English Version
This Site Is Available In English

برد و باخت در ورزش اهمیتی ندارد

برد و باخت در ورزش اهمیتی ندارد

سلام دوستان مهدی هستم مسافر

خدا را شکر می کنم که در کنگره حضور داشته و در این مدت توانسته‌ام در پارک نمایندگی تاکستان به‌عنوان مسئول ورزش، خدمت  کنم.
ورزش یکی از مسائل مهم در پروسه درمان کنگره ۶۰ می‌باشد که اعضاء در ۱۴ رشته ورزشی فعالیت می‌نمایند. یک مصرف‌کننده در مدت‌زمانی که مصرف مواد نموده، فعالیت ورزشی نداشته و همین باعث شده است که جسم فرد دچار رکود و کسالت شود. تازه‌واردین بعد از حدود دو ماه حضور در کنگره، می‌توانند در پارک شرکت کرده و یک رشته ورزشی را برای فعالیت انتخاب نمایند.
دید من نسبت به جهان‌بینی در ورزش این است که بردوباخت برایم اهمیت نداشته باشد، بلکه مسئله صبح زود از خواب بیدار شدن، حضور در پارک و ورزش کردن خیلی مهم و حائز اهمیت باشد. به گفته اعضا کنگره۶۰ در هنگام مسابقات؛ یا می‌بریم یا آموزش می‌بینیم، باختی در ورزش کنگره برای هیچ‌کسی وجود ندارد. در کنگره۶۰ سفر دومی‌ها برای یک سفر اولی الگو هستند، به همین دلیل شخص سفر دومی باید در پارک کمک‌حال سفر اولی باشد و با رفتار و جهان‌بینی که از خود نشان می‌دهد، باعث جذب سفر اولی‌ها به پارک شود. همه این کارها باعث می‌شوند که اعضا از یک‌شور، نشاط و حال خوبی برخوردار بوده و باعث رشد نمایندگی مربوطه شوند.

آرزوی موفقیت و سلامتی برای تمامی اعضای کنگره60 در کل کشور را دارم.

نگارنده: راهنمای تازه‌واردین مسافر مهدی
تایپ: مسافر عباس لژیون یکم
تنظیم: همسفر پیمان
نمایندگی تاکستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .