English Version
This Site Is Available In English

اولین شرط پذیرفتن مسئولیت، داشتن ظرفیت متناسب با آن مسئولیت است

اولین شرط پذیرفتن مسئولیت، داشتن ظرفیت متناسب با آن مسئولیت است

جلسه دهم از دوره چهل و دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، ویژه مسافران با  استادی  مسافر مهدی، نگهبانی مسافر مرتضی و دبیری مسافر حمید، با دستور جلسه "ظرفیت و مسئولیت، قبله گم کردن" روز سه‌شنبه 2 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر؛
از گروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانیکه نوشتارها را خواندند تشکر می‌کنم.
خداوند را سپاسگزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه "ظرفیت و مسئولیت، قبله گم کردن" می‌باشد؛‌
من قبل از آمدن به کنگره 60 به‌هیچ‌عنوان مسئولیت‌پذیر نبودم و از زیر کارها و مسئولیت‌هایی که به من واگذار می‌شد به بهانه‌های مختلف فرار می‌کردم. در همه مسائل حالت حق‌به‌جانب داشتم و به‌هیچ‌عنوان قبول نمی‌کردم که جایی حق با من نباشد. من از زمانی که وارد کنگره 60 شدم سعی کرده‌ام که این اخلاق منفی خودم را اصلاح کنم و در قدم اول مسئولیت کارهایم را بپذیرم و قبل از انجام هر کاری تفکر کنم. من درزمان مصرف گاهی اوقات تا چهار روز هم به خانه نمی‌رفتم به‌هیچ‌عنوان برام مهم نبود که مسئولیت افرادی به عهده من گذاشته‌شده است و در صورت اعتراض خانواده همه تقصیرها را گردن آنها می‌انداختم. من درزمان مصرف و قبل از آمدن به کنگره 60 نه تنها مسئولیت‌پذیر نبودم بلکه به راحتی دیگران را قضاوت می‌کردم که این قضاوت کردن درنهایت به غیبت کردن و تهمت زدن ختم می‌شد. همیشه نسبت به افراد حالت پرخاشگرانه داشتم و در هیچ جمعی اجازه صحبت کردن به دیگران نمی‌دادم.

من در کنگره 60 یاد گرفتم که نسبت به تمام کارها و اموراتی که به من واگذار می‌شود و نیز نسبت به حرف‌ها و مطالبی که بیان می‌کنم، مسئولیت‌پذیر باشم و سعی کرده‌ام تمرکز و انرژی خودم را در راستای درمان خودم و حل کردن مشکلات زندگی خودم بگذارم و در خصوص دیگران اظهارنظر و قضاوت نکنم.

قبله گم کردن، مانند گم کردن راه و مسیر است. اگر من مسیر هدایت و درمانی را که در کنگره 60 به واسطه آموزش‌های آقای مهندس فراگرفته‌ام را گم کنم، قطعاً به بی‌راهه رفته و درنهایت به ته دره سقوط خواهم کرد. من باید یاد بگیرم که ظرفیت خودم را در مورد مسئولیت‌هایی را که می‌پذیرم را بالا ببرم و اگر جایگاه خدمتی به من داده می‌شود، نباید باعث شود که من مغرور شوم و نگاه بالا به پایین نسبت به سایر مسافران داشته باشم. به نظر من اولین شرط پذیرفتن مسئولیت، داشتن ظرفیت متناسب با آن مسئولیت است.
ممنون که به صحبت‌های من گوش دادید.



تایپ و ویراستاری: مسافر احمد لژیون یک  و مسافر علی لژیون پنجم
عکس:  مسافرمحمد حسن لژیون هفتم
مرزبان خبری: مسافر جلال
تهیه و تنظیم: گروه سایت شعبه امین قم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .