English Version
This Site Is Available In English

عشق و بخشش

عشق و بخشش

هشتمین جلسه از دور چهارم سری جلسات هماهنگی لژیون سردار ویژه مسافران نمایندگی دکتر علیرضا(مبارکه) با استادی مسافر ابراهیم، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر یحیی با دستور جلسه« گلریزان » در روز یکشنبه مورخ 11 آبان ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۵ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر می‌کنم که امروز در جمع شما هستیم و می‌توانم از تجربه‌ام در جشن گلریزان صحبت کنم. گلریزان برای من فقط یک جشن نیست بلکه نمادی از عشق و بخشش و مسئولیت پذیری است. در فرهنگ ایران گلریزان همیشه برای کمک به کسانی بوده است که در سختی هستند بدون اینکه عزت نفس‌شان خدشه‌دار شود. در کنگره این مفهوم عمیق‌تر شده است در گلریزان کنگره ما به خودمان کمک می‌کنیم. وقتی مبلغی را پرداخت می‌کنیم در واقع داریم به درمان خودمان به آموزش ‌خودمان و به رشد شعبه‌‌ای که در آن آموزش می‌بینیم کمک می‌کنیم.

این جشن به من یاد داد که اگر می‌خواهی از تاریکی اعتیاد بیرون بیایم باید در روشنایی خدمت بخشش قدم بر‌ دارم. یادم هست برای اولین باری که در گلریزان شرکت کردم فقط توانستم مبلغ کمی پرداخت کنم، اما حس بندگی داشتیم، حس اینکه من هم عضو‌ی از این خانواده هستم و می‌توانم سهمی در ساخت آن داشته باشم. امسال با لطف خدا توانستم مبلغ بیشتری پرادخت کنم و این برای من افتخار بزرگی بود.گلریزان یعنی اینکه ما با هم هستیم برای هم هستیم و هیچ کس تنها نیست. این جشن به من یاد داد که حتی کوچکترین کمک‌‌ها می‌توانند تأثیری بزرگ داشته باشد به شرطی که از دل بر آید. مهندس می ‌فرماید: که من برای کنگره ۶۰ کاری نکرده‌ام با اینکه خودم کنگره را تاسیس نمودند و روش DST را ابداع نموداند چون اگر روش DST نبود خود شربت به تنهایی نمی ‌توانست کاری انجام دهد.

خوب حال ما مسافران چه کرده‌ایم برای کنگره و یا شعبه خودمان که در آن به درمان رسیده‌ایم؟ اگر از من مسافر ابراهیم بپرسند می‌گویم: هیچ کاری انجام نداده‌ام نسبت به کار  مهندس و یا دیگران انجام داده‌اند که چقدر زحمت برای تاسیس یک شعبه‌ کشیده ‌اند. در هر صورت باید به آینده بنگریم و دست به دست هم بدهیم برای خودمان یک شعبه بسازیم. به نظر من همین کمک‌ها‌ی کوچک ذره ذره جمع می‌گردد وانگهی دریا می‌شود و آن وقت است که هدف نمایان می‌شود. در سکون هیچ زایشی وجود ندارد. باید حرکت نمود آن وقت راه نمایان می‌شود وشما به مقصد می‌رسید. 

تایپ: مسافر حسین
عکس: مسافر مهدی
تنظیم و ارسال: مسافر حسین 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .