English Version
This Site Is Available In English

بزرگترین هنر بشر علم زندگی کردن

بزرگترین هنر بشر علم زندگی کردن

اگر یک آموزگار علم و دانش لازم برای آموزش را نداشته باشد هرگز نمی‌تواند یک شاگرد خوب تربیت کند و بزرگترین هنر بشر، علم زندگی کردن است تمام علوم پزشکی، اختراعات، اکتشافات، تاریخ و... در خدمت این مقوله هستند، اما متاُسفانه گاهی اوقات بشر در جهت مخالف این اصل حرکت می‌کند فرد باید در مرحله ثبات شخصیت قرار بگیرد یعنی هیچ چیز و هیچ کس نتواند شخص را از حالت تعادل خارج کند در زندگی باید مراقب ضد ارزشها بود چون می‌توانند زندگی و آینده شخص رو نابود کنند، باید به جایگاه و درجه خود آگاه باشیم تا به مقصد برسیم و تا زمانی که گفته و عمل ما یکی نباشد به این مرحله نخواهیم رسید برای حل مشکل اول باید مسائل فیزیولوژی  بدن حل شود حل سطحی مشکلات دردی را درمان نمی‌کند مثلا داروهای اعصاب، الکل و مواد افیونی در واقع برای مدت کوتاهی روی مشکل سرپوش گذاشته می‌شود، ولی مشکل به صورت اساسی حل نمی‌شود بلکه مشکلات بدتری هم ایجاد می‌کند.
در کنگره ۶۰ هنر زندگی کردن آموزش داده می شود، راهنمایان به عنوان افراد صالح و با سرشت انسانی و سالم بدون ورود به روابط خصوصی اعضا، برای حل بیماری‌های روحی مانند افسردگی، ناامیدی و...هم چنین بیماری‌های جسمی از قبیل مسئله اعتیاد، مصرف سیگار، اضافه وزن، چربی و... به کسانی که خواستار درمان و رسیدن به حال خوش و آرامش هستند کمک می‌کنند.
برای دوستی و ایجاد محبت بین افراد باید مراحلی طی شود اما باید در گفتن اسرار خصوصی خود بسیار هوشمند بود، گاهی ممکن است این مسائل مطرح شده بر علیه شخص استفاده شود شما زمانی در گروه به نتیجه می‌رسید که همه خواسته‌های درونی و بیرونی را مشخص کرده و در یک راستا قرار گرفته باشند و  هدف مشخص داشته باشید تا به مقصد و نتیجه برسید.
نتیجه می‌گیریم که تمام علوم بشری در خدمت ما قرار گرفته تا علم صحیح زندگی کردن را بیاموزیم، در بهترین شکل ممکن زندگی کنیم و در مقطعی به آرامش و آسایش نسبی برسیم و خواسته آفریدگار هم همین است.

نویسنده: همسفر نگین رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دهم)
رابط‌خبری: راهنما همسفر لیلا
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر نیره (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی رودهن 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .