان‌ها هم این وادی را در نظر نمی‌گیرند که کم‌خردان نام دارند.

نویسنده: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر مریم ( لژیون سوم)
منبع: سی‌دی وادی هفتم بخش ۱
رابط خبری: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم ( لژیون سوم)
تهیه و تنظیم: همسفر پریناز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .