English Version
This Site Is Available In English

مصاحبه با ایجنت و مرزبانان_ نمایندگی رز تهران

مصاحبه با ایجنت و مرزبانان_ نمایندگی رز تهران

در هفته گرامیداشت "ایجنت و مرزبان" گفتگویی ترتیب دادیم با ایجنت و مرزبانان خانم‌های مسافر نمایندگی رز تهران، ضمن عرض تبریک و خداقوت خدمت این عزیزان، توجه شما را به این گفتگو جلب می‌کنیم:

-با عرض احترام، سپاسگزاریم که در این گفتگو شرکت کردید. ابتدا هفته ایجنت و مرزبان را خدمت شما تبریک عرض می‌کنیم و بابت تمام زحماتتان صمیمانه سپاسگزاریم.

- لطفاً به‌رسم کنگره خودتان را معرفی کنید و بفرمایید تا کنون در چه جایگاه‌هایی به خدمت پرداخته‌اید:

سلام دوستان الناز هستم یک مسافر.

آنتی ایکس مصرفی: تریاک - مدت سفر اول: ۱۱ ماه - روش درمان: DST- داروی درمان: OT- راهنما: مسافر معصومه - رشته ورزشی: پینگ‌پنگ - مدت رهایی: ۹ سال.

افتخار خدمت در جایگاه مسئول OT، راهنمای تازه‌واردین، اسیستانت اوتی را داشته‌ام و در حال حاضر راهنمای DST و ایجنت نمایندگی رز تهران هستم.

- خواسته شما در این خدمت چیست؟

- هدف من از خدمت در کنگره این است که قبل از هر چیز با استفاده از فضای کنگره، انسان بهتری برای خود و جامعه باشم. خواسته‌ام در این خدمت این است بتوانم حتی ذره‌ای در تلاش یک فرد برای درمان و رسیدن به رهایی در سفر اول و ایجاد فضای مناسب برای رسیدن به حال خوش در سفر دوم تأثیرگذار باشم.

-آیا در مسیر خدمت یا زندگی، مشکلات باعث شده‌اند که خسته شوید یا عقب بکشید؟

- در کنگره یاد گرفتم که حرکت به سمت رشد و تعالی، با فراز و نشیب‌های مختلفی همراه است و هر کدام از آنها خود می‌توانند تأثیر مثبت یا منفی بر توان حرکت ما داشته باشند که بستگی مستقیم به نوع نگاه ما دارد. یعنی هر چالشی در مسیر انتخابی درصورتی‌که از زاویه مناسب به آن نگاه شود می‌تواند به‌جای مانع، خود به‌عنوان منبعی از انرژی باشد.

اگر و واقع‌بینانه به سؤال شما پاسخ دهم، خستگی برای من در طول خدمت و مسیر زندگی به‌دفعات اتفاق افتاده اما برخورد مناسب با مسائل، با استفاده از آموزش‌های کنگره باعث شده است که با توان بیشتری ادامه مسیر بدهم.

-هفته ایجنت و مرزبان برای شما چه معنایی دارد؟

(همان پیام آقای مهندس که می‌گویند؛ همه برای یکی، یکی برای همه)
- همه جایگاه‌های خدمتی در کنگره، برای رسیدن به یک هدف ارزشمند تعریف شده است، جذب افراد خواهان درمان، رهایی افراد در حال درمان و رسیدن به تعادل و آرامش برای افراد درمان  شده.
من در طول دوره‌های مختلف خدمت، سعی کردم به‌اندازه توانم در پیشبرد این هدف بزرگ تلاش کنم. اگر هدف از خدمت در هر جایگاهی جمله بالا باشد، حضور من برای خودم و دیگران مفید و مؤثر است در غیر این صورت مخرب.

-چه پیامی برای سفر اولی‌ها و سفر دومی‌ها دارید؟

- پیام که نه اما اجازه بدهید دو آرزوی قشنگ داشته باشم. برای سفر اولی ها؛ برداشتن گام های محکم و لذت بردن از سفر بی تکرار اول.
برای سفر دومی‌ها؛ زندگی در لحظه برای تجربه حال خوش و افتخار خدمت به همنوع را آرزو می‌کنم.

به‌عنوان کلام آخر صحبتی دارید؟

-این هفته را به همه اعضای کنگره خصوصاً ایجنت‌ها و مرزبانان عزیز صمیمانه تبریک می‌گویم و از بنیان کنگره آقای مهندس بزرگوار بسیار سپاسگزارم که راه خروج از سیاهی‌های اعتیاد و حرکت در مسیر درست زندگی‌کردن را به ما می‌آموزند.

با تشکر از شما خانم الناز عزیز که وقت گذاشتید و در این گفتگو شرکت کردید.

گفت‌وگو با مرزبان مسافر شیما:

- لطفاً به‌رسم کنگره خودتان را معرفی کنید و بفرمایید تا کنون در چه جایگاه‌هایی به خدمت پرداخته‌اید:

- سلام دوستان شیما هستم یک مسافر.

آنتی ایکس مصرفی: شیشه و حشیش - مدت سفر: ۱۱ ماه - روش درمان: DST- داروی درمان: OT-رشته ورزشی: شنا - راهنما: مسافر آسیه - مدت رهایی: ۲ سال و ۳ ماه
در قسمت‌های صوتی، سایت و نشریات نمایندگی یاس اصفهان و ‌سایت مرکز تهران تا کنون خدمت کرده‌ام. در حال حاضر مرزبان نمایندگی رز تهران هستم.

- خدمت مرزبانی تا کنون چه دست آوردی برای شما داشته است؟

- خدمت مرزبانی باعث شده نقطه تحملم بالاتر رود و در مواجهه با چالش‌ها آرام‌تر باشم. این خدمت فرصتی بوده تا عشق به خلق را تمرین کنم و باتوجه‌به مسیر و حال مسافران در لحظه نقشی هر چند کوچک داشته باشم. در این مسیر بارها احساس کردم که هنوز جای زیادی برای یادگیری و بهترشدن دارم و هر تجربه، درس شکست‌ها و محدودیت‌های خودم را به من نشان می‌دهد و من را به خدمت صادقانه و مستمر تشویق می‌نماید.

- جناب مهندس می‌فرمایند؛ مرزبانی مانند راه‌رفتن بر روی گداخته‌های آتش است. به نظر شما دلیل این تعبیر چیست؟

- این تعبیر به این دلیل است که؛ خدمت مرزبانی، مسئولیت زیاد، فشار و چالش‌های فراوان دارد. درست مثل راه‌رفتن روی آتش، هر قدم باید بادقت و تمرکز برداشته شود تا هم خود مرزبان آسیب نبیند و هم شعبه و اعضا مسیر درست را طی کنند. یعنی نیاز به صبر، دقت، شجاعت و کنترل احساسات دارد تا بتواند با موفقیت این مسیر سخت را طی کند.

- کدام سی دی بیشترین کمک را در این مسیر به شما کرده است؟

- بایگانی، شکل‌گیری نیروها، ظرفیت پذیرش و پیوند محبت ۱،۲

- جایگاه مرزبانی را در یک خط توصیف کنید.

- مرزبانی پلی است میان نظم و عشق، جایی که هر قدم مرزبان، اعتماد و آرامش را در دل اعضا می‌کارد.

-باوجود تمام مشغله‌های زندگی روزمره، انگیزه شما برای خدمت مرزبانی چیست؟

- انگیزه من برای خدمت مرزبانی این است که به‌نوعی بازپرداخت لطف و آموزش‌هایی باشد که از کنگره دریافت کرده‌ام. باوجود مشغله‌های زندگی، تمرین می‌کنم تا صبور، منظم و الگوی خوبی برای دیگران باشم و بتوانم سهم کوچکی در رشد و آرامش اعضای شعبه ایفا کنم.

و کلام آخر….
- کلام آخر من این است که خدمت مرزبانی فرصتی است برای تمرین تاب‌آوری و گسترش نقطهٔ تحمل، جایی که با هر چالش، قوی‌تر می‌شوم و رشد واقعی را تجربه می‌کنم.

با تشکر از شما که وقت گذاشتید و در این گفتگو شرکت کردید.

گفت‌وگو با مرزبان مسافر رؤیا

لطفاً به‌رسم کنگره خودتان را معرفی کنید و بفرمایید تا کنون در چه جایگاه‌هایی به خدمت پرداخته‌اید:

سلام دوستان رؤیا هستم یک مسافر.

آنتی ایکس مصرفی: گل - مدت سفر اول: ۱۱ ماه - راهنما: مسافر سمیرا - روش درمان: DST- داروی درمان:OT- رشته ورزشی: والیبال - مدت رهایی: ۱ سال و ۶ ماه.
تا کنون در جایگاه‌های دبیر کارگاه، حضوروغیاب، عضویت دنور و لژیون سردار خدمت کرده‌ام. در حال حاضر مرزبان نمایندگی رز تهران هستم.

-خدمت مرزبانی چه دست آوردی تاکنون برای شما داشته است؟

- خدا را شکر می‌کنم و از جناب مهندس و خانم مونا تشکر می‌کنم که اجازه خدمت به بنده دادند. برای من این خدمت پر از آموزش بود. همان قدر که در مرزبانی حجم کار زیاد است به‌مراتب در این خدمت رشد و آموزش بالا است. برای من، رؤیا، قبل و بعد این خدمت، دو فرد کاملاً متفاوت است، به طور مثال خجالتی و ترسو بودم و اعتمادبه‌نفس کافی را نداشتم؛ اما به‌خوبی در این خدمت یاد گرفتم مسئولیت کارهایم را بپذیرم، با هر کس چطور صحبت کنم یا حتی کجا صحبت کنم و کجا صحبت نکنم. این خدمت از لحاظ شخصیتی مرا بسیار قوی‌تر نمود.

-یک مرزبان چه خصوصیات و ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

- مهربانی و همدلی و از طرفی جدیت و تدبیر دو مؤلفه ضروری است. همچنین نظم، بیدار و در لحظه بودن از ویژگی‌هایی است که در این خدمت بسیار قوی می‌شود.

-خواسته شما در این خدمت چیست؟

- من همیشه دوست داشتم به دیگران کمک کنم و در کنگره این فرصت به نحو احسنت در اختیارم قرار گرفت. لحظه‌لحظه‌اش برایم تجربه بزرگ و رشد بود. خواسته من به تعادل رسیدن و درک بهتر خودم و دیگران بوده است. از سفر اول ذوق خدمت در من بود و جمله‌ای از خانم مونا که گفته بودند خدمت دو بال پرواز برای فرد است را سرلوحه خودم قرار دادم.

-کدام سی دی بیشترین کمک را در این مسیر به شما کرده است؟

- پاسخ به این سؤال بسیار سخت است؛ چون تمام سی‌دی‌ها برای من مثل تکه‌ای از پازل بودند که با هرکدام به قسمتی رسیدم، با قراردادن در جای خود، آن تصویر به خود شکل گرفت. به‌طورکلی می‌توانم بگویم که سی‌دی‌های جهان‌بینی برایم هیجان خاصی دارد و بیشترین سی‌دی‌هایی که گوش کردم وادی اول، اهمیت خواب شب و حقه‌های نفس بود، بیشترین گره‌هایم در آن بود.

-باوجود تمام مشغله‌های زندگی روزمره، انگیزه شما برای خدمت مرزبانی چیست؟

- انگیزه من برای خدمت مرزبانی این است که فرصتی برای رشد درونی و تمرین مسئولیت‌پذیری، نظم و دیسیپلین داشته باشم. کنگره جایی است که خودِ واقعیم هستم و بودن کنار عزیزانم، دیدن آن‌ها و آموزش گرفتن و عشق گرفتن از آنها برایم لذت‌بخش است و خدمت مرزبانی این لذت و آرامش را چندبرابر می‌کند.

-و کلام آخر…

- خدمت مرزبانی را لطف خدا و فرصتی برای یادگیری و عشق‌ورزی می‌دانم. امیدوارم شایستهٔ این امانت باشم. همیشه هدفم خدمت صادقانه و عاشقانه با رعایت معرفت، عدالت و عمل سالم بوده است.

از شما بابت حضور در این مصاحبه سپاسگزارم.

مصاحبه و تایپ: راهنما مسافر سمیرا - نمایندگی رز تهران
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .