چهاردهمین جلسه از دوره سیام کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی وحید با استادی راهنما همسفر شکوفه، نگهبانی همسفر اعظم و دبیری همسفر زهره با دستور جلسه «وادی یازدهم (چشمههای جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس میرسند) و تاثیر آن روی من» در روز سهشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
دستورجلسه امروز وادی یازدهم است. «چشمههای جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس میرسند.» این دستور جلسه را سفر دومیها تا حدودی بهخوبی درک کردهاند، ولی برای سفر اولیهای عزیز ممکن است کمی نامفهوم باشد. من بهطور خلاصه کمی راجع به آن توضیح میدهم.
آقای مهندس و استاد امین دانش خودشان را گاهی بهصورت تمثیل و الگو گرفتن از طبیعت به ما منتقل میکنند که در این وادی، مثال چشمه را بهکاربردهاند. اگر ما یک چشمه را در نظر بگیریم، حال باید بگوییم هدف یک چشمه چیست؟ مسلماً هدف و کمال نهاییاش، رسیدن به اقیانوس است. اما چگونه این چشمه میتواند خودش را به اقیانوس برساند؟ چشمهای میتواند حرکت داشته باشد که منابع آبی فراوان و در کنار این منابع آبی یک سطح ارتفاع هم داشته باشد و باقدرت به آن اقیانوسی که هدف و کمالش است برسد.
ذات انسانها در زندگی بر این است که مدام به سمت یک سری هدفهای کوچک و بزرگ حرکت میکنند؛ اما برای رسیدن به این اهداف نیاز به زمان بیشتری است. که باید حتماً در نظر گرفته شود. اوج و کمال انسان در این است که باید بهفرمان عقل برسد که همان شو شود است. با نگاهی در روند زندگی خود میبینیم که گاهی این هدفهای روزمره خیلی هم بزرگ نیست اما برای رسیدن به آنها باید تلاش کرد. مثلاً من میخواهم در زندگی خود یک نظم نسبی را برقرار کنم ولی نمیتوانم بهخوبی آن را انجام دهم درنتیجه مشکلاتی برایم پیش میآید که کار بهخوبی جلو نمیرود.
در این مواقع مدام با خود نجوا میکنم که این مشکلات به خاطر شرایط زندگی من است و هرکس جای من بود نمیتوانست تصمیم درستی بگیرد؛ اما با خود فکر نمیکنم که چگونه مشکلات را حل کنم. اگر کمی دقیق شویم میتوانیم بفهمیم که علت بروز آن مشکل چه بوده است. زمانی که به کنگره آمدیم و آموزشها را دریافت کردیم متوجه شدیم که راهحل آن مشکلات به علت آشنایی نداشتن با قوانین است.
زندگی ما انسانها بهوسیله قوانین به حرکت خود ادامه میدهد. اگر این قوانین رعایت نشود با مشکل مواجه میشویم. این قوانین درکنگره توسط آقای مهندس و استاد امین با بهترین شکل از طریق سیدیها، جزوهها و کتابها برای ما بیان میشود. با مطالعه این منابع رفتهرفته دانایی من روبهپیشرفت است. دانایی همان مثلثی است که دارای سه ضلع آموزش، تجربه و تفکر است. این سه ضلع باید باهم بهطور یک اندازه رشد داشته باشند. زمانی که این سه ضلع رشد پیدا کرد، چشمه وجودی من که خشک بود کمکم سیراب و سیرابترمیشود. گویا از خود جوششی پیدا میکند. پس زمانی که من به این مرحله از دانایی رسیدم مثل این است که یک پرده و حجاب از جلوی چشمهای من برداشته میشود. آن موقع است که من عیبهای خودم را پیدا میکنم.
زمانی که عیوب من نمایان شد باید تغییرات را شروع کنم، در این زمان رود وجودی من در حال جاری شدن است. این رود که جاری میشود من هم روند تغییرات را پیش میگیرم؛ اما مشکلات برسرراه من میآید و مانع حرکت و تغییر من میشود ولی من دید قبلی را نسبت به مشکلاتم دیگر ندارم و پا پس نمیکشم که بگویم این قسمت من است زیرا اینجا من دیگر به دانایی رسیدهام، نگاه میکنم چه قانونی را رعایت نکردم که دچار این مشکل شدم.
بنابراین زمانی که من دانایی را کسب کردم دیگر در مسیر راهم مشکلات بهراحتی حل میشود و حل مشکلات بهصورت یک انرژی برای من نمایان میشود که با اعتمادبهنفس بالا، خودش را نشان میدهد. سپس این انرژی به چشمه برمیگردد، و وجود من را سرشار از انرژی میکند و جوشش و قدرت رود بیشتر میشود. رودی که آرام پیش میرفت باحالتی سریعتر و پرخروشتر حرکت میکند و بهجایی میرسد که دیگر هیچ مشکلی سد راهش قرار نمیگیرد.

با توجه به اینکه چهارده جلسه از دوره نگهبانی و دبیری همسفر اعظم و همسفر زهره به پایان رسید، ضمن خدا قوت به این عزیزان برای نگهبان همسفر مریم و دبیر همسفر نگین دوران خدمتی پرباری را از خداوند طلب میکنیم.

همچنین همسفر سمیه و همسفر مریم رهجویان راهنما همسفر مریم، با نوشتن چهل سیدی وارد سفر دوم شدند. برای این عزیزان و راهنما همسفر مریم آرزوی موفقیت داریم.

مرزبان کشیک: همسفر سمیه و مسافر آرش
عکس: همسفر سمیه مرزبان خبری
تایپ: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوم) و همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر سوسن (لژیون چهارم)
ویراستار و ارسال : همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر حدیث (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی وحید
- تعداد بازدید از این مطلب :
525