English Version
This Site Is Available In English

محبت آغاز و پایان ندارد

محبت آغاز و پایان ندارد

ششمین جلسه از دوره اول جلسات لژیون سردار کنگره ۶۰ نمایندگی جواد گلپایگان، با استادی مسافر یاسر، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر منصور با دستور جلسه « گلریزان » سه شنبه ۲۰ابان ماه ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

 سلام دوستان یاسر هستم، یک مسافر

هفته گلریزان را به همه شما عزیزان تبریک عرض می‌نمایم.

آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی ست. من که می‌گویم کلام خود نیست بلکه فردی است در جمع بی‌کران هستی که باورش کار هر کس نیست مگر آن کس که معنای آن بداند که آن چیست؟

ارابه‌ها را در بیکران به حرکت درآورید که نگهبانان ماوراء به آنچه در زمین می‌گذرد نیازمندند. بشکافید آنچه شکافتنی نیست در دل سنگ بروید و ترکیب‌ها را جدا نمایید.

یک پیام دیگر برایتان می‌خوانم که در سی دی قدرت بخشش جناب آقای مهندس می‌فرمایند: محبت آغاز و پایان خاصی ندارد، محبت به لمس و سخن نیست، بلکه درسی است که آغاز و پایان مشخصی ندارد.

یکی از مسیرهایی که من می‌توانم به لژیون سردار برسم محبت است و یکی از کلیدهای آن بخشش است. همانطور که خداوند در تمام سوره‌های قرآن نوشته است که من بخشنده و مهربان هستم؛ در نتیجه باید در نظر داشته باشیم که بخشش مسئله بسیار مهمی است.

یکی از عواملی که باعث شد من در لژیون سردار شرکت کنم فقر زدایی بود ؛زیرا راهنمای من می‌گفت اگر می‌خواهید وضع مالی بهتری پیدا کنید در لژیون سردار شرکت کنید؛ زیرا در لژیون سردار ما یاد می‌گیریم که چگونه برای سرمایه خود برنامه‌ریزی کنیم ،به طور مثال در زمان گذشته بیشتر از حال کار می‌کردم، اما همیشه کارت پول من خالی بود؛ زیرا بلد نبودم که چگونه برای پول خود برنامه‌ریزی کنم.

من با حضور در جایگاه دنوری در واقع برای خود یک تعهد ایجاد کردم تا بتوانم تمام تلاش خود را بکنم تا آن تعهد را عملی کنم. برای حضور در لژیون سردار باید ایمان کامل داشت و این را بدانیم که اگر ایمان کامل نداشته باشیم در واقع نمی‌توانیم به درستی به تعهد خود عمل کنیم. مادر کنگره ۶۰ به دنبال دریافت پول نیستیم؛ زیرا اگر هدف ما این بود در واقع مسیر درمان را با پول به صورت اقساطی انجام می‌دادیم، اما پول دادن در کنگره ۶۰ یک مسئله اختیاری است در واقع اگر ما دوست داریم می‌توانیم در جشن گلریزان شرکت کنیم اما اگر شرکت کنیم برای ما پر از آموزش است.

بخشش توانایی و قدرت بسیار بزرگی است ؛زیرا توانایی زیادی می‌خواهد که ما بتوانیم بدون هیچ چشم داشتی از مال خود بگذریم، البته بخشش ما باید بدون چشم داشت باشد.

ضلع دیگری که در کنگره ۶۰ وجود دارد شکرگزاری است وقتی ما وارد کنگره ۶۰ شدیم علاوه بر درمان اعتیاد کار زندگی و مسائل خانوادگی ما رو به بهبود رفت. همانطور که ما از فرزندان خود انتظار تشکر کردن داریم باید نسبت به خالق خود شکرگزار باشیم ؛در نتیجه ما باید شکرگزار نعمت‌هایی باشیم که کنگره ۶۰ در اختیار ما قرار داده است، به طور مثال به راحتی می‌خوابیم مشکل مالی نداریم و رفتار و کردار ما با اعضای خانواده‌مان خوب است.

تنها فردی که برای من الگوی بخشش است جناب آقای مهندس است؛ زیرا ایشان از علم آگاهی و دانسته‌های خود بدون هیچ چشم داشتی به همه ما می‌بخشند. در مسئله بخشش ما باید با ایمان تمام با ترس خود روبرو شویم و ایمان داشته باشیم که اگر در مسیر کنگره ۶۰ قرار بگیریم درب‌هایی به روی ما باز می‌شود که خود از آنها بی‌خبر هستیم.

امیدوارم کسانی که با خدا معامله کرده‌اند از ترس خود عبور کنند؛ زیرا بر سر سفره خداوند قرار گرفتند بسیار ارزشمند است. یکی از اضلاع دیگر مثلث ضلع مالی است که من باید آن را تکمیل کنم؛ در نتیجه ما نباید بگوییم که سال گذشته اگر در یک جایگاه قرار گرفتیم امسال دیگر نمی‌خواهد؛ بلکه ما هر سال باید آن را تکرار کنیم. در خاتمه بگویم که هیچ کدام از ما نباید بگوییم که مسائل مالی به ما ارتباطی ندارد ؛زیرا اهداف کنگره به همه ما مربوط می‌باشد و همه ما باید در پیش بردن همه ما باید در پیشبرد اهداف کنگره ۶۰ پیش قدم باشیم.

 

برگزاری ازمون :

تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم 

عکس مرزبان خبری مسافر جواد 

تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم 

مسافران نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .